Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Uw gegevens worden verwerkt

Van Sonsbeeck makelaars

AANKOOPMAKELAAR IN ARNHEM EN OMSTREKEN INSCHAKELEN?

Aankoopmakelaar in Arnhem inschakelen, omdat u een huis wilt kopen? U bent eruit: u wilt graag een huis kopen in Arnhem (of omstreken). Echter kan de aanschaf van een huis in deze tijden heel erg lastig zijn. Om die reden bent u op zoek naar een deskundige aankoopmakelaar die Arnhem, maar ook de ontwikkelingen in de regio én in de prijscategorieën, als geen ander kent.

Onze professionele makelaars helpen en ondersteunen u met de aankoop van uw nieuwe woning. Zij bieden u aankoopbegeleiding voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden of voor het inplannen van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met een makelaar. We helpen u graag verder.

ERVAREN AANKOOPMAKELAAR IN ARNHEM

De aankoop van een huis is een grote maar ook belangrijke stap in uw leven. Gedurende deze periode komt u voor veel vragen, keuzes en allerlei beslissingen te staan. Welke keuze is de beste, wat kunt u beter niet doen en waar doet u goed aan? Dit zijn een aantal vragen die voor veel aspirant huiskopers groot en ingewikkeld zijn; iets dat wij heel goed begrijpen! Bij de aanschaf van een huis komen nou eenmaal veel aspecten kijken. Maar dat is niet de enige reden, dat de aanschaf van een huis ingewikkeld kan zijn.

De huizenprijzen stijgen namelijk, woningen worden vaak boven de vraagprijs verkocht. In dat geval is het handig om advies in te kunnen winnen van een professional met niet alleen kennis van de lokale huizenmarkt maar ook ervaring heeft met onderhandelingen. Om die reden kan het verstandig zijn om een aankoopmakelaar in Arnhem in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar staat u gedurende het gehele aankoopproces van een huis bij. Van bezichtigingen tot onderhandeling en het ondertekenen van het voorlopig koopcontract: uw makelaar en vaste contactpersoon staat voor u klaar. Wel zo prettig!

ALLERLEI VEELVOORKOMENDE VRAGEN

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Het is daarom normaal dat u veel vragen heeft. Onze makelaars weten al uw vragen goed te beantwoorden. Veelvoorkomende vragen of veelbesproken onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

 • Waarop moet ik letten bij de aankoop van een woning?
 • Wat zijn de kosten voor de aankoop van een woning?
 • Wat zijn de notariskosten voor de aankoop van een woning?
 • Welke kosten zijn aftrekbaar bij de aankoop van een woning?
 • Kan ik kosten besparen door aankoopbemiddeling?
 • Wat moet ik regelen bij de aankoop van een woning?
 • Verborgen gebreken bij de aankoop van een woning
 • Handige tips voor het kopen van een woning

PROFESSIONELE WERKWIJZE

Transparantie vinden wij erg belangrijk. Daarom willen wij u graag duidelijk maken wat u van ons mag verwachten. Wanneer u ons als aankoopmakelaar in Arnhem inschakelt, lopen de makelaars onderstaande stappen met u door:

 1. Uitgebreid intake gesprek
 2. Geschikte woning zoeken en bezichtigen
 3. Professionele beoordeling van de vraagprijs
 4. Bekijken van het bestemmingsplan
 5. Bodemonderzoek
 6. Eventuele bezwaren op het perceel
 7. Grondige beoordeling bouwkundige staat
 8. Professionele onderhandeling
 9. Begeleiding bij notaris en oplevering
 10. Eventuele vragen na de aankoop

aankoop makelaar arnhem 

BENADER VERKOPERS VÓÓRDAT DE WONING OP FUNDA STAAT

Vindt u het vervelend dat er zoveel concurrentie is op Funda? Zou u liever toekomstige verkopers al willen benaderen voordat zij hun woning op Funda plaatsen? Dan hebben wij goed nieuws! Als woningzoekende kunt u zich gratis inschrijven voor onze Online Matching dienst! U voert uw woonwensen in, en zodra er een match gevonden is ontvangt u daarvan bericht. Zo bent u er altijd op tijd bij!

VIJF VOORDELEN VAN ONS ALS AANKOOPMAKELAAR

Als aankoopmakelaar in Arnhem bieden wij niet alleen zekerheid, maar ook vijf sterke voordelen. Ten eerste kunnen wij als aankoopmakelaar dankzij onze kennis en ons brede netwerk uw ideale woning vinden. Ten tweede vergroten we uw kansen op een bezichtiging. Ten derde behoeden we u voor een miskoop. Ten vierde zorgen we dat u niet te veel betaalt en ten slotte zorgen wij dat u een sterkere positie heeft tijdens het bieden.

MAKELAAR MET ALLES ONDER ÉÉN DAK

Naast onze specialisatie in het aankopen van woningen, zijn wij ook ervaren in het verkopen, taxeren van een huis in Arnhem en het (ver)huren van woningen. Bovendien kunnen wij u uitgebreid van dienst zijn als het gaat om het regelen van een hypotheek en verzekeringen.

ERKENDE KWALITEIT ALS AANKOOPMAKELAAR IN ARNHEM

Om u de beste kwaliteit te bieden en u te laten zien dat wij aan de strenge kwaliteitseisen voldoen, zijn wij:

 • Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM)
 • Geregistreerd in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
 • Aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI)
 • Geregistreerd in het vastgoed kwaliteitsregister (Stichting VastgoedCert)
 • Erkend taxateur volgens de Taxateurs Unie
 • Aangesloten bij Funda

TARIEF VAN EEN AANKOOPMAKELAAR

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar het tarief dat een aankoopmakelaar in Arnhem hanteert. Wij hanteren in dit geval een courtage, hierbij ontvangen we een percentage van de aankoopsom. Doorgaans ligt de courtage tussen de 1 en de 2% van de aankoopsom. Hoe hoger de aankoopprijs van de woning, des te meer u uiteindelijk aan de makelaar moet betalen. Voorafgaand aan de samenwerking bespreken we de tarieven die we hanteren uitgebreid met u, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wel zo prettig!

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wilt u ons graag inschakelen als aankoopmakelaar in Arnhem of omgeving, en zo onder professionele begeleiding een huis kopen in Arnhem? Of wilt u gebruik maken van één van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact op. Wilt u ons direct spreken? Dan kunt u bellen naar +31 (0)26 38 28 853. Wilt u liever contact opnemen door zelf een e-mail te sturen? Dan kunt u ons mailen via

Neem contact op

 

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Locatie Van Sonsbeeck makelaars
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs