Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis kopen in Velp

Wilt u een huis kopen in Velp? Het kopen van een huis is een grote stap in uw leven, of het nou de eerste keer is dat u een huis koopt of u al eerder een huis hebt gekocht. Daarom is het belangrijk dat u tijdens deze zoektocht wordt bijgestaan door een ervaren aankoopmakelaar met kennis van de omgeving. Van Sonsbeeck Makelaars kan u zeker van dienst zijn. Wij staan voor u klaar als het gaat om het kopen, verkopen, verhuren of taxeren van een koopwoning in Velp en omgeving.

Op zoek naar een huis dat te koop staat in Velp? Wij kennen de huizenmarkt van Velp en omgeving als geen ander. Alle ontwikkelingen in deze regio worden dan ook door ons op de voet gevolgd. Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Huis kopen in Velp

Huis kopen in Velp met behulp van Van Sonsbeeck Makelaars

  • Voor zowel het verkopen als de aankoop of verhuur van uw woning
  • Makelaarskantoor gevestigd in Arnhem met kennis van de regio
  • Ook voor taxaties en een waardebepaling
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Online matching: speciale dienst voor woningzoekenden
  • Flexibele makelaar: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Makelaardij met uitstekende reviews op Google en Funda

Wilt u ons inschakelen voor een huis kopen in Velp? Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken met ons makelaarskantoor in Arnhem. Wij zijn werkzaam in de hele omgeving,waarbij we eerst altijd een intakegesprek inplannen. U kunt ons bereiken op +31 (0)26 38 28 853.

"Wij zijn u ook van dienst op het gebied van hypotheek en verzekering."

Koophuizen in Velp

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Bent u op zoek naar een koopwoning in Velp en wilt u voorsprong hebben op andere mensen die van plan zijn om een huis te kopen? Dan wordt het sterk aangeraden om een aankoopmakelaar in te schakelen. Dankzij een breed netwerk hebben onze makelaars contacten met taxateurs, inspecteurs en notarissen en weten ze precies welke huizen in de verkoop gaan. Een aankoopmakelaar beschikt dan ook over waardevolle kennis van de lokale huizenmarkt. Daarnaast kan dit type makelaar ook namens u onderhandelen voor betere voorwaarden of een lagere prijs.

Maar een makelaar houdt zich met meer bezig dan het aankopen van een woning. Zo omvatten de werkzaamheden van een makelaar ook het verkopen, verhuren en zelfs taxeren van een huis in Velp. Het verkopen of verhuren van een woning is een spannende fase, waarbij u natuurlijk de maximale prijs voor uw huis wilt ontvangen. Voor de verkoop of verhuur is het nodig om de woning te laten taxeren, waar onze makelaars u ook graag mee van dienst zijn.

Koopwoningen in Velp

Op onze website hebben wij altijd een actueel aanbod staan van de koopwoningen in Velp. Door op de aanbodpagina te filteren op Velp, ziet u precies welke huizen op het moment te koop staan. Indien uw droomhuis er niet bij staat, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hebben namelijk een online matching dienst. Als u uw gegevens en wensen bij ons achterlaat, krijgt u met behulp van dit systeem een bericht wanneer er een match is met een huizenverkoper en kunnen we u verder helpen.

Kan ik informatie ontvangen over de hypotheek en verzekering?

Er komt veel kijken bij een huis kopen. En als u een huis koopt, heeft u daar uiteraard ook een hypotheek en verzekering bij nodig. Wij kunnen u voorzien van meer informatie over en begeleiding bij deze belangrijke zaken. Wij werken samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur en houden van korte lijnen en duidelijke communicatie. Zo kunnen we u garanderen dat u bij Van Sonsbeeck Makelaars altijd in goede handen bent wanneer u op zoek bent naar een koopwoning in Velp.

Kies voor een deskundige makelaar

Het is ons doel om u zo soepel en spoedig mogelijk aan uw droomhuis te helpen. U kunt namelijk flink kosten besparen door een huis te kopen in Velp met behulp van een aankoopmakelaar van Van Sonsbeeck Makelaars. Wij kunnen voor u bemiddelen zodat u nooit te veel betaalt voor uw nieuwe woning in Velp. Het geld wat u hiermee bespaart, is vaak meer dan de bemiddelingskosten. Tevens hebben wij oog voor huizen, dus u zult met onze hulp nooit een miskoop doen. Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor in Arnhem die ook werkzaam is in de omgeving van Velp.

Interesse in een huis kopen in Velp? Neem contact op

Koopwoningen gezocht in Velp? Neem dan gerust contact op! Met behulp van Van Sonsbeeck Makelaars kunt u zo spoedig mogelijk in uw nieuwe huis betrekken. Wij ondersteunen u compleet bij het aankoopproces door middel van onze deskundigheid en expertise. Indien u interesse heeft, kunt u zich ook alvast aanmelden voor de online matching dienst die wij aanbieden.

Uiteraard kunt u bij ons ook gewoon even binnenlopen, we zijn gevestigd in Arnhem-Noord. Toch liever contact opnemen om een intakegesprek in te plannen? Dit doet u via het contactformulier op onze website. Ook kunt u ervoor kiezen om een e-mail te sturen of te bellen naar +31 (0)26 38 28 853.

Huis te koop in Velp via Van Sonsbeeck makelaars

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs