Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis te koop in Westervoort

Bent u op zoek naar een huis te koop in Westervoort? Van Sonsbeeck makelaars is werkzaam in Westervoort en heeft een goed overzicht van de huizen die hier op dit moment te koop staan. Een huis kopen is een serieuze zaak, daarom is het een goed idee om een makelaar in de arm te nemen. Wij helpen u de woning van uw dromen te vinden, zodat u hier met veel plezier kunt wonen.

De omgeving van Westervoort is zeer bekend voor ons. Wij zijn goed bekend met de huizenmarkt en volgen alle ontwikkelingen op de voet. Op deze manier weten wij altijd precies wat de prijscategorieën zijn, en zorgen we er voor dat u nooit teveel betaalt voor uw woning.

Huis te koop in Westervoort

Huis kopen in Westervoort via Van Sonsbeeck makelaars

  • Voor zowel het verkopen als de aankoop of verhuur van uw woning;
  • Makelaarskantoor gevestigd in Arnhem en met kennis van de regio;
  • Ook voor taxaties en een waardebepaling;
  • Advies over hypotheken en verzekeringen;
  • Speciale dienst voor woningzoekenden: online matching;
  • Flexibele makelaar: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar;
  • Makelaardij met uitstekende reviews op Google en Funda.

Bent op zoek naar koopwoningen in Westervoort? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u kunnen helpen bij uw zoektocht. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)26 38 28 853.

Diverse koopwoningen in Westervoort

Wij hebben altijd een goed overzicht van de huidige koopwoningen in Westervoort. Deze zetten wij altijd op onze website, zodat u dit overzicht ook hebt. Verder bieden wij een online matching dienst.

Als uw droomhuis niet op de website te koop staat, kunt u uw gegevens en wensen bij ons achterlaten. Zodra wij een huis vinden dat voldoet aan uw wensen, nemen wij contact met u op.

"Wij helpen u de woning van uw dromen te vinden, zodat u hier met veel plezier kunt wonen."

Koophuis in Westervoort

Overige diensten

Naast het aanbieden van koophuizen in Westervoort, kunnen wij u op nog meer gebieden van dienst zijn. Wij kunnen namelijk ook huizen verkopen en taxeren. Ook op het gebied van hypotheken en verzekeringen zit u bij ons goed. Wij werken nauw samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur. Daarnaast kunnen wij woningen ook verhuren.

Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen en goede communicatie. U kunt op elk moment van de dag bij ons terecht. De deur van ons kantoor staat altijd voor u open. Hebt u een dringende vraag? Ook na kantooruren en in het weekend zijn we voor u beschikbaar.

Koophuis in Westervoort door middel van een makelaar

Wist u dat u geld kunt besparen als u een koophuis koopt via een makelaar? Wij zijn er om voor u te bemiddelen. Wij hebben oog voor huizen en weten precies wat een goede prijs is voor een huis. Door middel van onze expertise betaalt u nooit teveel voor een huis. Het bedrag wat u bespaart is vaak meer dan de bemiddelingskosten.

Verder weten wij waar wij naar moeten kijken, zodat u nooit een miskoop doet. Ons makelaarskantoor is kleinschalig maar zeker nauw betrokken bij de huizenmarkt rondom Arnhem. Wij zijn dus ook zeer bekend in Westervoort.

In Westervoort een huis te koop gezocht?

Ben je op zoek naar een koophuis in Westervoort? Neem dan direct contact op met Van Sonsbeeck Makelaars als aankoopmakelaar. Wij helpen u om zo spoedig mogelijk uw nieuwe huis in Westervoort te vinden. U wordt bij ons van A tot Z begeleidt in uw zoektocht. Staat uw droomhuis niet op onze website? Laat dan uw gegevens achter bij onze online matching service.

Maak gelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook gewoon binnen lopen bij ons makelaars kantoor in Arnhem-Noord. U neemt contact op via het contactformulier, bel naar +31 (0)26 38 28 853 of e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs