Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Uw gegevens worden verwerkt

Van Sonsbeeck makelaars

Huis taxeren in Arnhem

Wilt u uw huis taxeren in Arnhem, om zowel de koper als verkoper meer duidelijk te geven over de waarde van de woning? Wij van Van Sonsbeeck makelaars stellen op deskundige wijze een compleet taxatierapport voor u op. De rapporten die wij opstellen voldoen volledig aan de gestelde eisen en kunnen worden opgesteld voor een verscheidenheid aan woningen en panden.

Van een woonhuis tot bedrijfspand of beleggingsobjecten: graag stelt de taxateur een taxatierapport van hoge kwaliteit voor u op. Gedurende de taxatie van de taxateur staan persoonlijk contact en contact met u als cliënt te allen tijde centraal.

Huis laten taxeren in Arnhem door Van Sonsbeeck makelaars

Waarom uw huis laten taxeren in Arnhem door een taxateur Van Sonsbeeck makelaars? De voordelen op een rij:

  • Gratis online matching
  • Ook inzetbaar voor hypotheken/verzekeringen
  • Van verkoop tot aankoop, taxatie en verhuur

Wilt u uw huis in Arnhem laten taxeren, of wilt u meer weten over wat onze taxateurs voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of om meteen onze hulp in te schakelen. Laat uw gegevens achter in het contactformulier, bel naar +31 (0)26 38 28 853 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Taxatie van een huis

Een taxatie van uw huis in Arnhem is nodig voor het financieren van de aankoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. De geldverstrekker kan aan de hand van het rapport dat na de taxatie door ons opgesteld wordt, nauwkeurig de waarde bepalen.

Zo geeft een taxatierapport zowel de verkopende partij als de aankopende partij van de woning veel duidelijkheid over de waarde van het huis. Andere partijen zoals de belastingdienst en verzekeringsmaatschappijen willen ook graag de waarde van de woning weten. Bovendien kent u na de taxatie ook alle bijzonderheden van de woning in Arnhem.

Wat is mijn huis waard

Bereken eenvoudig de geschatte waarde van uw huis

Huis taxeren in Arnhem | makelaar in Arnhem
 

Staat van onderhoud tot bestemmingsplan

Tijdens een huis taxeren in Arnhem controleert en beoordeelt een taxateur zaken die van invloed zijn op de waarde van uw woning, zoals:

  1. De staat van onderhoud van de woning
  2. inhoud en oppervlakte
  3. Kadastrale gegevens en eventuele rechten en plichten die zijn gekoppeld aan de woning en de grond
  4. Milieuaspecten, zoals bodemverontreiniging
  5. Bestemmingsplan

Onafhankelijk en deskundig taxatierapport

In het taxatierapport geven wij een onafhankelijk en deskundig waardeoordeel inclusief de onderbouwing. Het rapport voldoet aan alle gestelde eisen en kan voor alle soorten woningen in Arnhem worden opgesteld; van woonhuis tot bedrijfspand en beleggingsobject.

Bovendien is het rapport dat wij opstellen leesbaar en betrouwbaar en wordt deze door alle partijen geaccepteerd. Bepaalde banken stellen een controle door een validatie-instituut verplicht. Hiervoor werken wij samen met het validatie-instituut NWWI, dat mede door de NVM is opgericht.

Huis laten taxeren | makelaar in Arnhem

Makelaar in Arnhem met uitgebreid dienstenaanbod

Naast voor een taxatie van uw woning, bedrijfspand of beleggingsobject kunt u voor nog meer diensten terecht bij ons, uw makelaar in Arnhem. We werken namelijk samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur. Daardoor heeft u bij ons alles wat u nodig heeft binnen handbereik en blijven de lijntjes zo kort mogelijk.

Bij ons makelaarskantoor in Arnhem Noord kunt u terecht voor de volgende diensten:

 

Woning zoeken middels online matching

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Arnhem en omstreken? Dan bieden we een speciale dienst aan voor u! Het is namelijk mogelijk om u geheel gratis in te schrijven voor online matching. Wanneer u zich inschrijft, kunnen toekomstige woningverkopers u al benaderen doordat de woning voor iedereen te zien is op Funda. Op die manier bent u er snel bij.

Maar hoe werkt dit precies? U schrijft u geheel kosteloos in als woningzoekende. Gedurende de inschrijving vult u allerlei vragen in over uw woonwensen. Wanneer de inschrijving afgerond is, komen uw woonwensen op onze website te staan. Zodoende kunnen toekomstige verkopers zien of er een woningzoekende is wiens woonwensen aansluiten bij het desbetreffende huis.

Is er een match? Dan ontvangt u als woningzoekende een bericht waarin staat dat u de mogelijkheid krijg om een woning te bezoeken. Schrijf u gratis in!

Laat uw huis taxeren door deze makelaar in Arnhem

Bent u overtuigd van wat we voor u kunnen betekenen en wilt u uw huis in Arnhem door ons laten taxeren? Laat dan uw contactgegevens en uw verzoek achter in het contactformulier. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken of meteen een afspraak te maken.

Ook wanneer u een vraag heeft over een taxatie of over de andere diensten die we aanbieden kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. U kunt gedurende openingstijden bellen naar +31 (0)26 38 28 853. Bovendien kunt u natuurlijk ook altijd het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie Van Sonsbeeck makelaars
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs