Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
headerbeeld bericht

Hoe vind ik de beste makelaar?

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning of uw huidige woning wilt verkopen, dan kan een goede makelaar u helpen bij dit proces. Maar hoe vindt u nu de beste makelaar bij u in de buurt? We geven graag tips die u helpen bij het uitzoeken van een geschikte makelaar in Arnhem en omstreken die aan al uw wensen voldoet. De belangrijkste tip die we u alvast willen meegeven is dat uw eigen gevoel een grote rol speelt bij het kiezen van een makelaar. Heeft u een goed gevoel bij een makelaar? Dan kan het haast niet anders of het is de beste makelaar voor u.

Welke makelaar kiezen?

Het kopen of verkopen van een woning is een levensveranderende gebeurtenis. Er komen vanzelfsprekend veel emoties naar boven. U heeft samen met uw dierbaren (of alleen) geleefd in dit huis, mooie herinnerringen gemaakt en nu breekt de tijd aan van afscheid nemen. Bij deze grote stap in uw leven is het fijn als u een makelaar aan uw zijde heeft die begrijpt wat u wilt en waar u het volste vertrouwen in heeft.

Wat is in uw ogen een goede makelaar?

Bij het uitzoeken van een makelaar moet u wel weten waar u naar op zoek bent. Aan welke voorwaarden moet een makelaar volgens u voldoen? Wanneer u het eisenpakket duidelijk voor ogen heeft, kunt u daar de makelaars op selecteren. Het is duidelijk dat een goede makelaar over lokale marktkennis moet beschikken, jarenlange ervaring heeft opgebouwd en snel kan communiceren.

De beste makelaar begrijpt niet alleen uw wensen en behoeften, maar kan deze ook omzetten in concrete acties en resultaten. Een aankoopmakelaar is niet alleen deskundig in zijn vakgebied, maar beschikt ook over uitstekende communicatievaardigheden en is in staat om op een empathische manier met klanten om te gaan. Bent u het hier mee eens of moet een makelaar ook aan andere voorwaarden voldoen?

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs