Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

NVM makelaar in Arnhem noord

Op zoek naar een makelaar in Arnhem noord? Maak dan kennis met Van Sonsbeeck makelaars. Wij zijn een ervaren makelaardij in Arnhem met kennis van de woningmarkt, de omgeving en het aan- en verkoopproces. U kunt bij ons terecht voor het complete plaatje: aankopen, verkopen, taxeren, hypotheken, verzekeringen, huren en verhuren.

Van welke dienst u ook gebruikmaakt, onze makelaars gaan tot het uiterste voor u om het maximale te regelen. Hierbij kunt u vertrouwen op persoonlijk contact, korte lijnen en flexibele bereikbaarheid.

Onze werkwijze als verhuurmakelaar in Arnhem

Benieuwd naar de werkwijze van onze verhuurmakelaars? Om u alvast een goed beeld te geven wat u van ons kunt verwachten, vind u hieronder onze werkwijze als u een woning wilt huren, verhuren of als u hulp wilt van onze makelaars in het algemeen.

NVM makelaar in Arnhem noord

Goede makelaar in Arnhem noord | Van Sonsbeeck makelaars

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Ziet u een samenwerking zitten met makelaardij Van Sonsbeeck makelaars? Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)26 38 28 853.

"U kunt bij ons terecht voor het complete plaatje: aankopen, verkopen, taxeren, hypotheken, verzekeringen, huren en verhuren."

Een nieuw huis kopen in Arnhem noord

Uw huis verkopen met hulp van een makelaar

Mocht u gaan verhuizen en uw woning willen verkopen heeft u de ondersteuning van een makelaar in Arnhem noord echt nodig. Bij verkoop komen er namelijk veel zaken bij kijken: de verkoopstrategie, bezichtigingen, onderhandelingen en afhandeling. Wij ondersteunen u tijdens het gehele verkooptraject. Met onze ervaring, marktkennis en brede netwerk zorgen onze makelaars ervoor dat uw huis snel verkocht wordt. Uiteraard wordt elke stap in samenspraak met u genomen.

Een nieuw huis kopen in Arnhem noord

Wanneer u juist een woning wilt aankopen is de hulp van een makelaar in Arnhem noord ook geen overbodige luxe. We beginnen de woningzoektocht met een intakegesprek. U geeft tijdens dit gesprek aan wat uw wensen en behoeftes zijn. Vervolgens gaan de makelaar voor u aan de slag om uw droomhuis te vinden. Zodra we een potentiële woning gevonden hebben, wordt er een bezichtiging ingepland. Hebben we een match, dan helpt de makelaar u met aanverwante zaken, zoals het voeren van onderhandelingen en begeleiding bij de notaris en oplevering.

Het woning aanbod in regio Arnhem

Nieuwsgierig naar het woningen aanbod in Arnhem? Op deze pagina vindt u ons beschikbare woningaanbod. Mocht u een woning tegenkomen die u aanstaat, kunt u een bezichtiging aanvragen door contact met ons op te nemen.

Daarnaast hebben wij de dienst online matching bedacht. Vraag en aanbod komen hier bij elkaar. Woningzoekenden kunnen zich gratis inschrijven, hun wensen doorgeven en als er een match is krijgen ze een melding. Het allernieuwste woningaanbod staat in het systeem, nog voordat de woning op Funda is gezet.

De makelaar in Arnhem noord die de tijd voor u heeft

Als makelaardij in Arnhem noord vinden we het belangrijk dat u op elk moment op ons kunt rekenen. Niet alleen bereikbaar zijn op de gebruikelijke kantoortijden, maar ook in de avonduren en in het weekend. Wanneer een cliënt persoonlijk contact wil met zijn eigen makelaar in Arnhem noord zorgen wij daarvoor.

Het woning aanbod in regio Arnhem
Makelaar in Arnhem noord gezocht?

Overige diensten van ons makelaarskantoor

Van Sonsbeeck makelaars heeft alle diensten op één dak. Naast hulp bij de verkoop en aankoop kunt u ook bij ons terecht voor ondersteuning bij de verhuur van uw woning en de zoektocht naar huurhuizen. Daarnaast verzorgen we als makelaar in Arnhem noord taxatierapporten. En hebben we een samenwerkingsverband met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur die u advies kan geven over een hypotheek of verzekering.

Makelaar in Arnhem noord gezocht?

Hebben wij u overtuigd van onze kwaliteiten en complete dienstverlening? Schakel dan Van Sonsbeeck makelaars in als uw makelaar in Arnhem noord. Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking. Contact opnemen kan op vier manieren. U mag ons bellen op +31 (0)26 38 28 853, een e-mail sturen, het contactformulier invullen of loop even binnen in ons makelaarskantoor.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs