Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Uw gegevens worden verwerkt

Van Sonsbeeck makelaars

Hypotheek & Verzekering

Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk. U hoeft niet verder te shoppen bij andere partijen want wij werken samen met erkende hypotheek- en assurantieadviseurs. De lijnen blijven zo kort en de communicatie duidelijk, daar houden wij van.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bepaling van uw bestedingsruimte

Uw bestedingsruimte kan geheel kosteloos en vrijblijvend worden bepaald door onze hypotheekadviseur. Wij vergelijken onafhankelijk de beste hypotheek voor u. Aangezien er een groot gedeelte van de inkomsten naar de woonlasten gaat wilt u het wel zo goedkoop mogelijk. Wat voor u het beste is hangt af van een aantal factoren zoals de gezinssituatie en uw eigen vermogen. Onze adviseurs zoeken graag de best passende hypotheek voor u uit. Wij maken een diepgaande, gedetailleerde analyse van uw huidige situatie en uw toekomstplannen. Wij brengen alles zorgvuldig in kaart en dat resulteert in een hypotheekadvies op maat. Maar daar blijft het niet bij: wij regelen ook de hypotheek zelf. Plus alles wat daarbij komt kijken. Van het aanvragen van een offerte en de taxatie, tot en met het regelen van de voorlopige teruggaaf en de verzekeringen. Het is maar hoe u het wenst.

Eventuele Nationale Hypotheek Garantie

De maximale koopprijs voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie is €355.000,- en als je energiebesparende voorzieningen neemt dan is het bedrag €376.300,-.

Een hypotheek met NHG heeft een paar voordelen:

  • NHG neemt je restschuld over als je buiten je schuld je hypotheek niet kunt betalen.
  • Ook is de rente die je betaalt vaak iets lager.
  • Indien van toepassing wordt gekeken of voor u een hypotheek met NHG mogelijk is.
Huis taxeren in Arnhem | makelaar in Arnhem
 

Verzekeringen

Er zijn dusdanig veel verzekeringen waardoor u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Welke verzekering is noodzakelijk en welke is voor u niet van toepassing. Wij hebben er verstand van. We kijken verder dan alleen de goedkoopste verzekering. De polisvoorwaarden moeten namelijk ook goed zijn. Soms is het beter om een iets duurdere verzekering te hebben. Mocht er dan schade zijn dan wordt het wel gedekt. Dat is tenslotte de reden waarom u een verzekering heeft afgesloten.

Het is ons dagelijks werk om voor onze klanten een zo’n compleet mogelijke verzekering af te sluiten, tegen een zo laag mogelijke prijs. Heeft u schade? Dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht en zorgen wij voor een goede afhandeling ervan.

Alles onder één dak

Omdat alles onder één dak zit, kunnen wij ook uw belastingaangifte verzorgen, adviseren over beleggingen of een goede spaarrekening aanbevelen. Niets is ons te gek, we staan voor u klaar.

Locatie Van Sonsbeeck makelaars
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs