Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Goede makelaar in Duiven gezocht?

Op zoek naar een NVM makelaar in Duiven? Dan willen wij ons graag even voorstellen: wij zijn Van Sonsbeeck makelaars, een makelaardij met regio Arnhem als werkgebied. Naast Arnhem willen wij onze diensten ook graag aanbieden in Duiven en omgeving. Dus bent u van plan om een huis of appartement te kopen of verkopen in Duiven en kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Maak dan kennis met de complete dienstverlening en kwaliteiten van makelaardij Van Sonsbeeck makelaars.

Als allround makelaardij hebben wij alle makelaarsdiensten onder één dak. Niet alleen aankoop en verkoop, maar ook (ver)huur, taxaties en advies over hypotheken & verzekeringen. Bij elke opdracht gaan wij tot het uiterste om deze succesvol te voltooien. Onze voornaamste kwaliteiten zijn persoonlijk contact, flexibele bereikbaarheid en korte communicatielijnen.

Makelaar Duiven

NVM makelaar in Duiven met jarenlange ervaring

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aan- en verkoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende kennismaking in. U kunt ook een afspraak maken voor een intakegesprek. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Nog vragen of behoefte aan meer informatie? Bel dan even naar +31 (0)26 38 28 853, wij zijn u graag van dienst.

"Maak kennis met de complete dienstverlening en kwaliteiten van makelaardij Van Sonsbeeck makelaars."

Duivense makelaar

Deskundige verkoopmakelaar in Duiven

Denkt u erover na om uw woning te verkopen in Duiven? U kunt dan zeker de ondersteuning gebruiken van een erkende makelaar in Duiven. Als uw verkoopmakelaar in Duiven zorgen wij voor een soepel verkooptraject. Wij schrijven daarom een plan van aanpak. Hierin staan alle belangrijke zaken die geregeld gaan worden.

Zo stellen wij een doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie op, inclusief het bepalen van de vraagprijs en presentatievorm. Daarnaast begeleiden we u bij de bezichtigingen, onderhandelingen en afhandeling. Op onze website vindt u meer informatie over het verkoopproces.

De aankoopmakelaar in Duiven die luistert naar uw wensen

Uw huis of appartement willen verkopen omdat u graag wilt verhuizen naar een nieuwe woning? Ook dan komt de expertise en ervaring van een makelaar in Duiven goed van pas. In een oververhitte woningmarkt met veel vraag en weinig aanbod kan het inschakelen van een professionele makelaar de oplossing zijn. Als uw aankoopmakelaar in Duiven vinden wij de ideale woning die aan al uw wensen en eisen voldoet. Uiteraard staan we u ook bij tijdens bezichtigingen, bodemonderzoeken, taxaties, onderhandelingen en notarisbezoeken.

Het beschikbare aanbod

Op zoek naar het beschikbare woningen aanbod in Duiven en omgeving? U vindt de huizen en appartementen die op dit moment te koop staan in de regio op ons woningaanbod-pagina. Daarnaast kunt u op een andere manier een woning bemachtigen.

Online matching

Door gebruik te maken van onze gratis dienst online matching komt u te weten welke woningen binnenkort gepresenteerd gaan worden op Funda. Schrijf u nu in en geef uw woonwensen door. Wie weet wordt u benaderd door de eerdere bewoners van uw toekomstige huis!

Makelaar in Duiven met een goede bereikbaarheid

Wij zijn een makelaardij die de nadruk legt op goede bereikbaarheid en persoonlijk contact. Naast de gebruikelijke kantooruren kunt u ons ook bereiken in de avonduren en in het weekend. Ons kleine team zorgt voor korte communicatielijnen. U mag te allen tijde rekenen op persoonlijk contact met uw eigen makelaar in Duiven.

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Woont u in Duiven of omstreken en op zoek naar een makelaarskantoor met kennis van de regio? U bent van harte welkom bij Van Sonsbeeck makelaars. Schakel ons in als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, matchmaker, verhuur makelaar of taxateur.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)26 38 28 853. Een e-mail sturen is ook mogelijk, net als het contactformulier invullen. Ons kantoor is doordeweeks geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Zaterdag en ’s avonds alleen op afspraak.

Makelaar in Duiven werkzaam

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs
Van Sonsbeeck makelaars