Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Veelzijdige makelaar in Westervoort

Een makelaar in Westervoort gezocht die u bijstaat bij de aan- of verkoop van uw woning? U heeft hier de juiste partij gevonden: Van Sonsbeeck makelaars, de makelaardij voor mensen uit Arnhem en omliggende plaatsen. Van een goede makelaar mag u verwachten dat hij over lokale kennis beschikt, het juiste netwerk om zich heen heeft en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Wij hebben al deze eigenschappen in huis en meer. Zodoende kunnen we een huis of appartement snel verkopen of aankopen.

Bij het kiezen van een makelaar in Westervoort is het bovendien belangrijk dat u een goed gevoel over diegene heeft. Eentje waarop u kunt vertrouwen en die altijd bereikbaar is. Van Sonsbeeck makelaars staat voor persoonlijk contact, korte lijnen en flexibele bereikbaarheid.

Veelzijdige makelaar in Westervoort

Ervaren en deskundige makelaar in Westervoort

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aan- en verkoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Staat u open voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek? U kunt hiervoor een afspraak maken door te bellen naar +31 (0)26 38 28 853. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij beantwoorden ze graag voor u.

"Van Sonsbeeck makelaars staat voor persoonlijk contact, korte lijnen en flexibele bereikbaarheid."

De verkoop van uw woning snel regelen

De verkoop van uw woning snel regelen

Als u besloten heeft om uw woning te verkopen, is het verstandig om een makelaar in de arm te nemen. Er zijn immers veel zaken te regelen bij een verkoop. Denk hierbij aan de verkoopstrategie, bezichtigingen, onderhandelingen en de afhandeling. U kunt al deze zaken met een gerust hart overlaten aan Van Sonsbeeck makelaars, uw makelaar in Westervoort. Omdat wij kunnen terugvallen op onze kennis, ervaring en brede en krachtige netwerk is uw woning binnen de kortste keren verkocht. Neem ons verkoop stappenplan op de website door en lees meer over onze werkwijze.

Hulp bij het zoeken naar een huis

Ook wanneer u wilt verhuizen en een ander huis wilt kopen in Westervoort kunt u het makkelijker maken voor uzelf door een aankoopmakelaar in te schakelen. Dit geldt zeker als Funda nog niets opgeleverd heeft. Mocht de nood hoog zijn, kunt u de zoektocht overdragen aan een makelaar in Westervoort. Wij gaan voor u op zoek naar geschikte woningen die voldoen aan uw wensen. Dankzij ons brede en krachtige netwerk lukt dit vaak. En we houden nieuwbouwprojecten in de regio Arnhem ook goed in de gaten. Daarnaast begeleiden we u vanzelfsprekend bij de bezichtigingen, onderhandelingen en notaris.

Online matching en aanbod

Mocht u zelf nog aan het zoeken zijn, raden we u aan om ons woning aanbod te bekijken. Op de website vindt u het aanbod aan beschikbare huizen en appartementen in Arnhem en omliggende plaatsen. Neem zeker een kijkje en plan eventueel een bezichtiging!

Daarnaast kunt u zich gratis inschrijven voor online matching, onze speciale dienst voor woningzoekenden. Bij online matching komen vraag en aanbod bij elkaar. Woningzoekenden kunnen hun wensen achterlaten en huizenverkopers hun woning aanmelden. Wanneer er een match is, zullen beiden een melding krijgen.

Ook voor hypotheekadvies en waardebepaling

Van Sonsbeeck makelaars is een makelaarskantoor met alle diensten onder één dak. Wij kunnen alles wat te maken heeft met de aankoop of verkoop van huizen voor u regelen. Dat doen wij met volle tevredenheid en toewijding. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten. Ons dienstenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Maak kennis met uw makelaar in Westervoort

Ziet u het zitten om een samenwerking aan te gaan met deze makelaar in Westervoort? Wij zien het in ieder geval zeker zitten! Graag komen we met u in contact om kennis te maken. Er is altijd een makelaar aanwezig voor een intakegesprek. U kunt vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar +31 (0)26 38 28 853, u mag ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

Makelaar in Westervoort

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs
Van Sonsbeeck makelaars