Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

NVM Makelaar in Arnhem Noord

Als u op zoek bent naar een ervaren makelaar in Arnhem Noord met uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt, kunt u direct een professioneel makelaarskantoor inschakelen dat u uitstekend kan begeleiden. Dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis weten onze experts precies hoe ze u het beste kunnen helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning. Hier vindt u alle diensten die u van een professioneel makelaarskantoor mag verwachten, onder één dak.

Onze makelaars gaan tot het uiterste voor u, ongeacht welke dienst u kiest. U kunt vertrouwen op persoonlijk contact, korte lijnen en flexibele bereikbaarheid.

NVM makelaar in Arnhem noord

"U kunt bij ons terecht voor het complete plaatje: aankopen, verkopen, taxeren, hypotheken, verzekeringen, huren en verhuren."

Een nieuw huis kopen in Arnhem noord

Wat is de rol van een makelaar?

Een makelaar is een professional die zich richt op de koop, verkoop of verhuur van vastgoed zoals huizen, kantoren en bedrijfspanden. De rol van een makelaar is om te fungeren als bemiddelaar tussen de koper en verkoper, of tussen de huurder en verhuurder. Makelaars hebben veel kennis van de lokale vastgoedmarkt en kunnen mensen helpen bij het maken van goede beslissingen. Ze geven informatie over de waarde van een woning, recente transacties in de buurt en andere relevante gegevens.

De werkwijze van een makelaar in Arnhem Noord

Wanneer u een makelaar in Arnhem Noord inschakelt, begint het proces met een uitgebreid intakegesprek waarin uw wensen en doelen worden besproken. Er wordt ruim de tijd genomen om goed naar u te luisteren, zodat een helder beeld ontstaat van wat u zoekt of wat uw verwachtingen zijn bij de aankoop of verkoop van uw woning. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak opgesteld dat volledig is afgestemd op uw situatie.

Als makelaar wordt u gedurende het hele traject begeleid. Dit omvat onder andere het zoeken naar geschikte woningen die aan uw criteria voldoen of het presenteren van uw huis aan potentiële kopers. Bezichtigingen worden geregeld, onderhandelingen worden namens u gevoerd en er wordt gezorgd dat alle juridische en administratieve zaken correct worden afgehandeld. Dit alles met als doel ervoor te zorgen dat de koop of verkoop van uw huis zonder problemen verloopt.

Uw huis verkopen

Mocht u gaan verhuizen en uw woning willen verkopen, dan heeft u de ondersteuning van een makelaar in Arnhem Noord zeker nodig. Bij verkoop komen er namelijk veel zaken kijken zoals, de verkoopstrategie, bezichtigingen, onderhandelingen en afhandelingen. Een makelaar ondersteunt u tijdens het gehele verkooptraject. Met ervaring, marktkennis en een breed netwerk zorgen ze ervoor dat uw huis snel verkocht wordt. Uiteraard wordt elke stap in samenspraak met u genomen.

Een nieuw huis kopen

De zoektocht naar het kopen van een woning begint met een intakegesprek waarin u uw wensen en behoeften bespreekt. Vervolgens gaat de makelaar voor u aan de slag om uw droomhuis te vinden. Zodra er een potentiële woning is gevonden, wordt er een bezichtiging ingepland. Bij een match helpt de makelaar u met aanverwante zaken, zoals het voeren van onderhandelingen en begeleiding bij de notaris en oplevering.

Benieuwd naar het volledige proces van het kopen van een huis? Ontdek de pagina van Rijksoverheid voor handige tips en inzichten die van belang kunnen zijn.

Het woningaanbod in regio Arnhem

Op deze pagina vindt u het beschikbare woningaanbod. Mocht u een woning tegenkomen die u aanstaat, kunt u een bezichtiging aanvragen door contact met ons op te nemen.

Daarnaast biedt de dienst online matching ook een oplossing. Hier komen vraag en aanbod samen. Woningzoekenden kunnen zich gratis inschrijven, hun wensen doorgeven en ontvangen een melding bij een match. Het allernieuwste woningaanbod staat in het systeem, nog voordat de woning op Funda wordt geplaatst. Voor informatie over lokale regelgeving en woningmarkt trends, kunt u ook de website van de gemeente Arnhem bekijken.

Het woning aanbod in regio Arnhem
Makelaar in Arnhem noord gezocht?

Wat kost een makelaar in Arnhem Noord?

De kosten van een makelaar variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, het type transactie en de specifieke diensten die worden verleend. Makelaars brengen over het algemeen een vergoeding in rekening in de vorm van een percentage van de verkoopprijs of van het totale huurbedrag van het onroerend goed. Deze vergoeding kan variëren, meestal tussen de 1% en 3% van de transactiewaarde. Sommige makelaars bieden ook diensten aan tegen een vooraf vastgestelde vergoeding in plaats van een percentage. Om verrassingen te voorkomen, kunt u bij ons een intakegesprek inplannen om de tarieven te bespreken voordat u gebruikmaakt van de diensten.

Goede makelaar in Arnhem Noord

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Alles onder één dak: onze overige diensten

Van Sonsbeeck Makelaars biedt alle diensten onder één dak aan. Naast hulp bij de verkoop, verhuur en aankoop van een huis kunt u ook bij ons terecht voor ondersteuning bij taxatierapporten. Bovendien hebben we een samenwerkingsverband met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur die u uitgebreid advies kan bieden over een hypotheek of verzekering.

Neem contact op met uw makelaar in Arnhem Noord

Heeft u hulp nodig bij het kopen of verkopen van een huis in Arnhem Noord? Schakel dan Van Sonsbeeck makelaars in! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of intake via +31 (0)26 38 28 853 of stuur een e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs