Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Teisterbantstraat 23
6825 CJ ARNHEM
€ 235.000,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1965
114 m2
146 m2
400 m3
6
5
Omschrijving
In Arnhem-Noord gelegen royale tussenwoning met vrijstaande stenen berging, vrij gelegen achtertuin met achterom en een energielabel C. De woning is keurig onderhouden, maar beschikt wel over een gedateerd afwerkingsniveau. Een perfecte kans om de woning geheel naar eigen smaak op te frissen! Met een woonoppervlak van ruim 114 m2 en in totaal vijf slaapkamers is deze woning bij uitstek geschikt voor (jonge) gezinnen.

Locatie:
Gelegen in de luwte van de stad, aan de rand van de rustige woonwijk “Over het Lange Water” (Arnhem-Noord), vinden we deze bezienswaardige woning terug. De Teisterbantstraat is breed opgezet, met diverse parkeerhavens voor de deur.
De wijk staat bekend om haar zeer gunstige ligging t.o.v. de belangrijke uitvalswegen. Zo bent u binnen enkele minuten op de A12 richting Utrecht of Oberhausen of de A50 richting Apeldoorn.
Reist u veel met het openbaar vervoer dan vindt u diverse busverbindingen op loopafstand gelegen. De trolleybussen brengen u binnen 10 minuten in het bruisende stadscentrum van Arnhem. Overigens ligt het complete en overdekte winkelcentrum Presikhaaf op enkele minuten fietsafstand. Hier vindt u o.a. twee supermarkten en diverse bekende winkelketens waaronder de Hema, Open32, Kruidvat en de Blokker. Door het aangrenzende park komt u via beide kanten rechtstreeks in Velp uit. Houdt u van de natuur? Dan is mountainbiken in natuurgebied De Posbank een goede optie.


Indeling:
Begane grond:
Entree /hal met vestibule, ruime hal met meterkast, toilet met fontein en vaste trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot de dichte keuken en de ruime achtertuin. De typerende doorzonwoonkamer heeft tevens toegang tot de achtertuin welke beschikt over een achterom en een vrijstaande stenen berging.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Verder zijn vanaf de overloop de vier slaapkamers en de badkamer, v.v. zitbad met douche en wastafel, toegankelijk.

Tweede verdieping:
Voorzolder met aparte ruimte voor de CV installatie en was/-droogmachine. Vijfde slaapkamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
• Ruime woning met vrij gelegen achtertuin;
• Energielabel C aanwezig;
• Perfecte kans voor renovatie naar eigen behoeften;
• Aanvullende clausules in de koopovereenkomst van toepassing;
• Bouwjaar woonhuis ca. 1965;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs