Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars

De aangeboden woningen in Arnhem & omstreken

Bent u op zoek naar het woningen aanbod in Arnhem? Bekijk dan het woningaanbod dat we op deze pagina geplaatst hebben. Wij zijn makelaarskantoor Van Sonsbeeck Makelaars met regio Arnhem als werkgebied. Onze aankoopmakelaars helpen veelvuldig mensen een nieuwe woning te kopen of te huren. Met onze hulp vindt u ongetwijfeld een woning in Arnhem die aan al uw wensen en behoeftes voldoet.

Neem een kijkje tussen de woningen in Arnhem die op het moment beschikbaar zijn. Klik op de ‘meer info button’ voor een uitgebreide omschrijving per woning. Staat er wat tussen waar uw hart sneller van gaat kloppen? Neem dan direct contact met ons op, en plan een bezichtiging!

Filter:
Adres
IJsselstraat 90
6882 LH VELP
€ 469.000,- kosten koper
Adres
Boxtelstraat 21
6843 RZ ARNHEM
€ 284.500,- kosten koper
Adres
Haverweg 17
6991 BP RHEDEN
€ 219.500,- kosten koper
Adres
Josef Israelslaan 22
6813 JE ARNHEM
€ 579.000,- kosten koper
Adres
Da Costastraat 18
6901 KK ZEVENAAR
€ 219.500,- kosten koper
Adres
Aalscholversingel 140
6883 BH VELP
€ 159.500,- kosten koper
Adres
Van Slichtenhorststraat 1 1
6821 CJ ARNHEM
€ 225.000,- kosten koper
Adres
Mathilde Wibauthof 2
6836 PB ARNHEM
€ 475.000,- kosten koper

De mooiste woningen in Arnhem vinden met Van Sonsbeeck Makelaars

 • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
 • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
 • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
 • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
 • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
 • Advies over hypotheken en verzekeringen
 • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
 • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
 • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
 • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google en Funda

Woning kopen in Arnhem

Als u een woning wilt kopen in Arnhem kijkt u natuurlijk naar al het beschikbare aanbod. Waarschijnlijk checkt u elke dag het woningaanbod op Funda en bezoekt u geregeld de websites van makelaars in Arnhem. Heeft dit nog niet veel opgeleverd? Maak dan de overweging om een makelaar in de arm te nemen. Met een makelaar aan uw zijde zal de zoektocht een stuk soepeler én sneller verlopen.

Ons makelaarskantoor inschakelen brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn wij goed bekend met de huizenmarkt in Arnhem en omgeving. Daarnaast kennen we de ontwikkelingen in de regio én de prijscategorieën als geen ander. Bovendien beschikken wij over een breed netwerk. Dit alles maakt dat wij de ideale woning in Arnhem voor u kunnen vinden.

Begeleiding van een NVM makelaar in Arnhem

Ook nadat we een woning of appartement in Arnhem gevonden hebben blijven we u van dienst als makelaar. Wij staan u bij tijdens bezichtigingen, adviseren u en voeren namens u de onderhandelingen, om er een zo scherp mogelijke prijs uit te halen. Daarnaast kunnen we het afhandelen van bepaalde formaliteiten volledig van u overnemen. U wordt gedurende het hele traject ontzorgt.

“Bekijk het woningen aanbod in Arnhem bovenaan deze pagina!”

Huurwoningen in Arnhem

We bieden ook huurwoningen aan in Arnhem. Die vindt u echter niet op deze pagina. We hebben hiervoor een speciale website opgericht: www.vansonsbeeckverhuur.nl. Wilt u liever huren dan kopen en zoekt u daarom naar een huurwoning? Bezoek dan deze website voor meer informatie en bekijk hierop het huurwoningen aanbod.

Bent u de eigenaar van een woning en ziet u het wel zitten om deze te verhuren? Ga dan de samenwerking aan met onze verhuurmakelaar in Arnhem. Hij of zij zal u ondersteunen bij alle stappen van de verhuur van uw woning.

Woningen vinden in Arnhem met onze dienst online matching

Van Sonsbeeck Makelaars heeft een speciale dienst opgericht om woningzoekenden in contact te brengen met beschikbare woningen in Arnhem: online matching. U kunt u hiervoor gratis inschrijven.

Bij online matching geeft u de wensen op van de woning in Arnhem waar u naar op zoek bent. Het systeem gaat deze wensen vervolgens vergelijken met het nieuwste woningaanbod in Arnhem. Zodra er een match is, wordt u daarvan direct op de hoogte gesteld. Dit geeft u de gelegenheid om al contact op te nemen met verkopers, voordat de woning op Funda is gezet!

Bekijk het woningen aanbod in Arnhem

Wilt u woningen in Arnhem met elkaar vergelijken? Dat kan op deze pagina! Scroll op uw gemak door het woningaanbod heen, bekijk de foto’s en lees de omschrijvingen. Heeft u een interessante woning in Arnhem gevonden? Neem dan gelijk contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Niks gezien wat u bevalt? U kunt ons altijd inschakelen als aankoopmakelaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Bel naar 026 – 38 28 853, of stuur een e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl of vul het contactformulier op onze website in.

Neem contact op

Aanbod aan woningen in Arnhem

Bent u naar een nieuw huis aan het oriënteren en daarom op zoek naar het woningen aanbod in Arnhem? Bekijk dan ons woningaanbod in Arnhem en omstreken. Van Sonsbeeck Makelaars is een makelaarskantoor gevestigd in Arnhem. Wij beschikken over veel kennis van de stad en helpen veelvuldig mensen hun huis te verkopen, een nieuwe woning te vinden of een woning te huren.

Als NVM makelaar in Arnhem beschikken we over een breed netwerk. Meer weten hoe we u met onze kennis van dienst kunnen zijn? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

De mooiste woningen in Arnhem vinden met Van Sonsbeeck Makelaars

 • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
 • Ondersteuning bij het kopen, verkopen of verhuren van woningen in Arnhem
 • Wij verzorgen ook taxaties en waardebepalingen van huizen, hypotheek- en verzekeringsadvies
 • Hoge reviews op Google en Funda
 • Flexibel: ook na kantooruren en in het weekend te bereiken
 • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching

Aanbod huizen in Arnhem

Bekijk het actuele aanbod van huizen in Arnhem en omstreken die wij in de verkoop hebben.

Woningaanbod Arnhem en omstreken | makelaar in Arnhem
 
Aanbod wongen Arnhem en omstreken | makelaar in Arnhem

Huis kopen in Arnhem

Wilt u een nieuwe woning kopen in Arnhem en bent u daarom op zoek naar het beschikbare aanbod? Als NVM makelaar helpen we u daar graag bij. Door onze hulp in te schakelen bent u verzekerd van bijstand van een makelaar die de stad op zijn duimpje kent. Dat maakt het vinden van een geschikte woning een stuk makkelijker.

Ook nadat we een huis of appartement gevonden hebben blijven we u van dienst. Wij staan u bij tijdens bezichtigingen, adviseren u en voeren namens u de onderhandelingen, om er een zo scherp mogelijke prijs uit te halen. U wordt gedurende het hele traject ontzorgt.

Huis huren in Arnhem

Wilt u liever huren dan kopen en zoekt u daarom naar een huurwoning? Op deze pagina wordt enkel het overzicht aan koop woningen weergegeven. Als u een huis wilt huren kunt u daarvoor onze andere website bezoeken: LINK. Deze is speciaal ingericht voor huurwoningen.

 

Online matching: snel woningen in Arnhem vinden

Van Sonsbeeck Makelaars heeft een speciale dienst opgericht om woningzoekenden in contact te brengen met hun droom woningen in Arnhem: online matching. U kunt u hiervoor gratis inschrijven. Bij online matching geeft u de wensen op van de woning waar u naar op zoek bent. Het systeem gaat deze wensen vervolgens vergelijken met het nieuwste woningaanbod in Arnhem. Zodra er een match is, wordt u daarvan direct op de hoogte gesteld. Dit geeft u de gelegenheid om al contact op te nemen met verkopers, voordat de woning op Funda is gezet!

Hulp nodig bij het vinden van woningen in Arnhem?

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen de geschikte woning te vinden op de Arnhemse woningmarkt? Neem dan contact op om een vrijblijvende kennismaking in te plannen. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen. Bel naar 026 – 38 28 853, of neem contact op per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier op onze website.

Neem contact op

 

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur. Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

SITUERING verkochte woningen
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs