Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
headerbeeld bericht

Waar moet u op letten als u een huis koopt?

Waar moet u op letten als u een huis koopt? Een belangrijke vraag die u uzelf moet stellen als u van plan bent om een huis te kopen. Met een makelaar in Arnhem krijgt u een concreet beeld over alle belangrijke zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuw huis en kunt u antwoord krijgen op al uw vragen zodat u goed voorbereid deze nieuwe stap kunt zetten. Samen met onze adviseurs kijken we naar uw woonwensen en kunnen we een plan opstellen, zodat de eerste stap naar het kopen van een huis is gemaakt.

Op zoek naar uw droomhuis? Dit is waar u op moet letten

Er zijn verschillende belangrijke factoren waar u op moet letten bij de zoektocht naar uw droomhuis. Zo is het verstandig om te onderzoeken hoeveel u maximaal kunt lenen. Dit hangt onder andere af van uw inkomen, uw financiële verplichtingen, uw woonquote en de hypotheekrente. Met deze informatie weet u in welk budget u een huis kunt gaan zoeken. Daarna kiest u een aankoopmakelaar waarmee u de zoektocht naar een huis kunt starten.

Verder is het raadzaam om na te denken over het bod dat u gaat uitbrengen en hoe u uw hypotheek gaat regelen. Na het tekenen van alle papieren zult u de laatste financieringen moeten regelen. Houd er rekening mee dat de hypotheekaanvraag soms best lang kan duren en dat er misschien aan het einde van de rit nog wat onvoorziene kosten bij kunnen komen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een bouwkundige verklaring.

Hoe koopt u een huis? Deze stappen kunt u volgen

Hoe koopt u een huis? Het is een grote stap in uw leven en daarom is het erg belangrijk dat u geen stap overslaat. Wij hebben een aantal stappen voor u op een rijtje gezet om een beter inzicht te krijgen wat u te wachten staat als u een huis gaat kopen.

  • Financiële inventarisatie
  • Het zoeken van een passende woning
  • Bezichtiging van uw gekozen huis
  • Extra onderzoek voor eventuele gebreken
  • Onderhandeling starten
  • Ondertekening koopovereenkomst
  • Financiering afhandelen
  • Overdracht van het huis

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs