Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Koophuis Arnhem: beschikbaar aanbod

Bent u op zoek naar een koophuis in Arnhem? Bekijk op deze pagina het actuele aanbod van koophuizen in Arnhem en omstreken. Klik op een woning naar keuze voor een uitgebreide omschrijving en natuurlijk om de foto’s te zien. Heeft u interesse, maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

Beschikbare aanbod koophuizen in Arnhem
Aantal gevonden resultaten: 11
Stadswaardenlaan 45
6833 LN ARNHEM
€ 415.000,- kosten koper
Heijenoordseweg 16
6813 GA ARNHEM
€ 525.000,- kosten koper
Simon Vestdijksingel 73
6836 VA ARNHEM
€ 342.500,- kosten koper
Teisterbantstraat 23
6825 CJ ARNHEM
€ 235.000,- kosten koper
Rupelmondestraat 11
6825 AT ARNHEM
€ 529.500,- kosten koper
Schepen van Allerpad 21
6831 MX ARNHEM
€ 269.000,- kosten koper
Sittardstraat 21
6845 DJ ARNHEM
€ 329.500,- kosten koper
Sterkenburglaan 8
6825 AJ ARNHEM
€ 569.000,- kosten koper
Meginhardweg 7
6841 HB ARNHEM
€ 434.500,- kosten koper
Koningstraat 44 44A
6811 DH ARNHEM
€ 650.000,- kosten koper
Weldamlaan 15
6825 BX ARNHEM
€ 499.000,- kosten koper

Aangeboden koophuizen in de omgeving van Arnhem | Van Sonsbeeck makelaars

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om koophuizen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Wonen in het prachtige Arnhem

Arnhem is een fijne stad om te wonen. Het centrum bruist, op de Korenmarkt is het vaak gezellig en er zijn veel leuke winkels te ontdekken. Toch kent de stad ook een dorps karakter door de vele dorpskernen en mooie parken. Voor gezinnen is er bovendien veel vertier in Arnhem: bewonder exotische dieren in Burgers’ Zoo of bezoek een van de vele musea.

Huis kopen Arnhem

Overweegt u een huis te kopen in Arnhem? Laat de betovering van de stad Arnhem u omarmen. De huizenmarkt in Arnhem biedt veel mogelijkheden met koopwoningen die wachten om ontdekt te worden. Wij kunnen een exclusieve bezichtiging van een woning in Arnhem regelen die het hart sneller laten kloppen. Onze gepassioneerde makelaars, met een diepe liefde voor deze stad, zullen u met enthousiasme bijstaan tijdens uw zoektocht naar uw droomhuis.

Vind uw ideale koophuis in Arnhem

Gaat u een woning kopen in Arnhem? Waarschijnlijk gaat u eerst zelf op ontdekkingstocht. U struint dagelijks Funda af op zoek naar koophuizen in Arnhem die voldoen aan uw smaak. En u bekijkt het beschikbare aanbod op de websites van makelaars in Arnhem. Mocht dit de afgelopen tijd nog niet veel hebben opgeleverd, dan is het wellicht een goed idee om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Hulp van een betrouwbare en deskundige makelaar

Een makelaar inschakelen loont, u zal eerder een koophuis in Arnhem vinden dat uw geld waard is. Omdat een makelaardij over een breed netwerk beschikt, kennis heeft van de huizenmarkt en de ontwikkelingen in de regio bijhoudt, verloopt de zoektocht sneller en soepeler. Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar geven we u eerlijk advies en ontzorgen we u tijdens het hele traject.

Onze werkwijze bij het aankooptraject is als volgt: Ten eerste gaan we met elkaar in gesprek en u vertelt ons uw wensen. Denk hierbij aan gewenste woonoppervlakte, bouwjaar, prijscategorie, favoriete buurten en woningtype. De makelaar gaat op zoek en zal u op de hoogte houden van zijn bevindingen.

Met uw goedkeuring plannen we bezichtigingen in en bezoeken we de koophuizen in Arnhem die bij uw wensen aansluiten. Mocht u tot een aankoop over willen gaan, staan we u bij met goede raad en helpen we met de afwikkeling.

Koophuizen vinden in Arnhem dankzij online matching

Als makelaardij hebben we de dienst online matching opgericht. Woningzoekenden en woningverkopers komen door dit systeem met elkaar in contact. Zijn de beschikbare koophuizen in Arnhem niet naar wens? Schrijf u dan gratis in bij onze online matching dienst. Laat uw woonwensen achter, dan worden die vergeleken met het allernieuwste woningaanbod. Bij een match kunt u zelf contact opnemen met de verkopers.

Bekijk het koophuizen aanbod in Arnhem

Neem een kijkje op de huizenmarkt in Arnhem en vind de koopwoningen die op dit moment beschikbaar zijn. Lees op uw gemak de uitgebreide omschrijvingen en geniet van de mooie foto’s. Geïnteresseerd in een koophuis? Neem dan direct contact op met Van Sonsbeeck Makelaars, en plan een bezichtiging. Mocht u niet uw ideale huis vinden tussen de koopwoningen, overweeg dan een samenwerking met onze makelaardij. Wij kunnen u ook helpen met huurappartementen of huurwoningen in Arnhem.

Wij staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons als makelaar telefonisch bereiken via +31 (0)26 38 28 853, u mag ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs