Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis te koop in Duiven

Zoekt u een huis te koop in Duiven? Van Sonsbeeck Makelaars is bekend in de omgeving van Duiven en staat voor u klaar om u te helpen bij het aanschaffen van een koophuis. Wij begrijpen wat er komt kijken bij het kopen van een huis, en dat dit een ingrijpende gebeurtenis is. Daarom staan wij u gedurende het gehele proces bij zodat u uw absolute droomhuis kunt kopen.

Wij kennen de omgeving van Duiven als geen ander. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen, kennen wij de huizenmarkt in deze omgeving zeer goed. Daardoor kunnen wij er voor zorgen dat u nooit teveel betaalt voor uw woning. Dat is toch wat u wil? Kies daarom voor ons kantoor als uw makelaar.

Huis te koop in Duiven

Huis kopen in Duiven

Waarom Van Sonsbeeck Makelaars voor het kopen van een huis in Duiven:

  • Voor zowel het verkopen als de aankoop of verhuur van uw woning;
  • Makelaar in Arnhem en met kennis van de regio;
  • Ook voor taxaties en een waardebepaling;
  • Advies over hypotheken en verzekeringen;
  • Speciale dienst voor woningzoekenden: online matching;
  • Flexibele makelaar: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar;
  • Makelaardij met uitstekende reviews op Google en Funda.

Voor een koophuis in Duiven moet u bij Van Sonsbeeck Makelaars zijn. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het kopen van een huis. Neem direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)26 38 28 853.

"Wij staan u gedurende het gehele proces bij zodat u uw absolute droomhuis kunt kopen."

Uw koopwoning in Duiven

Uw koopwoning in Duiven

Het aanschaffen van een huis is een grote stap in uw leven. U bent wellicht al een tijd op zoek naar een woning die voldoet aan uw wensen. Daarom hebben wij altijd een actueel overzicht van het aanbod op onze website staan. U kunt hier selecteren op de omgeving waar u uw woning zoekt, en onze website laat dan de beschikbare huizen zien.

Zit de woning naar uw wens er niet tussen? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt dan uw gegevens en wensen achterlaten bij onze online matching. Dit is een service van ons, waarbij wij een huis dat nieuw op de markt is, direct onder uw aandacht brengen als het voldoet aan uw wensen. U bent dan de eerste die dit huis te koop ziet in Duiven.

Alle diensten van Van Sonsbeeck Makelaars

Uiteraard kunt u bij Van Sonsbeeck Makelaars terecht voor de aanschaf van een koopwoning in Duiven, maar u kunt hier ook terecht voor andere zaken rondom de huizenmarkt. Wij staan bijvoorbeeld voor u klaar voor het verkopen of taxeren van uw huidige woning. Verder kunnen wij u bijstaan als het gaat om hypotheken en verzekeringen. Hiervoor werken wij nauw samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur. Ook voor het verhuren van een woning kunt u bij ons terecht.

Waarom een makelaar in de arm nemen?

Er zitten diverse voordelen aan het kopen van een huis met behulp van een makelaar. Zo zullen wij u altijd behoeden voor miskopen. Wij hebben oog voor huizen, en weten precies wanneer er iets niet klopt. Daarnaast kunnen wij op deze manier ook altijd zeggen wat een goede prijs is voor een huis. Wij zorgen er met onze expertise voor dat u nooit teveel betaalt. Het geld wat u hiermee bespaart, is vaak meer dan de bemiddelingskosten.

Neem direct contact op

Zoekt u huizen te koop in Duiven? Dan moet u bij Van Sonsbeeck Makelaars als aankoopmakelaar zijn. Wij staan voor u klaar als het gaat om het kopen van een woning. Neem direct contact met ons op, zodat wij u aan uw nieuwe huis kunnen helpen. Uiteraard kunt u ook gerust bij ons binnen lopen voor een gesprek. U neemt contact op via het contactformulier, bel naar +31 (0)26 38 28 853 of e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs