Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Stille verkoop in Arnhem

Van Sonsbeeck makelaars biedt stille verkoop in Arnhem aan. Wanneer u uw woning in alle rust en met volledige privacy wilt verkopen noemen wij dat stille verkoop. Woningen die stil worden verkocht staan niet in de etalage en verschijnen niet op Funda of andere woningwebsites. Wij verkopen deze woningen in de luwte van de woningmarkt. Uiteraard doen we dit geheel naar wens van de verkopers. Door middel van een persoonlijke verkoopstrategie en krachtig netwerk bereiken we de selectie serieuze potentiële kopers.

Bent u als woningzoekende in Arnhem juist geïnteresseerd in woningen die niet zichtbaar zijn op de woningmarkt en die dus ook niet op Funda staan? Vaak betreffen dat bijzondere huizen en appartementen. Vraag naar ons aanbod en bekijk welke huizen in de stille verkoop staan in Arnhem.

Stille verkoop Arnhem

Stille verkoop in Arnhem door Van Sonsbeeck makelaars

  • Ervaren makelaardij in Arnhem, met veel kennis van de plaats en omgeving
  • Zowel koopwoningen als huurwoningen in ons woningaanbod
  • Eerlijke en deskundige aan- en verkoopmakelaars
  • Ondersteuning bij verkoop of verhuur van uw (huur)woning of appartement
  • Ook voor taxaties en waardebepaling van huizen
  • Advies over hypotheken en verzekeringen
  • Speciale dienst om woningen in Arnhem te vinden: online matching
  • Flexibel werken: ook ’s avonds en in het weekend beschikbaar
  • Aangesloten bij NVM, NWWI en Funda
  • Makelaarskantoor met uitstekende reviews op Google, Facebook en Funda

Bent u van plan om uw woning in Arnhem te verkopen en overweegt u stille verkoop? Kom dan in contact met Van Sonsbeeck makelaars. Wij kunnen u op maat adviseren of deze verkoopmethode past bij uw situatie. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of intakegesprek.

"Door middel van een persoonlijke verkoopstrategie en krachtig netwerk bereiken we de selectie serieuze potentiële kopers."

Stille verkoop in Arnhem

Waarom kiezen voor stille verkoop in Arnhem?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom u liever kiest voor een stille verkoop in Arnhem. Vaak zijn het redenen van discretie of veiligheid. U wilt bijvoorbeeld niet dat uw privé-eigendommen op internet worden getoond. Of u bent in het bezit van een uitzonderlijk monument of een ander bijzonder object. Ook situaties van praktische aard kunnen de reden zijn om niet naar buiten te treden met uw woning. Denk bijvoorbeeld aan een lange oplevertermijn van een nieuwe woning of er is weinig haast bij om de woning te verkopen.

Op maat gemaakte verkoopstrategie

Bij een nieuwe opdracht beginnen we standaard met het opstellen van een plan van aanpak. Onderdeel hiervan is de verkoopstrategie. Wij formuleren in samenspraak met u een doordachte en op maat gemaakte verkoopstrategie. Gaan we bijvoorbeeld voor een strategie waarbij uw woning in het geheel niet zichtbaar is? Of zullen we uw woning in beperkte mate promoten op speciale websites of via brochures?

Wanneer we dit (en meer) besproken hebben, zijn we er nog niet. Uw makelaar gaat verder met het zoeken naar potentiële kopers en zet hiervoor een breed en krachtig netwerk in. De bezichtigingen, onderhandelingen en verdere afhandeling coördineren en verzorgen wij ook.

Huizen in de stille verkoop in Arnhem

Op zoek naar huizen in de stille verkoop in Arnhem? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we wat we als aankoopmakelaar voor u kunnen betekenen. Wat u ook kunt doen, is u inschrijven voor onze speciale dienst online matching. U wordt op de hoogte gesteld van woningen die op de woningmarkt gepresenteerd gaan worden. Schrijf u gelijk in bij online matching en voer uw woonwensen door! Zodra er een match is gevonden, ontvangt u een bericht.

Betrouwbare en flexibele makelaardij

Bij een stille verkoop is het belangrijk dat de makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met uw gegevens omgaat. Makelaardij Van Sonsbeeck makelaars beschikt over beide aspecten. Daarnaast zijn wij uitermate flexibel als het om contactmomenten gaat. U kunt ons tijdens kantooruren, in de avonduren en in het weekend bereiken. Bovendien houdt de makelaar nauwkeurig contact met u gedurende het verkoopproces.

Wij verrichten alle diensten die u van een professionele makelaardij mag verwachten:

Betrouwbare en flexibele makelaardij

Kom met ons in contact

Wilt u uw huis of appartement in Arnhem ook in de stille verkoop zetten? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars om over de aanpak van deze verkoopmethode te spreken. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0)26 38 28 853. Een e-mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier behoren ook tot de contactmogelijkheden. Wij leggen graag aan u uit hoe we uw woning discreet kunnen verkopen.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs