Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Ervaren makelaar in Arnhem Zuid

Als u op zoek bent naar een ervaren makelaar in Arnhem Zuid met grondige kennis van de lokale woningmarkt, kunt u direct een professioneel makelaarskantoor inschakelen dat u uitstekend kan begeleiden. Dankzij jarenlange ervaring en opgebouwde kennis weten onze experts precies hoe ze u het beste kunnen helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Bij ons vindt u alle diensten die u van een professioneel makelaarskantoor mag verwachten, onder één dak.

Neem vandaag nog contact op met ons ervaren makelaarskantoor in Arnhem Zuid en laat ons u begeleiden bij uw vastgoedtransactie.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Wat is de rol van een makelaar in Arnhem Zuid?

Een makelaar in Arnhem Zuid vervult een belangrijke rol in het proces van het kopen en verkopen van onroerend goed. Hierbij kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak, waarbij een makelaar dient als de schakel tussen kopers en verkopers en u begeleidt door alle stappen van het proces. Dit omvat het verstrekken van advies, het opzetten van effectieve marketingstrategieën, het beheren van administratieve taken en het bieden van doorlopende ondersteuning. Kort gezegd zijn makelaars ervaren professionals die cliënten helpen bij een succesvolle vastgoedtransactie.

"Wij weten dankzij jarenlange ervaring en de opgebouwde kennis hoe we u het beste kunnen begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning."

NVM makelaar in Arnhem

Uw huis snel verkocht

Een makelaar kan u onder andere bijstaan wanneer u uw woning wilt verkopen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over zaken als bezichtigingen, onderhandelingen en verdere afhandeling. Wanneer u een van onze experts inschakelt om de verkoop te regelen, stellen we eerst een plan van aanpak op.

In het plan van aanpak wordt een doordachte en op maat gemaakte verkoopstrategie opgesteld. Dit betreft niet alleen het bepalen van de verkoopprijs, maar ook de gewenste opleverdatum, mee te verkopen roerende zaken, het onderzoeken van eventuele gebreken en de wijze van presentatie. Vervolgens zetten we uw woning in de digitale etalage met behulp van ons brede netwerk. Op deze manier zal uw huis in Arnhem snel en soepel verkocht worden.

Voor informatie over lokale regelgeving en woningmarkt trends, kunt u een kijkje nemen op de website van de gemeente Arnhem.

Nieuwe woning aankopen

Ook de mensen aan de andere kant begeleiden we. Als aankoopmakelaar in Arnhem Zuid helpen we woningzoekenden aan hun droomhuis. Hoe we dat aanpakken? Eerst gaan we met elkaar om de tafel, we brengen uw wensen en behoeften in kaart en specificeren deze vervolgens. Dan start de makelaar met het echte zoekwerk. Wanneer we woningen hebben gevonden die aan uw wensen voldoen, zullen we bezichtigingen inplannen. Samen bezoeken we de huizen en voorzien we u van advies waar nodig, dit geldt ook wanneer u besluit tot aankoop over te gaan. Onze makelaars bieden ondersteuning bij het onderzoek, de onderhandelingen, notaris afspraken en de uiteindelijke oplevering.

Bekijk ook zeker ons aanbod met beschikbare woningen en appartementen. Op deze pagina vindt u het actuele woningaanbod.

Wat kost een makelaar?

De kosten van een makelaar variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, het type vastgoedtransactie en de specifieke diensten die worden verleend. Makelaars brengen over het algemeen een vergoeding in rekening in de vorm van een percentage van de verkoopprijs of van het totale huurbedrag van het onroerend goed. Deze vergoeding kan variëren, meestal tussen de 1% en 3% van de transactiewaarde. Sommige makelaars bieden ook diensten aan tegen een vooraf vastgestelde vergoeding in plaats van een percentage. Om verrassingen te voorkomen, kunt u bij ons een intakegesprek inplannen om de tarieven en kostenstructuur bespreken voordat u gebruikmaakt van onze diensten.

Waarom kiezen voor een NVM makelaar in Arnhem Zuid

  • Ervaren makelaars in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Wilt u graag met ons makelaarskantoor kennismaken? Wij vertellen u graag wat wij als makelaar in Arnhem Zuid voor u kunnen betekenen. Neem daarom contact met ons op, dan maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Alles onder één dak: onze overige diensten

Van Sonsbeeck Makelaars is een allround makelaarskantoor met Arnhem als werkgebied. Naast dat u ons kan inschakelen als aankoop- of verkoopmakelaar kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Alles wat te maken heeft met de aankoop of verkoop van woningen verrichten wij als makelaardij. Wij hebben al onze diensten voor u op een rij gezet:

Met gepaste trots kunnen we mededelen dat we al veel cliënten in Arnhem van dienst zijn geweest. Het is duidelijk dat onze makelaardij zeer gewaardeerd wordt, gezien het grote aantal uitstekende beoordelingen dat we hebben mogen ontvangen.

Neem contact op met uw makelaar in Arnhem Zuid

Heeft u hulp nodig bij het kopen of verkopen van een huis in Arnhem Zuid? Kom dan in contact met Van Sonsbeeck Makelaars. Wij zijn graag uw makelaar in Arnhem Zuid! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of intake via +31 (0)26 38 28 853 of stuur een e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl.

Huis verkopen in Arnhem en omstreken

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs