Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Appartement kopen in Arnhem

Van plan om een appartement te kopen in Arnhem en bent u zich aan het oriënteren op koopappartementen? U vindt het beschikbare aanbod van Van Sonsbeeck Makelaars op deze pagina. Wij staan u graag bij als u naar een koopappartement zoekt. Het ideale appartement vinden in een stad als Arnhem is lastig. Immers: weinig aanbod en veel vraag. Met de hulp van onze aankoopmakelaren gaat het wél lukken.

Bekijk de appartementen die te koop staan in Arnhem op onze website en ontdek of er iets voor u tussen zit. Zo ja, maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging. Ook mag u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Een mooi appartement kopen in Arnhem Centrum, Noord of Zuid

Bent u al geruime tijd op zoek naar een appartement dat te koop staat in het bruisende Arnhem? Kijkt u elke dag op Funda en checkt u geregeld de websites van makelaars in Arnhem, maar helaas zonder veel resultaat? De zoektocht naar een koopflat kan een ware tijdrovende uitdaging zijn. Een makelaarskantoor weet als geen ander hoe moeilijk het vinden van geschikte koopappartementen in Arnhem is. Schakel daarom een ervaren makelaar van Van Sonsbeeck Makelaars in.

Als makelaar actief in de regio Arnhem kennen we de woningmarkt ontwikkelingen én de prijscategorieën. Zo kunnen we u adviseren over de beste buurten, financiële aspecten en juridische procedures. Daarnaast houden we nauw contact met andere makelaars in de stad, wat uw kansen aanzienlijk vergroot. Met een makelaar aan uw zijde zal de zoektocht naar uw droomappartement een stuk soepeler én sneller verlopen.

Koopappartementen arnhem
Aantal gevonden resultaten: 11
Stadswaardenlaan 45
6833 LN ARNHEM
€ 415.000,- kosten koper
Heijenoordseweg 16
6813 GA ARNHEM
€ 525.000,- kosten koper
Simon Vestdijksingel 73
6836 VA ARNHEM
€ 342.500,- kosten koper
Teisterbantstraat 23
6825 CJ ARNHEM
€ 235.000,- kosten koper
Rupelmondestraat 11
6825 AT ARNHEM
€ 529.500,- kosten koper
Schepen van Allerpad 21
6831 MX ARNHEM
€ 269.000,- kosten koper
Sittardstraat 21
6845 DJ ARNHEM
€ 329.500,- kosten koper
Sterkenburglaan 8
6825 AJ ARNHEM
€ 569.000,- kosten koper
Meginhardweg 7
6841 HB ARNHEM
€ 434.500,- kosten koper
Koningstraat 44 44A
6811 DH ARNHEM
€ 650.000,- kosten koper
Weldamlaan 15
6825 BX ARNHEM
€ 499.000,- kosten koper

De diensten van ons allround makelaarskantoor in Arnhem

Van Sonsbeeck Makelaars is al jarenlang een begrip in de regio. Als allround makelaarskantoor verrichten wij de volgende diensten:

Naast het aankopen, kopen en taxeren van appartementen, is een ervaren makelaar u ook van dienst wanneer u op zoek bent naar huurappartementen. Onze makelaardij biedt diverse huurwoningen in Arnhem aan indien u niet wenst om een woning te kopen. Een makelaar staat u graag bij het vinden van een huis waarin u zich thuis voelt en gaan voor u in onderhandeling met de verhuurder van de desbetreffende woning, indien u er een heeft gevonden die u aanspreekt.

Comfortabel wonen in Arnhem

In het Gelderse Arnhem op zoek naar een appartement dat te koop staat? Wanneer u overweegt om een appartement te kopen is het van belang om niet alleen naar de woning zelf te kijken, maar ook de buurt in gedachten te houden. Zo heeft elke buurt in deze prachtige stad zijn unieke charmes en voorzieningen. Daarom is het begrijpelijk dat u op zoek bent naar gedetailleerde informatie over de verschillende wijken en levensstijlen in de stadsgedeelten Centrum, Noord en Zuid.

Hierbij geeft een makelaar u inzicht in scholen, winkels, openbaar vervoer, parken en recreatiemogelijkheden. Het is namelijk ideaal wanneer u een winkelcentrum met voorzieningen zoals een supermarkt, drogist en apotheek in de buurt heeft. Het doel van een makelaar is om u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing waar u geen spijt van gaat krijgen. Neem gerust contact op voor meer informatie over de stad en hoe we kunnen assisteren in uw zoektocht.

Waar kunt u op rekenen met ons aan uw zijde?

Bij het kopen van een appartement in Arnhem is een makelaar aan uw zijde onmisbaar. Hierbij geniet u altijd van enkele voordelen die ons de uitgekozen aankoopmakelaar maken.

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om koopappartementen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google en Funda

Kom met ons in contact

Appartement kopen in Arnhem Centrum, Noord of Zuid? Bekijk ons appartementen aanbod, klik op een advertentie, lees de omschrijving en bewonder de bijbehorende foto’s. Heeft een woning uw aandacht getrokken? Plan bij interesse gerust een bezichtiging in. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen een mooi koopappartement te vinden op de Arnhemse woningmarkt? Maak dan een afspraak om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons telefonisch bereiken op 026 – 38 28 853.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs