Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis kopen in Arnhem

U heeft de beslissing gemaakt: u wilt een nieuw huis kopen in Arnhem. De perfecte woning vinden die voldoet aan al uw wensen en behoeftes is behoorlijk lastig. Een makelaar kan u helpen bij deze zoektocht. Van Sonsbeeck Makelaars kent de huizenmarkt in Arnhem en omgeving, de ontwikkelingen in de regio en de prijscategorieën op zijn duimpje.

We begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe huis of appartement. U krijgt uw eigen aankoopmakelaar toegewezen die al uw vragen eerlijk en deskundig beantwoordt. De ideale koopwoning in Arnhem voor u vinden lukt ons, omdat we gebruik maken van onze deskundigheid en ons brede netwerk. Maak kennis met ons makelaarskantoor en plan een intakegesprek.

Huis kopen in Arnhem en omstreken

Een huis kopen in Arnhem? | Waarom Van Sonsbeeck Makelaars inschakelen?

  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Makelaarskantoor gevestigd in Arnhem en met kennis van de regio
  • Meerdere diensten: hulp bij verkoop of verhuur van uw huidige woning of appartement
  • Ook voor taxaties en een waardebepaling
  • Vrijblijvend advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst voor woningzoekenden: online matching
  • Flexibele makelaar te Arnhem: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI, NRVT en Funda
  • Makelaardij met uitstekende reviews op Google en Funda

"Bekijk het aanbod aan koopwoningen en appartementen in Arnhem op onze website."

Mooi wonen in Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en ligt zeer centraal in Nederland. Het is prachtig wonen in deze stad. Dat komt voornamelijk door het dorpse karakter van de stad. Met name de groene omgeving, knusse dorpskernen en leuke evenementen zijn voor veel mensen redenen om in Arnhem een huis te kopen.

De stad kent vele mooie buurten en wijken. De populairste onder woningzoekers zijn: Arnhem centrum, Arnhem noord, Arnhem zuid, Presikhaaf, De Laar, Schuytgraaf, Elderveld en Rijkerswoerd.

Wat kost een huis in Arnhem?

De gemiddelde WOZ-waarde van een huis in Arnhem was in 2021 € 268.254,-. De gemiddelde vraagprijs kwam echter neer op € 414.162,-. Voor starters is het relatief lastig om een woning te vinden in Arnhem: starterswoningen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment en in het hogere segment zijn beter vertegenwoordigd. Om meer kans te maken op een woning moeten huizenzoekers vaak hoger dan de vraagprijs bieden.

Ons woningaanbod

Bent u benieuwd naar de koopwoningen die we aanbieden? Bekijk ons ruime aanbod aan appartementen en koopwoningen in Arnhem en omgeving. Scroll door ons aanbod heen en wellicht vindt u wel het koophuis in Arnhem van uw dromen! Staat er een huis te koop in Arnhem die u wel wilt bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op.

Online matching

Om vraag en aanbod bij elkaar te laten komen, hebben we de dienst online matching bedacht. Als woningzoekende kunt u zich geheel vrijblijvend bij ons inschrijven. Laat uw woonwensen achter op onze website en wellicht is er straks een match met een huizenverkoper. Wanneer er een match is, zult u via ons een bericht ontvangen.

Bespaar kosten met een deskundige makelaar

Als u een aankoopmakelaar in de arm neemt, bespaart u flink in de kosten. Door onze bemiddeling zorgen we ervoor dat u niet te veel betaald voor uw nieuwe woning of appartement. De besparing is vrijwel altijd hoger dan de bemiddelingskosten. Ook behoeden onze makelaars u voor een eventuele miskoop.

Kleinschalig makelaarskantoor in de regio Arnhem

We zijn een kleinschalig makelaarskantoor in Arnhem. U mag altijd even bij ons naar binnen lopen. We zijn een makelaar die u kent en die weet wat uw wensen zijn. Makelaars die eerlijk, betrouwbaar, actief en deskundig zijn met passie voor hun vak.

"Koop uw droomhuis in Arnhem met behulp van een makelaar!"

In 10 stappen snel een huis kopen in Arnhem

Stap 1: Intakegesprek

In dit gesprek maken we met elkaar kennis en zorgen we ervoor dat uw wensen duidelijk op papier zijn gezet. Het huis dat u wilt gaan kopen in Arnhem moet immers aan al uw wensen en eisen voldoen. Ook wordt het budget bepaald. We onderzoeken vragen als: hoeveel kunt u lenen en heeft u eigen vermogen? We werken samen met een onafhankelijke hypotheekverstrekker en brengen u graag in contact met deze partij.

Stap 2: Geschikte woning zoeken en bezichtigen

Ons brede netwerk zorgt ervoor dat uw ideale woning snel wordt gevonden. Ook hebben we uitgebreide informatie over nieuwbouwprojecten in de regio Arnhem. Als de ideale woning eenmaal gevonden is, gaan we met u het huis bezichtigen. We kijken met andere ogen naar de woning en delen onze mening met u. Blijkt de woning nog steeds bij uw wensen te passen, dan gaan we verder.

Stap 3: Beoordeling van de vraagprijs

Is de vraagprijs reëel? De makelaar beoordeelt dit voor u.

Stap 4: Bekijken van het bestemmingsplan

We kijken in het bestemmingsplan, bijvoorbeeld of er bouwplannen in de directe omgeving zijn die ervoor zorgen dat uw uitzicht verandert.

Stap 5: Bodemonderzoek

Het doen van een bodemonderzoek behoort ook tot de werkzaamheden van een makelaar. Is er geen vervuiling in de grond, of heeft er een olietank in de grond gezeten? Vroeger hadden veel huizen namelijk een op olie gestookte cv-ketel.

Stap 6: Eventuele bezwaren op het perceel

We informeren of er erfdienstbaarheden, kettingbedingen, kwalitatieve verplichtingen of andere bezwaren op het perceel van toepassing zijn. Deze bezwaren kunnen het gebruik of de waarde van de koopwoning beïnvloeden.

Stap 7: Beoordeling bouwkundige staat

De bouwkundige staat van de woning wordt beoordeeld en we kunnen adviseren in mogelijke (ver)bouwplannen. Indien gewenst kunt u een bouwkundig bureau opdracht geven om de woning grondig te laten keuren. Ze stellen een uitgebreid rapport op waarin de staat van de woning nauwkeurig wordt beschreven.

Stap 8: Professionele onderhandelingen

Uiteraard voeren we de onderhandelingen voor u uit. Dankzij onze jarenlange ervaring realiseren we voor u de laagste prijs met de beste voorwaarden (opleverdatum, roerende zaken, enzovoort).

Stap 9: Begeleiding bij notaris en oplevering

U wordt begeleid bij de oplevering van de koopwoning. Hierbij controleren we of de woning in dezelfde staat is achtergelaten als op het moment van de totstandkoming van de koop. Tevens gaan we met u mee naar de notaris.

Stap 10: Vragen achteraf

Tot slot blijft u onze cliënt en staat de deur altijd open. Heeft u nog vragen? Dan kunt u gewoon bij ons terecht. Gefeliciteerd! Het kopen van uw huis in Arnhem is voldaan.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Waarmee kunnen we u helpen?

Huis verkopen?

Wij helpen en ondersteunen graag bij alle stappen om uw woning te verkopen.

Huis aankopen?

De ideale woning vinden wij voor u door onze kennis en ons brede netwerk.

Huis (ver)huren?

Wij helpen ook bij het huren of verhuren van woningen in Arnhem en omstreken!

Huis taxeren?

Een taxatierapport is o.a. nodig voor het financieren van de aankoop van een woning.

Hypotheek/ verzekering

Wij werken samen met erkende adviseurs. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk.

Woningen in de verkoop

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs