Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
Van Sonsbeeck makelaars

Over ons

Waarom Van Sonsbeeck makelaars?

Van Sonsbeeck makelaars is jong, eerlijk, deskundig, actief en betrouwbaar. Persoonlijk contact en contact met u als cliënt staan bij ons voorop. U kunt op ieder moment van de dag bij ons terecht, onze deur van ons makelaarskantoor in Arnhem Noord staat voor u open. Ook na kantooruren en in de weekenden zijn wij bereikbaar.

Daarnaast werkt Van Sonsbeeck makelaars in Arnhem nauw samen met een erkend hypotheek- en assurantieadviseur. Zo heeft u alles binnen handbereik om uw zaken meteen goed en onder één dak te regelen. Op deze manier houden wij de lijnen kort en dat is wel zo handig voor u.

En juist dat maakt het onderscheid!

Ons team

Mike Kudrya | NVM makelaar in Arnhem

Mike Kudrya

NVM Makelaar

026-3828853
06-83678791
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Roel Bielleman | Makelaarskantoor in Arnhem

Roel Bielleman

NVM / ARMT makelaar

026-3828853
06-12436640
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Colette Aronstein | Makelaardij in Arnhem

Colette Aronstein

NVM / ARMT makelaar

026-3828853
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Puck | Makelaardij in Arnhem

Puck van der Zee

Commercieel medewerker

026-3828853
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
 
 
 
Mike Kudrya | NVM makelaar/taxateur RMT

Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de makelaardij ben ik op een punt gekomen waarbij ik mijn passie voor het vak, de huizen en het ondernemerschap wil combineren in mijn eigen kantoor! In 2014 is Van Sonsbeeck makelaars ontstaan uit liefde voor het vak waar ik al mijn passies in kwijt kan. Ik word gelukkig als ik cliënten persoonlijk en van A tot Z kan helpen.

Na de HAVO heb ik gestudeerd aan de MTS bouwkunde in de richting Beheer. Eenmaal afgestudeerd heb ik een half jaar gewerkt als assistent uitvoerder op de bouw. Aangezien ik nog erg jong was, heb ik weer een studie opgepakt en wel aan de Hogeschool HBO Makelaardij. Deze keuze was voor mij niet erg lastig aangezien de “bouwstenen” voor mij op de juiste plek begonnen te vallen. De bouwwereld evenals huizen heb ik altijd interessant gevonden en onderhandelen/verkopen is iets wat er bij mij al vroeg in zat. Al met al maken deze combinaties mij tot een allround makelaar.

Vrije tijd komt bij mij zelden voor maar buiten het werk om sta ik graag samen met mijn zoontje op het voetbalveld.

Roel Bielleman | NVM / ARMT makelaar

Aangenaam, ik ben Roel en samen met mijn vrouw en twee prachtige kinderen woonachtig in Apeldoorn.

Jaren geleden ben ik begonnen in het vastgoed als makelaar in het Apeldoornse. Aldaar is mijn passie ontstaan voor de vastgoedwereld. Hier heb ik een periode met heel veel plezier mogen werken en veel kennis opgedaan.

In de zomer van 2017 ben ik aan de slag gegaan in Arnhem bij Van Sonsbeeck makelaars. Een prachtige stad, een dynamisch team en de ambitie spat ervan af!

Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een woning, doormiddel van mijn oprechte interesse in uw wens zal ik te allen tijde mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en kijk ik graag naar een goede serie. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden op de squashbaan en op het hockeyveld.

Ik heet u graag welkom om kennis te maken bij ons op kantoor!

Puck | Commercieel medewerker

Na het afronden van mijn audiovisuele studie aan het Cibap in Zwolle en mijn studie Vakman-leidinggevende aan het Rijn IJssel was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond ik uiteindelijk bij Van Sonsbeeck makelaars!

De interesse in vastgoed en makelaardij begon al bij de zoektocht naar mijn eigen woning. Deze zoektocht gaf mij enig inzicht in de werkwijze en processen van de makelaardij. Bij Van Sonsbeeck makelaars ben ik sinds mei 2022 werkzaam als commercieel medewerker. Het idee dat ik mensen kan helpen met het vinden van een nieuwe woning en in de toekomst zelf bezichtigingen kan gaan geven motiveert mij enorm. Het is dan ook een leuk vooruitzicht dat Van Sonsbeeck makelaars mij doorgroeimogelijkheden biedt voor de toekomst.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn familie en vrienden en ga ik graag borrelen of uit eten in een restaurant. Daarnaast ben ik een enorm wintersportliefhebber en ga ik ieder jaar graag op skivakantie naar de bergen.

Colette Aronstein | NVM / ARMT makelaar

Tijdens mijn afstudeerperiode aan de Hogere Hotelschool in Apeldoorn/Deventer, ben ik per toeval in de makelaardij terecht gekomen. In eerste instantie als bijbaan, maar al gauw kwam ik er achter dat ik verder wilde in dit vak.

Gelukkig werd mijn contract destijds dan ook verlengd en na vier jaar, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Begin december 2019 ben ik in dienst getreden bij Van Sonsbeeck Makelaars, waar ik mij erg gewaardeerd voel en mij verder kan ontwikkelen. Momenteel ben ik, binnen ons team, verantwoordelijk voor alles rondom de verhuur van woningen. Daarnaast ben ik bezig met de opleiding voor zelfstandig makelaar (K-RMT), om mijn carrière een extra impuls te geven en als zelfstandig NVM makelaar te mogen werken.

In mijn vrije tijd ben ik net zo'n bezige bij als op kantoor en ben ik - met lekker weer - voornamelijk te vinden in mijn volkstuin, het bos of ergens anders in de natuur. Met minder goed weer houd ik mij ook goed bezig, met onder andere schilderen, haken, koken, bakken en lezen.

Mijn droom is om ooit een (oude) boerderij te kopen, waar ik al mijn hobby's samen kan laten komen en zelfvoorzienend kan leven.

Locatie Van Sonsbeeck makelaars
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs