Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Betrouwbare makelaar in Velp

Een ervaren NVM makelaar in Velp is Van Sonsbeeck Makelaars. Wij zijn een kleinschalige makelaardij gevestigd in Arnhem. Ons werkgebied reikt echter verder dan Arnhem, ook in omliggende plaatsen als Velp, Westervoort, Duiven en Zevenaar kennen we de woningmarkt goed. Bovendien houden we de ontwikkelingen in de regio goed in de gaten, zijn we bekend met de prijscategorieën en wisselen we te koop aangeboden woningen uit met andere NVM makelaars.

U kunt een makelaar inschakelen als u uw woning wilt verkopen of verhuren, een huis of appartement wilt aankopen of huren, een taxatie wilt laten uitvoeren of advies wilt inwinnen over de verzekeringen en hypotheek. Voor al deze diensten zit u goed bij het veelzijdige makelaarskantoor Van Sonsbeeck Makelaars.

Betrouwbare makelaar in Velp

Uw makelaar in regio Velp en Arnhem

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aan- en verkoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Wilt u in zee gaan met onze makelaardij en staat u open voor een vrijblijvende kennismaking? Kom dan met ons in contact. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak voor een gesprek of neem contact op als u vragen heeft.

"Wij ondersteunen u graag gedurende het gehele verkooptraject."

Makelaar in Velp voor de verkoop

Makelaar in Velp voor de verkoop

De stap maken om een woning te verkopen is meestal weloverwogen genomen. Het is immers een belangrijk moment in uw leven dat u waarschijnlijk niet vaak zal meemaken. U dient het goed aan te pakken. Een makelaar in Velp is de ideale partij om u daar goed bij te helpen. Wij ondersteunen u graag gedurende het gehele verkooptraject. Dit doen onze makelaars voor alle soorten woningen in alle prijsklassen: van knus appartement tot stadsvilla en van woonboerderij tot rijtjeshuis.

In 10 stappen uw woning verkocht

Een woning verkopen in Velp doen wij in 10 stappen. Zo is de eerste stap vaak het opstellen van een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie. Vervolgens zetten we de woning actief in de markt en gebruiken we ons brede en krachtige netwerk om het juiste publiek te bereiken. De makelaar in Velp zal ook de bezichtigingen coördineren en de onderhandelingen voor u voeren. Als laatste zorgen we voor een correcte afhandeling en vanzelfsprekende nazorg.

Aankoopmakelaar in Velp

Wanneer u een woning wilt verkopen, heeft u waarschijnlijk al een nieuw onderkomen op het oog. Ook bij de zoektocht naar een nieuwe woning in Velp helpen we graag. Wanneer u al een geschikte woning gevonden heeft maar professionele hulp wenst tijdens de laatste belangrijke stappen schieten we ook te hulp.

Wat mag u zoal van onze aankoopmakelaar verwachten? We brengen als eerste uw wensen in kaart en zoeken naar woningen die aan uw wensenlijst voldoen. Vervolgens gaat u samen met de makelaar deze woningen in Velp bezichtigingen. Dan beoordelen onze experts de vraagprijs en bouwkundige staat van de woning. Tot slot voeren we de onderhandelingen namens u.

Ons actuele aanbod en online matching

Op onze website staat het actuele aanbod van huizen en appartementen die te koop worden aangeboden in de regio Arnhem. Filter op Velp en bekijk het woningaanbod in deze plaats. Staat er wat leuks tussen, plan dan meteen een bezichtiging.

Geen match gevonden? U kunt zich altijd nog inschrijven voor online matching. Deze dienst bieden wij gratis aan en is geschikt voor woningzoekenden en woningverkopers. U hoeft alleen uw woonwensen achter te laten, dan bekijken wij of er een match is ontstaan met een woningverkoper.

Neem contact met ons op

Kies voor Van Sonsbeeck Makelaars, dan stemt u voor betrouwbaar, eerlijk, actief, ervaring, deskundig, allround, persoonlijk en bereikbaar. Kortom, alles wat een makelaar in Velp nodig moet hebben wij in huis. Ontdek het zelf en plan een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek. Neem contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wenst. U mag ons bellen, mailen of een bericht sturen via het contactformulier.

Actuele woningaanbod Velp

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs
Van Sonsbeeck makelaars