Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huurappartementen in Arnhem

Wilt u een appartement huren in Arnhem, bijvoorbeeld in Kronenburg? In ons aanbod vindt u een ruim aanbod huurappartementen in Arnhem. Doordat ons makelaarskantoor in Arnhem gevestigd is, hebben we veel kennis over de regio. Graag bieden we u passende ondersteuning zodat u het appartement kunt huren die compleet voldoet aan uw behoeften en woonwensen.

Bekijk de appartementen uit ons aanbod en lees de uitgebreide beschrijvingen van de woningen die te huur staan in Arnhem. Meer weten, of meteen een bezichtiging van een appartement inplannen? Neem direct contact met ons op!

Huurappartementen
Filter:
Aantal gevonden resultaten: 2
Sonsbeeksingel 44 4
6821 AA ARNHEM
€ 312,- per maand
Sonsbeeksingel 44 2
6821 AA ARNHEM
€ 362,- per maand

Appartement huren in Arnhem

Wenst u een van de huurappartementen in Arnhem uit ons huuraanbod te huren, of zit u nog middenin de zoektocht? Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en ligt aan drie verschillende rivieren. De Nederrijn, de Ijssel en de Sint-Jansbeek. Veel mensen kennen deze stad doordat de Slag om Arnhem hier – zoals de naam al zegt – plaatsgevonden heeft. Overal in de stad vindt u allerlei plekken en monumenten die de gebeurtenis herdenken, waardoor de stad een zeer historisch karakter heeft. In het centrum van Arnhem vindt u vele winkels. Ook allerlei bezienswaardigheden zoals een dierentuin en allerlei musea zijn dichtbij.

Huurappartement in Arnhem huren via Van Sonsbeeck makelaars:

  • Kennis van regio Arnhem
  • Ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Voor zowel de aankoop, verkoop, huur, verhuur, taxatie én waardebepaling
  • Uitstekende reviews op Google en Funda

Verschillende locaties

Waar u gaat wonen in Arnhem, is natuurlijk geheel afhankelijk van uw woonwensen. Misschien wilt u wel een appartement huren in Arnhem Kronenburg, of heeft u voorkeur voor een huurwoning in het centrum van deze historische stad. Ook de huurprijs van het appartement is vaak van invloed op de plek waar u gaat wonen. Zo betaalt u per vierkante meter in de buitenwijken Elst en Westervoort minder dan in het centrum van Arnhem. Graag komen we bij u langs om onder andere uw woonwensen zoals de locatie in Arnhem én de maximale huurprijs van een appartement te bespreken.

Hulp bij het huren van een appartement

Heeft u uw droom appartement nog niet gevonden tussen de huurappartementen in Arnhem die momenteel beschikbaar zijn? We bieden u aan de hand van onderstaande stappen passende ondersteuning:

  1. De eerste stap is een kennismaking. Tijdens deze geheel vrijblijvende kennismaking bespreken we uw woonwensen en leggen we onze werkwijze aan u voor
  2. Zodra we een appartement of meerdere appartementen in Arnhem gevonden hebben die aan uw wensen voldoen, maken we een afspraak voor een bezichtiging van het desbetreffende appartement. Wanneer uw droomappartement gevonden is, onderhandelen we met de verhuurder van het appartement.
  3. Na de onderhandelingen lopen we de huurovereenkomst met u door. Dit doen we zowel voorafgaand aan de ondertekening, als tijdens de ondertekening van de huurovereenkomst.
  4. We zijn aanwezig bij de sleuteloverdracht en maken een uitgebreid rapport van de check-in van het appartement. Wist u dat we u ook attenderen op zaken die bij een verhuizing en het huren van een appartement in Arnhem komen kijken? Op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Meer weten over huurappartementen in Arnhem?

Wilt u meer weten over een van de huurappartementen uit ons huuraanbod of wilt u meteen een bezichtiging van een appartement inplannen? Of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen tijdens de zoektocht naar een geschikt appartement in Arnhem? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

U kunt contact opnemen door te bellen naar 026 – 38 28 853, te e-mail of uw verzoek en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met de informatie die u wenst.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs