Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Huis kopen in Velp

Wilt u een huis kopen in Velp? Dan kan Van Sonsbeeck makelaars u zeker van dienst zijn. Wij staan voor u klaar als het gaat om huizen kopen, verkopen, verhuren of taxeren in Velp en omgeving. Een huis kopen is een grote stap in uw leven, of het nou de eerste keer is dat u een huis koopt, of als u al eerder een huis hebt gekocht. Daarom is het belangrijk dat u de perfecte woning vindt, zodat u jarenlang woonplezier kunt hebben.

Wij kennen de omgeving en de huizenmarkt van Velp en omgeving als geen ander. Alle ontwikkelingen in deze regio worden door ons op de voet gevolgd. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de prijscategorieën en andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Huis kopen in Velp

Huis kopen in Velp via Van Sonsbeeck makelaars

  • Voor zowel het verkopen als de aankoop of verhuur van uw woning;
  • Makelaarskantoor gevestigd in Arnhem en met kennis van de regio;
  • Ook voor taxaties en een waardebepaling;
  • Advies over hypotheken en verzekeringen;
  • Speciale dienst voor woningzoekenden: online matching;
  • Flexibele makelaar: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar;
  • Makelaardij met uitstekende reviews op Google en Funda.

Wilt u ons inschakelen voor een huis kopen in Velp? Neem dan gerust contact met ons op om kennis te maken met ons makelaarskantoor in Arnhem. Wij zijn werkzaam in deze hele omgeving. We plannen eerst altijd een intakegesprek. U kunt ons bereiken op +31 (0)26 38 28 853.

"Wij zijn u ook van dienst op het gebied van hypotheek en verzekering."

Koophuizen in Velp

Koophuizen in Velp

Wij weten precies welke huizen te koop staan in Velp. Op onze website hebben wij altijd een actueel aanbod staan van de koophuizen in Velp. U kunt op de aanbodpagina filteren op Velp, dan ziet u precies welke huizen op het moment te koop staan. Indien uw droomhuis er niet bij staat, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hebben namelijk een online matching. Als u uw gegevens en wensen bij ons achter laat, krijgt u een bericht wanneer er een match is met een huizenverkoper.

Hulp bij de hypotheek en verzekering

Als u een huis aankoopt, hebt u daar uiteraard ook een hypotheek bij. Wij kunnen jou ook hier bij van dienst zijn. Wij werken samen met een erkende hypotheek- en assurantieadviseur. Wij houden namelijk van korte lijnen en duidelijke communicatie. Er zijn diverse zaken waarmee wij u van dienst kunnen zijn als het om hypotheken en verzekeringen gaat.

Kies voor een deskundige makelaar

U kunt flinke kosten besparen door een huis te kopen in Velp met behulp van een aankoopmakelaar. Wij kunnen voor u bemiddelen zodat u nooit teveel betaalt voor uw nieuwe woning in Velp. Het geld wat u hier mee bespaart, is vaak meer dan de bemiddelingskosten. Tevens hebben wij oog voor huizen, dus u zult met onze hulp nooit een miskoop doen.

Wij zijn een kleinschalig makelaarskantoor in Arnhem, en ook werkzaam in Velp. U kunt altijd gerust bij ons binnen lopen voor een gesprek. Het is ons doel om u zo soepel en spoedig mogelijk aan uw droomhuis te laten komen.

Huis te koop in Velp via Van Sonsbeeck makelaars

Zoekt u een huis te koop in Velp? Zoek dan via Van Sonsbeeck makelaars, zodat u zo spoedig mogelijk uw nieuwe huis in Velp kunt betrekken. Wij ondersteunen u compleet bij het aankoopproces door middel van onze deskundigheid en expertise. U kunt zich ook vast aanmelden voor de online matching die wij aanbieden.

Uiteraard kunt u bij ons gewoon even binnen lopen bij ons kantoor in Arnhem-Noord. Uiteraard kunt u ook contact opnemen om een intakegesprek in te plannen. Dit doet u via het contactformulier, bel naar +31 (0)26 38 28 853 of e-mail naar info@vansonsbeeckmakelaars.nl.

Huis te koop in Velp via Van Sonsbeeck makelaars

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs