Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis kopen in Arnhem en omstreken

U heeft de beslissing gemaakt: u wilt een nieuw huis kopen in Arnhem. De perfecte woning vinden die voldoet aan al uw wensen en behoeftes is behoorlijk lastig. Een makelaar kan u helpen bij deze zoektocht. Van Sonsbeeck makelaars kent de huizenmarkt in Arnhem en omgeving, de ontwikkelingen in de regio en de prijscategorieën als geen ander.

Wij begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe huis of appartement. U krijgt uw eigen aankoopmakelaar toegewezen die al uw vragen eerlijk en deskundig beantwoordt. De ideale woning voor u vinden lukt ons, omdat wij gebruik maken van onze deskundigheid en ons brede netwerk.

Woning kopen in Arnhem en omstreken

Een huis kopen in Arnhem? | Waarom Van Sonsbeeck makelaars?

  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Makelaarskantoor gevestigd in Arnhem en met kennis van de regio
  • Meerdere diensten: hulp bij verkoop of verhuur van uw huidige woning of appartement
  • Ook voor taxaties en een waardebepaling
  • Vrijblijvend advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst voor woningzoekenden: online matching
  • Flexibele makelaar te Arnhem: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI, NRVT en Funda
  • Makelaardij met uitstekende reviews op Google en Funda

Zoekt u een woning of appartement in Arnhem of omgeving of wilt u in een andere buurt wonen? Maak kennis met ons makelaarskantoor te Arnhem en wij helpen u met uw zoektocht. Kom met ons in contact, dan plannen we een intake gesprek. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 026 38 28 853.

"Bekijk ons aanbod aan koopwoningen en appartementen op onze website."

Mooi wonen in de stad Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland en ligt zeer centraal in Nederland. Het is prachtig wonen in deze stad. Dat komt voornamelijk door het dorpse karakter van de stad. Met name de groene omgeving, knusse dorpskernen en leuke evenementen zijn voor veel mensen redenen om in Arnhem een huis te kopen.

De stad Arnhem kent vele mooie buurten en wijken die zijn onderverdeeld in Arnhem-centrum, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Presikhaaf, De Laar, Schuytgraaf, Elderveld en Rijkerswoerd.

Het aanbod van uw makelaar in Arnhem

Bent u benieuwd naar de koopwoningen die wij aanbieden? Bekijk dan ons ruime aanbod aan koopwoningen, huizen en appartementen. Scroll door ons aanbod heen en wellicht vindt u wel de woning van uw dromen.

Online matching

Om vraag en aanbod bij elkaar te laten komen, hebben wij de dienst online matching bedacht. Als woningzoekende kunt u zich geheel vrijblijvend bij ons inschrijven. Laat uw woonwensen achter op onze website en wellicht is er straks een match met een huizenverkoper. Wanneer er een match is, zult u via ons een bericht ontvangen.

Bespaar kosten met een deskundige makelaar

Als u een makelaar in de arm neemt, bespaart u flink in de kosten. Door onze bemiddeling zorgen we ervoor dat u niet te veel betaald voor uw nieuwe woning of appartement. De besparing is vrijwel altijd hoger dan de bemiddelingskosten. Ook behoeden onze makelaars u voor een eventuele miskoop.

Kleinschalig makelaarskantoor in de regio Arnhem

Wij zijn een kleinschalig kantoor in Arnhem. U mag altijd even bij ons naar binnen lopen. Wij zijn een makelaar in Arnhem die u kent en die weet wat uw wensen zijn. Makelaars die eerlijk, betrouwbaar, actief en deskundig zijn met passie voor hun vak.

"Koop uw droomhuis met behulp van een makelaar in Arnhem"

Wat mag u van ons verwachten?

Stap 1: Intake gesprek

In dit gesprek maken we met elkaar kennis en zorgen we ervoor dat uw wensen gedefinieerd worden. Het huis dat u wilt gaan kopen in Arnhem moet immers aan al uw wensen en eisen voldoen. Ook wordt het budget bepaald. We onderzoeken vragen als: hoeveel kunt u lenen en heeft u eigen vermogen? Wij werken samen met een onafhankelijke hypotheekverstrekker en brengen u graag in contact met deze partij.

Stap 2: Geschikte woning zoeken en bezichtigen

Ons brede netwerk zorgt ervoor dat uw ideale woning snel wordt gevonden. Ook hebben wij uitgebreide informatie over nieuwbouwprojecten in de regio Arnhem. Als de ideale woning eenmaal gevonden is, gaan wij met u het huis bezichtigen. Wij kijken met andere ogen naar de woning en delen onze mening met u. Blijkt de woning nog steeds bij uw wensen te passen, dan gaan we verder.

Stap 3: Beoordeling van de vraagprijs

Is de vraagprijs reëel? Onze makelaar beoordeelt dit voor u.

Stap 4: Bekijken van het bestemmingsplan

Wij kijken in het bestemmingsplan, bijvoorbeeld of er bouwplannen in de directe omgeving zijn die ervoor zorgen dat uw uitzicht verandert.

Stap 5: Bodemonderzoek

Het doen van een bodemonderzoek behoort ook tot onze werkzaamheden. Is er geen vervuiling in de grond of heeft er een olietank in de grond gezeten? Vroeger hadden veel huizen een op olie gestookte cv-ketel.

Stap 6: Eventuele bezwaren op het perceel

Wij informeren of er erfdienstbaarheden, kettingbedingen, kwalitatieve verplichtingen of andere bezwaren op het perceel van toepassing zijn. Deze bezwaren kunnen het gebruik of de waarde van de koopwoning beïnvloeden.

Stap 7: Beoordeling bouwkundige staat

De bouwkundige staat van de woning wordt beoordeeld en we kunnen adviseren in mogelijke (ver)bouwplannen. Indien gewenst kunt u een bouwkundig bureau opdracht geven om de woning grondig te laten keuren. Zij stellen een uitgebreid rapport op waarin de staat van de woning nauwkeurig wordt beschreven.

Stap 8: Professionele onderhandelingen

Uiteraard voeren wij de onderhandelingen voor u uit. Dankzij onze jarenlange ervaring realiseren wij voor u de laagste prijs met de beste voorwaarden (opleverdatum, roerende zaken, enzovoort).

Stap 9: Begeleiding bij notaris en oplevering

U wordt begeleidt bij de oplevering van de koopwoning. Hierbij controleren wij of de woning in dezelfde staat is achtergelaten als op het moment van de totstandkoming van de koop. Tevens gaan wij met u mee naar de notaris.

Stap 10: Vragen achteraf

Tot slot blijft u onze cliënt en staat de deur open. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Het kopen van uw huis in Arnhem is voldaan.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Waarmee kunnen we u helpen?

Huis verkopen?

Wij helpen en ondersteunen graag bij alle stappen om uw woning te verkopen.

Huis aankopen?

De ideale woning vinden wij voor u door onze kennis en ons brede netwerk.

Huis (ver)huren?

Wij helpen ook bij het huren of verhuren van woningen in Arnhem en omstreken!

Huis taxeren?

Een taxatierapport is o.a. nodig voor het financieren van de aankoop van een woning.

Hypotheek/ verzekering

Wij werken samen met erkende adviseurs. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs
Van Sonsbeeck makelaars