Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Rietgrachtstraat 41 17
6828 KB ARNHEM
€ 394.500,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
galerijflat
2002
94 m2
285 m3
3
2
Omschrijving
Een prachtig licht, ruim, modern en energiezuinig driekamerappartement met terras. Daarnaast een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein én een berging in de onderbouw.
Dit comfortabele appartement maakt deel uit van een verzorgd, markant en exclusief appartementencomplex "Residence Gelre", dat gebouwd is in 2002 en met een actieve en gezonde VvE. Het complex is voorzien van een lift en 72 zonnepanelen voor stroom voor de algemene voorzieningen.

Het royale appartement bevindt zich op de 2e verdieping. De lichte woonkamer met moderne open keuken geeft een bijzonder ruimtelijk en fris gevoel. Vrijwel het gehele appartement is recent geschilderd, daarnaast goed geïsoleerd, het beschikt over een energielabel A+ en is voorzien van een nieuw ventilatiesysteem (2023).

De Rietgrachtstraat ligt in het Boulevardkwartier, aan de rand van het Spijkerkwartier en op loopafstand van het Musispark. In de straat en de wijk staan voornamelijk karakteristieke stadspanden. De wijk heeft allure en is levendig en bruisend, met de nodige detailhandel, cafés en restaurants, kunstgalerieën en een theater. De gezellige, gemoderniseerde Steenstraat en het centrum van Arnhem liggen om de hoek. NS station Velperpoort ligt op loop-/fietsafstand en de snelwegen in de regio zijn eenvoudig en snel te bereiken.

INDELING
BEGANE GROND:
Afgesloten entree met intercom, brievenbussen, lift en toegang tot de bergingen in de kelder en het afgesloten parkeerterrein.

TWEEDE VERDIEPING:
Entree, hal, meterkast, berging met opstelling CV ketel en aansluiting was-apparatuur, toilet met fonteintje. Twee ruime slaapkamers. Een frisse en geheel betegelde badkamer met een douche, ligbad en wastafel. Grote en sfeervolle woonkamer met maar liefst acht ramen voor bijzonder veel lichtinval, moderne open keuken met veel bergruimte in het ‘schiereiland’ en diverse inbouwapparatuur.

BIJZONDERHEDEN:
• Ruim driekamerappartement;
• Moderne open keuken 2020;
• Nieuw WTW systeem 2023;
• Netwerkaansluitingen woonkamer en slaapkamers:
• CV Intergas 2020 eigendom;
• Eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein, poort met afstandsbediening;
• Separate berging in de onderbouw;
• Actieve VvE, € 182,- p.m.;
• Volledig geïsoleerd, energielabel A+;
• Bouwjaar 2002;
• Zeer geliefde locatie;
• Gunstig gelegen t.o.v. het centrum, het NS station Velperpoort en diverse uitvalswegen;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Overdracht: in overleg.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs