Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Ervaren makelaar in Arnhem zuid

Wilt u graag een makelaar inschakelen die de woningmarkt in Arnhem zuid op zijn duimpje kent? Makelaardij Van Sonsbeeck makelaars is dan de ideale partij voor u. Wij weten dankzij jarenlange ervaring en de opgebouwde kennis hoe we u het beste kunnen begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning. Alle diensten die u van een professioneel makelaarskantoor mag verwachten hebben wij onder één dak.

Persoonlijk contact vinden wij als kleinschalige makelaardij het allerbelangrijkste. Op elk moment van de dag en zelfs in het weekend willen we bereikbaar zijn voor onze cliënten. U kunt te allen tijde op onze steun rekenen.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Waarom kiezen voor deze NVM makelaar in Arnhem zuid?

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Wilt u graag met ons makelaarskantoor kennismaken? Wij vertellen u graag wat wij als uw makelaar in Arnhem zuid voor u kunnen betekenen. Neem daarom contact met ons op, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek.

"Wij weten dankzij jarenlange ervaring en de opgebouwde kennis hoe we u het beste kunnen begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning."

NVM makelaar in Arnhem

Uw huis snel verkocht

Een makelaar in Arnhem zuid kan u onder andere bijstaan wanneer u uw woning wilt verkopen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over zaken als bezichtigingen, onderhandelingen en verdere afhandeling. Want dat regelt de makelaar allemaal. Wanneer u onze makelaardij inschakelt om de verkoop te regelen gaan we eerst een plan van aanpak opstellen.

Daarbij wordt een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie opgesteld. Dit betreft niet alleen het bepalen van de verkoopprijs, maar ook de gewenste opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, het onderzoeken van eventuele gebreken en de wijze van presentatie. Daarna zetten we uw woning in de digitale etalage met hulp van ons brede netwerk. Op deze manier zal uw huis in Arnhem snel en soepel verkocht worden.

Nieuwe woning aankopen

Ook de mensen aan de andere kant begeleiden we. Als aankoopmakelaar in Arnhem zuid helpen we woningzoekenden aan hun droomhuis. Hoe we dat aanpakken? Eerst gaan we met elkaar om de tafel, we brengen uw wensen en behoeften in kaart en specificeren deze vervolgens. Dan start de makelaar met het echte zoeken.

Wanneer we woningen hebben gevonden die aan uw wensen voldoen, zullen we bezichtigingen inplannen. Samen bezoeken we de huizen en adviseren we u waar nodig. Dat laatste geldt ook als u de aankoop wilt doorzetten. Onze makelaars ondersteunen u bij het bodem onderzoek, de onderhandelingen, notaris en oplevering.

Bekijk ook zeker ons aanbod beschikbare woningen en appartementen. Op deze pagina vindt u het actuele woningaanbod. Neem contact met ons op als u een bezichtiging wilt inplannen!

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Alles onder één dak: onze overige diensten

Van Sonsbeeck makelaars is een allround makelaarskantoor met Arnhem als werkgebied. Naast dat u ons kan inschakelen als aankoop- of verkoopmakelaar kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Alles wat te maken heeft met de aankoop of verkoop van woningen verrichten wij als makelaardij. Wij hebben al onze diensten voor u op een rij gezet:

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat we al veel mensen in Arnhem van dienst zijn geweest. En dat deze mensen tevreden zijn over onze makelaardij blijkt wel uit het feit dat we vele uitstekende reviews hebben mogen ontvangen.

Neem contact op met uw makelaar in Arnhem zuid

Wilt u professionele hulp bij het kopen of verkopen van een huis in Arnhem zuid? Kom dan in contact met Van Sonsbeeck makelaars. Wij zijn graag uw makelaar in Arnhem zuid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of intake. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)26 38 28 853. Verder kunt u ons per e-mail bereiken of door ons contactformulier in te vullen.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs