Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Koopwoningen in Westervoort gezocht?

Koopwoningen of koophuis in Westervoort gezocht? Dan bent u bij Van Sonsbeeck Makelaars aan het juiste adres. Wij werken namelijk ook in het Gelderse Westervoort en hebben hier een uitgebreid netwerk en een goed overzicht van alle koopwoningen en marktontwikkelingen. Een huis kopen is een serieuze zaak, daarom is het een goed idee om een makelaar in de arm te nemen. Wij helpen u de woning van uw dromen te vinden, zodat u hier met veel plezier kunt wonen. Meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op.

We volgen de ontwikkelingen op de voet

Een makelaar met kennis van zaken en inzicht op de lokale huizenmarkt – dát is wat u nodig heeft om het perfecte koophuis in Westervoort te vinden. De omgeving van Westervoort is zeer bekend voor ons. Wij zijn goed bekend met de huizenmarkt en volgen alle ontwikkelingen op de voet. Op deze manier weten wij altijd precies wat de prijscategorieën zijn, en zorgen we er voor dat u nooit teveel betaalt voor uw toekomstige woning.

Huis te koop in Westervoort

De voordelen: makelaar helpt u uw droomwoning in Westervoort vinden

Wist u dat u geld kunt besparen als u een koophuis koopt? Als het makelaarskantoor in de omgeving van Arnhem beschikken we over diepgaande marktkennis, waardoor wij u gericht kunnen adviseren over de lokale huizenmarkt, prijstrends en de beschikbaarheid van koopwoningen in Westervoort en omgeving. Zo vindt u sneller een geschikte woning én waarschijnlijk tegen een lagere aankoopprijs. Andere voordelen van makelaars in de arm nemen zijn:

 • Uitgebreide marktkennis: profiteer van onze uitgebreide marktkennis en maak een goed geïnformeerde aankoopbeslissing.
 • Netwerkvoordelen: dankzij ons uitgebreide netwerk hebben we goed zicht op de marktontwikkelingen en staan we direct in contact met andere experts die mogelijk een cruciale rol spelen in het aankoopproces, zoals financiële adviseurs en notarissen.
 • Toegang tot exclusief woningaanbod: mede dankzij onze marktkennis en brede netwerk weten we welke woningen in de verkoop gaan vóór deze op de open markt verschijnen.
 • Professionele onderhandelingen naast hulp bij het vinden van koopwoningen in Westervoort ondersteunen we ook bij het aankoopproces – zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de onderhandelingen en zorgen wij voor de beste prijs en voorwaarden.
 • Bespaar op tijd en moeite: zelf het internet afspeuren of eindeloos verkopende partijen bellen is niet meer – wij nemen dit tijdrovende proces van u over zodat u zich kunt focussen op andere, belangrijkere zaken.
 • Juridische ondersteuning: helaas willen er bij de aankoop van een koopwoning in Westervoort nog wel eens fouten worden gemaakt. Wij voorkomen dit door u gedurende het complexe juridische en administratieve proces te begeleiden en daar waar mogelijk te ontlasten.

"Wij helpen u de woning van uw dromen te vinden, zodat u hier met veel plezier kunt wonen."

Koophuis in Westervoort

De lokale woningmarkt

Wij hebben altijd een goed overzicht van de huidige koopwoningen in Westervoort. Deze zetten wij altijd op onze website, zodat u dit overzicht ook hebt. Daarnaast zijn we op de hoogte van de lokale markttrends. Zo weten we dat woningen in het dorp gemiddeld genomen een lagere vraagprijs hebben dan woningen elders in Nederland en dat met name woningen in het midden- en hoge segment beschikbaar zijn. Starterswoningen zijn helaas lastiger te vinden. Ook zien we dat koopwoningen in Westervoort relatief snel verkocht worden: gemiddeld binnen maar liefst 19 dagen.

Online matchingdienst

Verder bieden we een online matching dienst. Als uw droomhuis niet op de website te koop staat, kunt u uw gegevens en wensen bij ons achterlaten. Zodra wij een huis vinden dat voldoet aan uw wensen, nemen wij contact met u op.

Koopwoningen in Westervoort: zo gaan wij te werk

Wat gebeurt er precies als u ons inschakelt om u te helpen bij het vinden van een koopwoning in Westervoort? We zetten het voor u op een rij:

Stap #1: We zetten uw wensen op papier

Het begint allemaal bij uw wensen en voorkeuren in kaart brengen. Dit doen we tijdens het intakegesprek, waar u kennis maakt met de makelaar en we in gesprek gaan over wat u zoekt in een koophuis in Westervoort.

Stap #2: Wij gaan voor u zoeken

Aan de hand van uw wensen gaan we voor u aan de slag. We zetten ons netwerk in, zetten diverse lijnen uit en kijken welke woningen er op de markt staan en welke koophuizen binnenkort beschikbaar komen.

Stap 3#: Koopwoningen in Westervoort bezichtigen

Zodra we een woning hebben gevonden die aansluit op uw wensen plannen we een bezichtiging in. Samen bezichtigen we de woning(en), waarbij wij u uiteraard van advies blijven voorzien.

Stap #4: Het aankoopproces

Bevalt het huis zo dat u overweegt een bod te doen? Dan doen wij al het voorbereidende werk. We beoordelen de vraagprijs, onderzoeken het bestemmingsplan, doen bodemonderzoek, informeren naar eventuele bezwaren op het perceel en beoordelen de bouwkundige staat. Is dit in orde, dan voeren we de onderhandelingen voor u uit. Zo zorgen we voor de laagste prijs en de beste voorwaarden.

Stap #5: Naar de notaris

Zijn we het eens over de vraagprijs en is de aankoop bijna rond? Dan zorgen we voor de juiste juridische en administratieve afhandeling bij de notaris.

Stap #6 Afronden & ondersteuning

Ten slotte begeleiden we u bij de oplevering van de woning en kunt u achteraf altijd bij ons terecht voor antwoord op uw vragen. Dat is wel zo’n fijn idee.

Ontdek de voordelen Van Sonsbeeck makelaars

 • Voor zowel het verkopen als de aankoop of verhuur van uw woning;
 • Makelaarskantoor gevestigd in Arnhem en met een uitgebreid(e) netwerk in en kennis van de regio;
 • Ook voor taxaties en een waardebepaling;
 • Advies over hypotheken en verzekeringen;
 • Speciale dienst voor woningzoekenden: online matching;
 • Flexibele makelaar: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar;
 • Makelaardij met uitstekende reviews op Google en Funda.
 • Bent op zoek naar koopwoningen in Westervoort? Neem dan direct contact met ons op zodat wij u kunnen helpen bij uw zoektocht. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)26 38 28 853.

  Ook voor woningverkoop, taxatie en woning aan- of verhuur

  Naast het aanbieden van koophuizen in Westervoort, kunnen wij u op nog meer gebieden van dienst zijn. Wij kunnen namelijk ook huizen in Westervoort verkopen en taxeren. Ook op het gebied van hypotheken en verzekeringen zit u bij ons goed. Wij werken nauw samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur. Daarnaast kunnen we ook helpen bij woningen verhuren.

  Bij ons bent u verzekerd van korte lijnen en goede communicatie. U kunt op elk moment van de dag bij ons terecht. De deur van ons kantoor staat altijd voor u open. Hebt u een dringende vraag? Ook na kantooruren en in het weekend zijn we voor u beschikbaar.

  In Westervoort een huis te koop gezocht?

  Ben je op zoek naar een koophuis in Westervoort? Neem dan direct contact op met Van Sonsbeeck Makelaars als aankoopmakelaar. Wij helpen u om zo spoedig mogelijk uw nieuwe huis in Westervoort te vinden. U wordt bij ons van A tot Z begeleidt in uw zoektocht. Staat uw droomhuis niet op onze website? Laat dan uw gegevens achter bij onze online matching service.

  Maak gelijk een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard kunt u ook gewoon binnen lopen bij ons makelaars kantoor in Arnhem-Noord. U neemt contact op via het contactformulier, bel naar +31 (0)26 38 28 853 of e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs