Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Uw gegevens worden verwerkt

Van Sonsbeeck makelaars

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Uw huis verkopen in Arnhem? Wij begeleiden en ondersteunen graag bij alle stappen tijdens het verkoopproces van uw woning. Wij bemiddelen in de verkoop van allerlei soorten woningen: van appartement tot villa, van recreatiewoning tot woonboerderij en van twee-onder-een-kap-woning tot pakhuis. Van Sonsbeeck makelaars is een kleinschalig kantoor in Arnhem-Noord, waar u altijd even binnen kunt lopen. Een makelaar die u kent en weet wat uw wensen zijn. Iemand die eerlijk en deskundig is. Met passie voor het vak. Graag horen we wat we voor u kunnen betekenen tijdens het verkopen van uw woning in Arnhem.

Verkoopmakelaar | makelaar in Arnhem

Huis verkopen in Arnhem met behulp van Van Sonsbeeck makelaars

  • Veel kennis van de regio
  • Flexibel. We zijn ook in de avonduren en weekenden beschikbaar
  • Uitstekende reviews
  • Ook inzetbaar voor taxaties en waardebepalingen

Woning verkopen in Arnhem

Wanneer u uw huis wilt verkopen in Arnhem, wilt u dat natuurlijk zo snel en met zoveel succes als mogelijk doen. Tijdens de verkoop van uw huis komt er veel op u af. Er moeten bezichtigingen ingepland worden, onderhandeld worden met potentiële kopers en er moet een voorlopige koopovereenkomst worden opgesteld. Ondanks dat het in deze markt niet moeilijk is om een huis te verkopen, is het toch raadzaam om de hulp in te schakelen van een ervaren makelaar in Arnhem. U wilt immers het beste bod uit de markt halen. Op deze manier verkoopt u uw huis in Arnhem met de hoogst mogelijke opbrengst en onder de prettigste voorwaarden. Hierbij doet het er niet toe om wat voor huis het gaat. Of het nou gaat om een klein appartement of om een grote villa. We zorgen in alle gevallen voor een soepel verkooptraject.

Complete ontzorging

Tijdens de verkoop van uw huis komt er veel op u af. Wat moet er allemaal gebeuren? Om ervoor te zorgen dat u tijdens het verkopen van uw huis zo veel mogelijk ontzorgd wordt, staan we u van A tot Z bij. Van het opstellen van een plan van aanpak tot het plannen en uitvoeren van bezichtigingen van het huis in Arnhem, onderhandelingen en het opstellen van het voorlopig koopcontract. Uiteraard houden we gedurende dit traject te allen tijde rekening met uw wensen en ideeën.

Stap 1: Online matching

Is uw toekomstige koper al geboren? Bekijk eerst of de koper van uw woning al in onze database staat ingeschreven via onze online matching. Staat uw koper hier tussen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Stap 2: Doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie

Wij komen bij u thuis voor een kennismaking. We bekijken uw huis in Arnhem gedetailleerd en geven vervolgens een reële waardebepaling. Samen met u bepalen we de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen een prijsbepaling. Het is namelijk ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

U krijgt bij ons al het benodigde advies om uw woning te verkopen. Hierbij moet u denken aan inrichting van de woning, advies over kleurstellingen, nog even het uitgestelde schilderwerk verrichten of een complete woningstyling. Desgewenst zijn al deze diensten uit te besteden aan de bedrijven waar wij mee samenwerken.

woning verkopen in arnhem | makelaar in Arnhem
 

Stap 3: Inzet van een groot en krachtig netwerk

Uw woning wordt actief in de markt gezet bij een breed koperspubliek. Van Sonsbeeck makelaars gebruikt haar brede en krachtige netwerk om het juiste publiek te bereiken. Tevens zijn wij aangesloten bij het landelijke vastgoednetwerk de NVM en diverse netwerkorganisaties in de regio Arnhem en omgeving.

Stap 4: Onderscheidende presentatie van uw woning

Van Sonsbeeck makelaars zet naast haar netwerk ook haar marketinginstrumenten in om tot verkoop van de woning te komen. We maken gebruik van de traditionele media zoals een brochure en advertentie, maar dit zijn niet meer het belangrijkste media. Het internet is een heel belangrijk medium geworden, aangezien het koperspubliek daar te vinden is. Onze strategieën passen we dus aan op dit gegeven. Het is de kunst om op de landelijk best bezochte huizenwebsites en onze eigen website uw huis de aandacht te laten krijgen die het verdient. Hoe we dat doen? Dat vertellen wij u graag tijdens een vrijblijvende afspraak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stap 5: Coördinatie van de bezichtiging

De bezichtigingen van uw woonhuis regelen wij volledig voor u. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers. Zo simpel is het. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of als er onderzoeken (met aannemers, installateurs, gemeente, enzovoort) uitgevoerd moeten worden.

Huisverkoop in Arnhem | makelaar in Arnhem

Stap 6: Professionele onderhandelingen

Een bod, spannend! Van Sonsbeeck makelaars adviseert en onderhandelt voor u. Niet alleen over de prijs, ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in overleg met u.

Stap 7: Correcte afhandeling

Na tot een overeenkomst te zijn gekomen wat betreft de verkoop, zullen wij u ook volledig begeleiden. De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris regelen en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie. Van Sonsbeeck makelaars neemt deze zorg uit handen. De inhoud van de contracten nemen wij vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Onverwachte zaken kunnen we dan veelal nog ter plekke oplossen.

Stap 8: Vanzelfsprekende nazorg

Tot slot: u blijft altijd onze cliënt. Mocht u tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen dan staat de deur altijd voor u open.

 

Korte lijnen

Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor hebben we korte communicatielijnen. Niet alleen de makelaar is met de verkoop van uw woonhuis bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor uw kostbare bezit.

Van verkoop tot verhuur en waardebepaling

Naast ondersteuning bij het verkopen van uw huis in Arnhem of omgeving, kunt u bij ons ook terecht voor een verscheidenheid aan andere diensten. U kunt bij ons makelaarskantoor terecht voor:

Verkoop uw huis met behulp van van Sonsbeeck makelaars

Denkt u erover na om uw huis in Arnhem of omgeving in de verkoop te zetten? Overweeg dan om hierbij een makelaar in de arm te nemen die de stad en de huidige markt op z’n duimpje kent. Op deze manier zijn we in staat om het maximale resultaat te behalen. We vertellen tijdens een kennismakingsgesprek graag meer over wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen. Vervolgens ontzorgen u van A tot Z, met een soepel verlopend verkoopproces als gevolg.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen tijdens het verkopen van uw huis? Neem gerust contact op voor meer informatie, of loop een keer spontaan ons kantoor binnen. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Locatie Van Sonsbeeck makelaars
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs