Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis taxeren in Arnhem

Wilt u een huis taxeren in Arnhem? Een taxatie geeft meer duidelijkheid over de waarde van de woning. U heeft een taxatierapport nodig bij de koop van een nieuwe woning, verbouwing van uw huidige woning of bij het oversluiten van een hypotheek. De taxateurs van Van Sonsbeeck Makelaars stellen op deskundige wijze een compleet taxatierapport voor u op. De rapporten die we opstellen voldoen volledig aan de gestelde eisen en kunnen worden opgesteld voor een verscheidenheid aan woningen en panden. We taxeren volgens de officiële richtlijnen van NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxaties).

Van een woonhuis tot bedrijfspand of beleggingsobjecten: graag stelt onze taxateur in Arnhem een taxatierapport van hoge kwaliteit voor u op. Gedurende de taxatie staan persoonlijk contact met u als cliënt te allen tijde centraal.

Taxateur in Arnhem aan het werk

Huis laten taxeren in Arnhem door NWWI taxateur

Waarom uw huis vrijblijvend laten taxeren in Arnhem door een taxateur Van Sonsbeeck Makelaars? De voordelen op een rij:

 • Aangesloten bij NVM, NWWI, NRVT en Funda
 • Ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend
 • Vrijblijvend advies over hypotheken/verzekeringen
 • Van verkoop tot aankoop, taxatie en verhuur
 • Uitstekende reviews op Google en Funda

Wilt u uw huis in Arnhem laten taxeren, of wilt u meer weten over wat onze taxateurs voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of om meteen onze hulp in te schakelen. Laat uw gegevens achter in het contactformulier, bel naar +31 (0)26 38 28 853 of stuur een e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl.

"Onze taxateur in Arnhem helpt u graag bij het taxeren van uw woning."

Huis laten taxeren in Arnhem

Waarom uw woning taxeren?

Een taxatie van uw huis in Arnhem is nodig voor het financieren van de aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. De geldverstrekker kan aan de hand van het rapport dat na de taxatie wordt opgesteld nauwkeurig de waarde bepalen.

Zo geeft een taxatierapport zowel de verkopende partij als de aankopende partij van de woning veel duidelijkheid over de waarde van het huis. Andere partijen zoals de Belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen willen ook graag de waarde van de woning weten. Bovendien kent u na de taxatie ook alle bijzonderheden van de woning in Arnhem.

Wat is mijn huis waard?

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis.

Hoe verloopt een taxatie?

Tijdens het taxeren van een huis in Arnhem controleert en beoordeelt de taxateur verschillende zaken die van invloed zijn op de waarde van uw woning, zoals:

 1. De staat van onderhoud van de woning
 2. Inhoud en oppervlakte
 3. Functionele indeling
 4. Constructie en gebruikte materialen
 5. Kadastrale gegevens en eventuele rechten en plichten die zijn gekoppeld aan de woning en de grond
 6. Milieuaspecten, zoals bodemverontreiniging en isolatie
 7. Ligging en omgeving
 8. Bestemmingsplan
 9. Marktsituatie

Onafhankelijk en deskundig taxatierapport

In het taxatierapport geeft de taxateur een onafhankelijk en deskundig waardeoordeel inclusief onderbouwing. Het rapport voldoet aan alle gestelde eisen en kan voor alle soorten woningen in Arnhem worden opgesteld; van woonhuis tot bedrijfspand en beleggingsobject.

Bovendien is het rapport dat we opstellen leesbaar en betrouwbaar en wordt deze door alle partijen geaccepteerd. Bepaalde banken stellen een controle door een validatie-instituut verplicht. Hiervoor werken we samen met het validatie-instituut NWWI dat mede door de NVM is opgericht.

"Een taxatie van uw woning in Arnhem heeft u nodig als u een hypotheek afsluit of wijzigt."

Makelaar in Arnhem met uitgebreid dienstenaanbod

Naast voor een taxatie van uw woning, bedrijfspand of beleggingsobject kunt u voor nog meer diensten terecht bij ons, uw makelaar in Arnhem. We werken namelijk samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur. Daardoor heeft u bij ons alles wat u nodig heeft binnen handbereik en blijven de lijntjes zo kort mogelijk.

Bij ons makelaarskantoor in Arnhem Noord kunt u terecht voor de volgende diensten:

Woning zoeken via online matching

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Arnhem of omgeving? Dan bieden we een speciale dienst aan voor u. Het is namelijk mogelijk om u geheel gratis in te schrijven voor onze online matching. Wanneer u zich inschrijft, kunnen toekomstige woningverkopers u al benaderen voordat de woning voor iedereen te zien is op Funda. Op die manier bent u er razendsnel bij!

Maar hoe werkt dit precies? U schrijft u geheel kosteloos in als woningzoekende. Gedurende de inschrijving vult u allerlei vragen in over uw woonwensen. Wanneer de inschrijving afgerond is, komen uw woonwensen op onze website te staan. Zodoende kunnen toekomstige verkopers zien of er een woningzoekende is wiens woonwensen aansluiten bij het desbetreffende huis.

Is er een match? Dan ontvangt u als woningzoekende een bericht waarin staat dat u de mogelijkheid krijg om een woning te bezoeken. Schrijf u gelijk gratis in!

Woningtaxatie in Arnhem en omstreken

Neem contact op met een taxateur in Arnhem

Bent u overtuigd van wat we voor u kunnen betekenen en wilt u uw huis in Arnhem vrijblijvend door ons laten taxeren? Laat dan uw contactgegevens en uw verzoek achter in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of meteen een afspraak te maken.

Ook wanneer u een vraag heeft over een taxatie of over de andere diensten die we aanbieden kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. U kunt gedurende openingstijden bellen naar +31 (0)26 38 28 853. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl.

Waarmee kunnen we u helpen?

Huis verkopen?

Wij helpen en ondersteunen graag bij alle stappen om uw woning te verkopen.

Huis aankopen?

De ideale woning vinden wij voor u door onze kennis en ons brede netwerk.

Huis (ver)huren?

Wij helpen ook bij het huren of verhuren van woningen in Arnhem en omstreken!

Huis taxeren?

Een taxatierapport is o.a. nodig voor het financieren van de aankoop van een woning.

Hypotheek/ verzekering

Wij werken samen met erkende adviseurs. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs