Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars

Uw gegevens worden verwerkt

Van Sonsbeeck makelaars

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

U wilt uw woning verkopen, hoe nu verder? Van Sonsbeeck makelaars helpt en ondersteunt graag bij alle stappen om uw woning te verkopen. Wij bemiddelen in de verkoop van allerlei soorten woningen: van appartement tot villa, van recreatiewoning tot woonboerderij en van twee-onder-een-kap-woning tot pakhuis. In elke prijsklasse kunt u bij ons terecht.

Wij zijn een kleinschalig kantoor in Arnhem-Noord, waar u altijd even binnen kunt lopen. Een makelaar die u kent en weet wat uw wensen zijn. Iemand die eerlijk en deskundig is. Met passie voor het vak.

Wat mag u van ons verwachten?

Stap 1: Online matching

Is uw toekomstige koper al geboren? Bekijk eerst of de koper van uw woning al in onze database staat ingeschreven via online matching. Staat uw koper hier tussen? Neem dan contact op met ons kantoor.

Stap 2: Doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie

Wij komen bij u thuis voor een intakegesprek. Gedetailleerd bekijken wij uw woning en geven vervolgens een reële waardebepaling.

Samen met u bepalen we de verkoopstrategie. Dat is meer dan alleen prijsbepaling, het is ook een reële inschatting van de verkooptijd, de opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, te melden gebreken en het al dan niet vooraf verrichten van onderzoeken naar bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

U krijgt bij ons al het benodigde advies om uw woning te verkopen. Hierbij moet u denken aan inrichting van de woning, advies over kleurstellingen, nog even het uitgestelde schilderwerk verrichten of een complete woningstyling. Desgewenst zijn al deze diensten uit te besteden aan de bedrijven waar wij mee samenwerken.

Dankzij de kleinschaligheid van ons kantoor hebben we korte communicatielijnen. Niet alleen de makelaar is met de verkoop van uw woonhuis bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken verkoopstrategie, realiseren wij de beste prijs voor uw kostbare bezit.

woning verkopen in arnhem | makelaar in Arnhem
 

Stap 3: Inzet van een krachtig en breed netwerk

Uw woning wordt actief in de markt gezet bij een breed koperspubliek. Van Sonsbeeck makelaars gebruikt haar brede en krachtige netwerk om het juiste publiek te bereiken. Tevens zijn wij aangesloten bij het landelijke vastgoednetwerk de NVM en diverse netwerkorganisaties in de regio Arnhem.

Stap 4: Onderscheidende presentatie van uw woning

Van Sonsbeeck makelaars zet naast haar netwerk ook haar marketinginstrumenten in om tot verkoop van de woning te komen. We maken gebruik van de traditionele media zoals een brochure en advertentie, maar dit zijn niet meer het belangrijkste media. Het internet is een heel belangrijk medium geworden, aangezien het koperspubliek daar te vinden is. Onze strategieën passen we dus aan op dit gegeven. Het is de kunst om op de landelijk best bezochte huizenwebsites en onze eigen website uw huis de aandacht te laten krijgen die het verdient. Hoe we dat doen? Dat vertellen wij u graag tijdens een vrijblijvende afspraak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stap 5: Coördinatie van de bezichtiging

De bezichtigingen van uw woonhuis regelen wij volledig voor u. Wij coördineren de afspraken en ontvangen de kijkers. Zo simpel is het. Wij zijn ook aanwezig als belangstellenden meerdere keren willen kijken of er onderzoeken (met aannemers, installateurs, gemeente, enzovoort) uitgevoerd moeten worden.

Huisverkoop in Arnhem | makelaar in Arnhem

Stap 6: Professionele onderhandelingen

Een bod, spannend! Van Sonsbeeck makelaars adviseert en onderhandelt voor u. Niet alleen over de prijs, ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. Uiteraard alles in overleg met u.

Stap 7: Correcte afhandeling

Na tot een overeenkomst te zijn gekomen wat betreft de verkoop, zullen wij u ook volledig begeleiden. De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie. Van Sonsbeeck makelaars neemt deze zorg uit handen. De inhoud van de contracten nemen wij vooraf met u door, waarna u met zekerheid kunt tekenen. Wij zijn altijd aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Onverwachte zaken kunnen we dan veelal nog ter plekke oplossen.

Stap 8: Vanzelfsprekende nazorg

Tot slot: u blijft altijd onze cliënt. Mocht u tegen onvoorziene omstandigheden aanlopen dan staat de deur altijd voor u open.

 

Neem contact op

 

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

SITUERING verkochte woningen
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs