Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Stille verkoop in Velp

Van Sonsbeeck makelaars biedt de mogelijkheid aan tot stille verkoop in Velp. Bij deze verkoopmethode staat privacy centraal. Een woning die stil wordt verkocht zal niet zichtbaar op de markt aangeboden worden. Dus de woning verschijnt bijvoorbeeld niet op Funda en op andere woningwebsites. Onze standaardprocedure bij stille verkoop is het opstellen van een verkoopstrategie. Deze is op maat gemaakt naar wens van de verkopers. U bepaalt hoe openbaar de verkoop wordt en hoe we de gewenste doelgroep bereiken.

Bent u juist een woningzoekende en geïnteresseerd in woningen die in de stille verkoop staan in Velp? Ook dan kunnen we u helpen. Neem gerust contact met ons op, en vraag naar het beschikbare aanbod. Of meld u gratis aan voor online matching!

Stille verkoop Velp

Stille verkoop in Velp door Van Sonsbeeck makelaars

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aan- en verkoopkoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Wilt u uw woning in Velp in alle rust en met privacy verkopen, dan kan stille verkoop een optie voor u zijn. Wij geven u graag advies of deze verkoopmethode past bij uw situatie. Plan een vrijblijvende kennismaking of maak een afspraak voor een intakegesprek.

"Stille verkoop is te overwegen als u liever geen ruchtbaarheid wilt geven aan de verkoop van uw woonhuis, bedrijfspand of een ander bijzonder object."

Stille verkoop

Voor wie is stille verkoop in Velp?

Stille verkoop in Velp is te overwegen als u liever geen ruchtbaarheid wilt geven aan de verkoop van uw woonhuis, bedrijfspand of een ander bijzonder object. Dat kan te maken hebben met privacy en veiligheid. Bijvoorbeeld omdat u liever niet wilt dat uw privé-eigendommen op het internet verschijnen. Daarnaast kunnen praktische situaties ook redenen zijn om te kiezen voor stille verkoop. U heeft bijvoorbeeld een nieuwe woning gekocht maar de oplevertermijn laat nog op zich wachten, of u wilt uw parel van een huis alleen aan de juiste persoon verkopen.

Plan van aanpak opstellen

Wat de reden ook is voor een stille verkoop in Velp, wij begeleiden u door het gehele verkoopproces. Dit begint met een plan van aanpak en de verkoopstrategie bepalen. We denken goed na over welke strategie het beste bij uw situatie past. Kiezen we voor complete onzichtbaarheid of gaan we uw woning op discrete wijze onder de aandacht brengen van een selectie serieuze potentiële kopers?

Het verkoopproces eindigt vanzelfsprekend met een correcte afhandeling. Wanneer we de juiste koper gevonden hebben en degene wil uw pand overnemen, regelt de makelaar de bijbehorende zaken voor u.

Betrouwbare makelaardij Van Sonsbeeck makelaars

Bij een stille verkoop is het belangrijk dat de makelaar een krachtig netwerk heeft en vertrouwelijk met uw gegevens omgaat. Dat kunt u wel toevertrouwen aan Van Sonsbeeck makelaars. Bovendien kunt u rekenen op flexibele bereikbaarheid, persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Ons hele team is met de verkoop van uw woning bezig.

Wij verrichten alle diensten die u van een professionele makelaardij mag verwachten:

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wilt u uw woning aanbieden voor de stille verkoop in Velp? Dan kunt u terecht bij Van Sonsbeeck makelaars. Wij zullen uw woning stil verkopen, zonder te koop bord in de tuin en niet te zien op Funda. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek. We vertellen u dan meer over onze aanpak. U kunt ons bereiken via +31 (0)26 38 28 853, per e-mail of middels het contactformulier.

Oriënteert u naar een woning in de stille verkoop in Velp en bent u benieuwd naar het aanbod woningen die op dit moment in de stille verkoop staan? Kom dan met ons in contact, en spreek uw woonwensen uit. Dan bekijkt de aankoopmakelaar of er een match is.

Intakegesprek met makelaar

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs