Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
Van Sonsbeeck makelaars

Beschikbare aanbod koophuizen in Arnhem

Bekijk op deze pagina het actuele aanbod van koophuizen in Arnhem en omstreken. Klik op een woning naar keuze voor een uitgebreide omschrijving en natuurlijk om de foto’s te zien. Heeft u interesse, maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

Aantal gevonden resultaten: 6
Purmerendstraat 7
6843 VA ARNHEM
€ 309.000,- kosten koper
Van Borselenstraat 39
6826 NH ARNHEM
€ 264.500,- kosten koper
St. Janskerkstraat 94 -94a
6822 EN ARNHEM
€ 275.000,- kosten koper
Limburgsingel 146
6845 DT ARNHEM
€ 392.500,- kosten koper
Van Lawick van Pabststraat 41
6814 HB ARNHEM
€ 850.000,- kosten koper
Van der Helllaan 13
6824 HT ARNHEM
€ 750.000,- kosten koper

Aangeboden koophuizen in de omgeving van Arnhem | Van Sonsbeeck Makelaars

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aankoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om koophuizen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Wonen in het prachtige Arnhem

Arnhem is een fijne stad om te wonen. Het centrum bruist, op de Korenmarkt is het vaak gezellig en er zijn veel leuke winkels te ontdekken. Toch kent de stad ook een dorps karakter door de vele dorpskernen en mooie parken. Voor gezinnen is er bovendien veel vertier in Arnhem: bewonder exotische dieren in Burgers’ Zoo of bezoek een van de vele musea.

Vind uw ideale koophuis in Arnhem

Wanneer u toe bent aan een nieuwe woning en een koophuis in regio Arnhem zoekt, gaat u waarschijnlijk eerst zelf op ontdekkingstocht. U struint dagelijks Funda af op zoek naar koophuizen in Arnhem die voldoen aan uw smaak. En u bekijkt het beschikbare aanbod op de websites van makelaars in Arnhem. Mocht dit de afgelopen tijd nog niet veel hebben opgeleverd, dan is het wellicht een goed idee om een aankoopmakelaar in de arm te nemen.

Hulp van een betrouwbare en deskundige makelaar

Een makelaar inschakelen loont, u zal eerder een koophuis in Arnhem vinden dat uw geld waard is. Omdat een makelaardij over een breed netwerk beschikt, kennis heeft van de huizenmarkt en de ontwikkelingen in de regio bijhoudt, verloopt de zoektocht sneller en soepeler. Wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar geven we u eerlijk advies en ontzorgen we u tijdens het hele traject.

Onze werkwijze bij het aankooptraject is als volgt. Ten eerste gaan we met elkaar in gesprek en u vertelt ons uw wensen. Denk hierbij aan gewenste woonoppervlakte, bouwjaar, prijscategorie, favoriete buurten en woningtype. De makelaar gaat op zoek en zal u op de hoogte houden van zijn bevindingen.

Met uw goedkeuring plannen we bezichtigingen in en bezoeken we de koophuizen in Arnhem die bij uw wensen aansluiten. Mocht u tot een aankoop over willen gaan, staan we u bij met goede raad en helpen we met de afwikkeling.

Koophuizen vinden in Arnhem dankzij online matching

Als makelaardij hebben we de dienst online matching opgericht. Woningzoekenden en woningverkopers komen door dit systeem met elkaar in contact. Zijn de beschikbare koophuizen in Arnhem niet naar wens? Schrijf u dan gratis in bij onze online matching dienst. Laat uw woonwensen achter, dan worden die vergeleken met het allernieuwste woningaanbod. Bij een match kunt u zelf contact opnemen met de verkopers.

Bekijk het koophuizen aanbod in Arnhem

Neem een kijkje tussen de koophuizen in Arnhem die op dit moment beschikbaar zijn. Lees op uw gemak de uitgebreide omschrijvingen en geniet van de mooie foto’s. Geïnteresseerd in een koophuis? Neem dan direct contact met ons op, en plan een bezichtiging. Mocht u nou niet uw ideale huis vinden tussen de koopwoningen, overweeg dan een samenwerking met onze makelaardij.

Wij staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons makelaarskantoor telefonisch bereiken via +31 (0)26 38 28 853, u mag ook ons contactformulier invullen of een e-mail sturen.

Locatie Van Sonsbeeck makelaars
NVM makelaar Arnhem
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs