Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Sterkenburglaan 8
6825 AJ ARNHEM
€ 569.000,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1968
117 m2
277 m2
410 m3
5
4
Omschrijving
In de gewilde en rustige woonwijk ‘Elsweide’ is gelegen deze royale en compleet in 2023 gerenoveerde/gemoderniseerde geschakelde woonhuis (4 slaapkamers) met een ruime afgesloten tuin aan voorzijde, een diepe zonnige tuin aan de achterzijde en een stenen schuur met carport. De woning beschikt tevens over 12 zonnepanelen, moderne badkamer, moderne keuken en is er op de begane grond een fraaie PVC vloer in Hongaarse punt gelegd. De ligging van het object is beslist aantrekkelijk in deze groene en ruim opgezette woonwijk en zal een brede doelgroep aanspreken.

Algemeen:
Via een afsluitbare deur en een automatische overheaddeur is uw woning te bereiken. Het feit dat uw perceel afgesloten is geeft een heel prettig en veilig gevoel. De geheel bestrate voortuin biedt veel privacy en onder de carport staat uw auto altijd droog en hoeft u daarnaast in winterse perioden niet meer te krabben. Via de tuin is eveneens een separate stenen berging te bereiken, deze is ideaal voor het plaatsen van uw fietsen en dergelijke.

Bij binnenkomst merkt u dat hier fijn gewoond wordt. De bordestrap met kastruimte springt direct in het oog en via de hal bereikt u de woonkamer. De grote raampartijen gecombineerd met de perfecte zonligging (zuidoosten) maak dat u hier altijd licht en gratis warmte in uw woning krijgt. De open keuken is modern uitgevoerd en staat in een prettige verbinding met de woonkamer. Vanuit de grote ramen heeft u een prachtig zicht in uw tuin alwaar u de seizoenen aan u voorbij ziet komen. Op de 1e verdieping treft u maar liefst 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer aan. Kortom ruimte voor Iedereen!

De zonnige achtertuin is bijna net zo breed als deze diep is. De grootte ervan maakt dat de tuinliefhebber er perfect mee uit de voeten kan.

Indeling:
Begane grond:
Ruime entree met split-level hal en fraai opgeknapte trappenhuis, toilet met fontein, privacy biedende L-vormige ruime woonkamer met een tv-unit, open moderne keuken in U-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur met veel werk- en bergruimte. Vanuit de woonkamer is er toegang naar de diepe zonnige achtertuin op het zuidoosten.


Verdieping:
Overloop, vier volwaardige slaapkamers waarvan drie aan de achterzijde voorzien van screens en nieuwe Hr++ ramen en een moderne badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, dubbel wastafelmeubel en een vrijdragend closet. Het trappenhuis is voorzien van vaste kasten welke zijn bekleed met exclusieve woodpanels waar voldoende bergruimte in aanwezig is.



Bijzonderheden:
+ Compleet gerenoveerd in 2023;
+ 12 zonnepanelen aanwezig geplaatst in 2023 (geschatte opbrengst 4000 kWh per jaar);
+ Op de verdieping aan de achterzijde zijn in 2023 de kozijnen vervangen door kunststofkozijnen met HR++ glas;
+ In 2021 is de buitenzijde geschilderd
+ Het hoofddak is volledig vernieuwd en geïsoleerd in 2019;
+ Energielabel C aanwezig (nog van voor de verbouwing);
+ CV ketel van het merk Bosch uit 2009;
+ Bouwjaar woonhuis 1968;
+ NEN 2580 meetrapport aanwezig.


Locatie:
De woning ligt in de rustige en groene woonwijk ‘Elsweide’ welke bekend staat om zijn prettig woonklimaat en ruime parkeergelegenheid. In de nabijheid bevinden zich diverse uitvalswegen (A12, N325 en A348), winkelcentrum Presikhaaf waar alle benodigde voorzieningen voor handen zijn, openbaar vervoer; station Presikhaaf, bushaltes en verschillende hogescholen waaronder de HAN. Het park Presikhaaf ligt op een paar minuten lopen van de woning en het gezellige centrum van Velp ligt om de hoek.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs