Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis huren of verhuren

U bent bij ons ook op het juiste adres voor het huren, verhuren of hulp bij huren van een woning in Arnhem en omstreken!

Onze verhuurmakelaars verhuren alle soorten huurwoningen. Wij bemiddelen in de verhuur van appartementen tot villa’s, van twee-onder-een-kap-woningen tot pakhuizen en van recreatiewoningen tot woonboerderijen. Alle huurwoningen zijn uiteraard gelegen in (de omgeving van) Arnhem.

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij hebben daarvoor een aparte website opgericht, om u van alle informatie te voorzien.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Uw contactpersonen voor huren of verhuren

Mike Kudrya

NVM Makelaar

026-3828853
06-83678791
mike@vansonsbeeckmakelaars.nl

Mike Kudrya | NVM makelaar/taxateur RMT

Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de makelaardij ben ik op een punt gekomen waarbij ik mijn passie voor het vak, de huizen en het ondernemerschap wil combineren in mijn eigen kantoor! In 2014 is Van Sonsbeeck makelaars ontstaan uit liefde voor het vak waar ik al mijn passies in kwijt kan. Ik word gelukkig als ik cliënten persoonlijk en van A tot Z kan helpen.

Na de HAVO heb ik gestudeerd aan de MTS bouwkunde in de richting Beheer. Eenmaal afgestudeerd heb ik een half jaar gewerkt als assistent uitvoerder op de bouw. Aangezien ik nog erg jong was, heb ik weer een studie opgepakt en wel aan de Hogeschool HBO Makelaardij. Deze keuze was voor mij niet erg lastig aangezien de “bouwstenen” voor mij op de juiste plek begonnen te vallen. De bouwwereld evenals huizen heb ik altijd interessant gevonden en onderhandelen/verkopen is iets wat er bij mij al vroeg in zat. Al met al maken deze combinaties mij tot een allround makelaar.

Vrije tijd komt bij mij zelden voor maar buiten het werk om sta ik graag samen met mijn zoontje op het voetbalveld.

Colette Aronstein

NVM / ARMT makelaar

026-3828853
colette@vansonsbeeckmakelaars.nl

Colette Aronstein | NVM / ARMT makelaar

Tijdens mijn afstudeerperiode aan de Hogere Hotelschool in Apeldoorn/Deventer, ben ik per toeval in de makelaardij terecht gekomen. In eerste instantie als bijbaan, maar al gauw kwam ik er achter dat ik verder wilde in dit vak.

Gelukkig werd mijn contract destijds dan ook verlengd en na vier jaar, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Begin december 2019 ben ik in dienst getreden bij Van Sonsbeeck makelaars, waar ik mij erg gewaardeerd voel en mij verder kan ontwikkelen. Momenteel ben ik, binnen ons team, verantwoordelijk voor alles rondom de verhuur van woningen. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding voor zelfstandig makelaar (K-RMT), om mijn carrière een extra impuls te geven en als zelfstandig NVM makelaar te mogen werken.

In mijn vrije tijd ben ik net zo'n bezige bij als op kantoor en ben ik - met lekker weer - voornamelijk te vinden in mijn volkstuin, het bos of ergens anders in de natuur. Met minder goed weer houd ik mij ook goed bezig, met onder andere schilderen, haken, koken, bakken en lezen.

Mijn droom is om ooit een (oude) boerderij te kopen, waar ik al mijn hobby's samen kan laten komen en zelfvoorzienend kan leven.

Waarmee kunnen we u helpen?

Huis verkopen?

Wij helpen en ondersteunen graag bij alle stappen om uw woning te verkopen.

Huis aankopen?

De ideale woning vinden wij voor u door onze kennis en ons brede netwerk.

Huis (ver)huren?

Wij helpen ook bij het huren of verhuren van woningen in Arnhem en omstreken!

Huis taxeren?

Een taxatierapport is o.a. nodig voor het financieren van de aankoop van een woning.

Hypotheek/ verzekering

Wij werken samen met erkende adviseurs. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs