Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 

Waar moet u op letten als u een huis koopt?

Waar moet u op letten als u een huis koopt? Een belangrijke vraag die u uzelf moet stellen als u van plan bent om een huis te kopen. Van Sonsbeeck makelaars helpt u hierbij. Samen met onze adviseurs kijken we naar uw woonwensen en kunnen we een plan opstellen, zodat de eerste stap naar het kopen van een huis is gemaakt.

Op zoek naar uw droomhuis? Dit is waar u op moet letten

Er zijn verschillende belangrijke factoren waar u op moet letten bij de zoektocht naar uw droomhuis. Zo is het verstandig om te onderzoeken hoeveel u maximaal kunt lenen. Dit hangt onder andere af van uw inkomen, uw financiële verplichtingen, uw woonquote en de hypotheekrente. Met deze informatie weet u in welk budget u een huis kunt gaan zoeken. Daarna kiest u een aankoopmakelaar waarmee u de zoektocht naar een huis kunt starten.

Verder is het raadzaam om na te denken over het bod dat u gaat uitbrengen en hoe u uw hypotheek gaat regelen. Na het tekenen van alle papieren zult u de laatste financieringen moeten regelen. Houd er rekening mee dat de hypotheekaanvraag soms best lang kan duren en dat er misschien aan het einde van de rit nog wat onvoorziene kosten bij kunnen komen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een bouwkundige verklaring.

Waar moet u opletten als u een huis koopt?

Hoe koopt u een huis? Deze stappen kunt u volgen

Hoe koopt u een huis? Het is een grote stap in uw leven en daarom is het erg belangrijk dat u geen stap overslaat. Wij hebben een aantal stappen voor u op een rijtje gezet om een beter inzicht te krijgen wat u te wachten staat als u een huis gaat kopen.

  • Financiële inventarisatie
  • Het zoeken van een passende woning
  • Bezichtiging van uw gekozen huis
  • Extra onderzoek voor eventuele gebreken
  • Onderhandeling starten
  • Ondertekening koopovereenkomst
  • Financiering afhandelen
  • Overdracht van het huis

"Van Sonsbeeck Makelaars is een jong, deskundig en betrouwbaar bedrijf dat voor u klaar staat."

Verkoop, aankoop of verhuur van een huis

Verkoop, aankoop of verhuur van een huis

Wilt u een huis verkopen, kopen of huren? Bij Van Sonsbeeck Makelaars bent u aan het goede adres. Wij helpen u met de vervelende klus om uw woning te verkopen en hebben een groot netwerk om de perfecte woning voor u te vinden. Mocht u een huis willen huren, dan is het ook raadzaam om ons in te schakelen vanwege ons ruime aanbod in leuke huurwoningen. De woningmarkt kan erg ingewikkeld zijn en daarom is het logisch dat het niet altijd even makkelijk is om een geschikte woonruimte te vinden.

Waarom een makelaar bij het kopen van een huis?

U bent er klaar voor! U wilt een huis kopen in Arnhem, maar u weet niet waar u moet beginnen. Van Sonsbeeck Makelaars is een jong, deskundig en betrouwbaar bedrijf dat voor u klaar staat. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en daarom zijn we de hele dag bereikbaar, ook na kantooruren en in de weekenden. Wij begrijpen dat het kopen van een huis niet zomaar iets is.

Van Sonsbeeck Makelaars werkt ook samen met een erkend hypotheek- en assurantieadviseur. Voor alle zaken rondom uw hypotheek en verzekeringskwesties kunt u bij ons terecht. Wel zo makkelijk!

Huis kopen in Arnhem? Neem vrijblijvend contact op met Van Sonsbeeck Makelaars

Hoe werkt een huis kopen in Arnhem? Het is fantastisch nieuws dat u op het punt staat in uw leven om een huis te kopen. Dat doet u niet elke dag en daarom kunt u voor lastige situaties komen te staan. Geen nood, want bij Van Sonsbeeck makelaars kunnen we u bij het hele proces helpen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs
Van Sonsbeeck makelaars