Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Makelaar in Duiven

Makelaar in Duiven nodig? Misschien wilt u uw huis verkopen, een huis huren of een huis kopen in Duiven. In dat geval doet u er goed aan om in zee te gaan met een makelaar die veel kennis heeft van de omgeving en de woningmarkt van Duiven. Middels persoonlijk contact, korte lijnen en een flexibele beschikbaarheid zorgen we ervoor dat de (ver)huur, aankoop of verkoop soepel verloopt. Neem gerust contact op met onze makelaardij voor het bespreken van de mogelijkheden.

Makelaar Duiven

Makelaar in Duiven en omgeving inschakelen

Veel mensen zijn niet goed op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij de aankoop of verkoop van een woning. Weet u bijvoorbeeld hoe u onderhandelt over een vraagprijs, of over hoe u uw woning het best in de markt zet? Een makelaar de werkzaam is in de omgeving van Duiven kent de lokale woningmarkt, kan adviseren over de vraagprijs en kan helpen met onderhandelen. Maar ook het opstellen van het koop- of verkoopcontract behoort tot het takenpakket van een makelaar. Op deze manier wordt u zo veel mogelijk ontzorgd.

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aan- en verkoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in. U kunt ook een afspraak maken voor een intakegesprek. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Nog vragen of behoefte aan meer informatie? Bel dan even naar +31 (0)26 38 28 853, wij zijn u graag van dienst.

"Maak kennis met de complete dienstverlening en kwaliteiten van makelaardij Van Sonsbeeck makelaars."

Duivense makelaar
<

Allround makelaarskantoor

Als allround makelaardij in Duiven en omgeving bieden wij alle makelaarsdiensten onder één dak. Zo kunt u niet alleen op onze ervaring en expertise rekenen tijdens de aankoop of verkoop van een woning, maar bieden we ook bijstand bij (ver)huur, taxaties en advies over hypotheken & verzekeringen aan. Bij elke opdracht gaan de makelaars van ons makelaarskantoor nabij Duiven tot het uiterste om deze succesvol te voltooien.

Aankoopmakelaar

Denkt u erover na om uw woning te verkopen in Duiven? U kunt dan zeker de ondersteuning gebruiken van een erkende aankoopmakelaar in Duiven. Als uw verkoopmakelaar in Duiven zorgen wij voor een soepel verkooptraject. Wij schrijven daarom een plan van aanpak. Hierin staan alle belangrijke zaken die geregeld worden.

Zo stellen wij een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie op, inclusief het bepalen van de vraagprijs en presentatievorm. Daarnaast begeleiden we u bij de bezichtigingen, onderhandelingen en afhandeling. Op onze website vindt u meer informatie over het verkoopprocesverkoopproces.

Verkoopmakelaar

Uw huis of appartement willen verkopen omdat u graag wilt verhuizen naar een nieuwe woning? Ook dan komt de expertise en ervaring van een verkoopmakelaar in Duiven goed van pas. In een oververhitte woningmarkt met veel vraag en weinig aanbod kan het inschakelen van een professionele makelaar de oplossing zijn. Als uw aankoopmakelaar in Duiven vinden wij de ideale woning die aan al uw wensen en eisen voldoet. Uiteraard staan we u ook bij tijdens bezichtigingen van het huis, bodemonderzoeken, taxaties, onderhandelingen en notarisbezoeken.

Huizen te koop in Duiven

Welke huizen staan te koop in Duiven? Bekijk gerust de huizen die klaar zijn voor verkoop tussen het aanbod op de website. Het is ook mogelijk om u als woningzoekende bij ons in te schrijven. U vindt de huizen en appartementen die op dit moment te koop staan, namelijk met gebruik van online matching.

Online matching

Door gebruik te maken van onze gratis dienst online matching komt u te weten welke woningen binnenkort gepresenteerd gaan worden op Funda. Schrijf u nu in en geef uw woonwensen door. Wie weet wordt u benaderd door de eerdere bewoners van uw toekomstige huis!

Ook in het weekend bereikbaar

Wij zijn een makelaardij die de nadruk legt op goede bereikbaarheid en persoonlijk contact. Naast de gebruikelijke kantooruren kunt u ons ook bereiken in de avonduren en in het weekend. Ons kleine team bestaande uit makelaars, een commercieel medewerker en een relatiebeheerder en zorgt voor korte communicatielijnen. U mag te allen tijde rekenen op persoonlijk contact met uw eigen makelaar in Duiven.

Neem contact op met ons makelaarskantoor nabij Duiven

Woont u in Duiven of omstreken en op zoek naar een makelaarskantoor met kennis van de regio, omdat u een huis wilt kopen of verkopen? U bent van harte welkom bij Van Sonsbeeck makelaars. Schakel ons in als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, matchmaker, verhuurmakelaar of taxateur in Arnhem en omgeving.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek. U kunt onze makelaardij telefonisch bereiken via +31 (0)26 38 28 853. Een e-mail sturen is ook mogelijk, net als het contactformulier invullen. Ons kantoor is doordeweeks geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Zaterdag en ’s avonds alleen op afspraak.

Makelaar in Duiven werkzaam

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs