Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Verwoldelaan 16
6825 EL ARNHEM
€ 315.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1968
96 m2
142 m2
370 m3
4
3
Omschrijving
In Arnhem noord in de wijk ‘Over het lange water’ gelegen gerenoveerde eengezins tussenwoning welke is voorzien van een uitbouw tussen de woonkamer en berging, dakkapel met nokverhoging, energielabel B, 9 zonnepanelen, vernieuwde indeling op de eerste verdieping waardoor er onder andere een separaat toilet en een vergrote badkamer is gerealiseerd. Daarnaast heeft de zonnige achtertuin een fraai houten terras en een veranda.

Locatie:
de woning heeft een perfecte ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen (A12/A50/A325). De halte van diverse buslijnen vindt u ‘op een steenworp afstand’. De aantrekkelijke ligging wordt mede versterkt door de nabijheid van diverse winkelvoorzieningen van o.a. “Winkelcentrum Presikhaaf”, natuurgebied de Posbank en park Presikhaaf. De binnenstad van Arnhem is in enkele minuten bereikbaar. Tevens zijn er diverse (hoge)scholen op loop- en fietsafstand.


Indeling:
Begane grond:
Entree, hal, vernieuwde meterkast, modern hangend toilet; royale woonkamer met doorloop naar de keuken en schuifpui welke toegang geeft tot de tuin; keuken in hoekopstelling v.v. een fraai granieten blad, 5 pits gaskookplaat (incl. wokbrander), vaatwasmachine, combimagnetron en een koelkast; vanuit de keuken is er toegang tot de tuin.

Eerste Verdieping:
Overloop met vaste trap naar de zolderverdieping, separaat toilet, twee slaapkamers, moderne badkamer met een ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en designradiator. Door de vernieuwde indeling op deze verdieping zijn er twee ruime kamers, een separaat toilet, een vaste kast en een ruimere badkamer ontstaan.

Zolderverdieping:
Overloop met ruimte voor bijvoorbeeld een computerhoek; derde slaapkamer gecreëerd door het gebruik van een nok verhogende dakkapel.

Tuin:
De tuin is gunstig gelegen op het zuidwesten (veel zon!) en is fraai aangelegd met houten planken, bestrating en een veranda. De stenen berging beschikt over bergruimte, aansluitingen CV en aansluitingen voor was-/droogmachine.

Bijzonderheden:
+ Energielabel B aanwezig;
+ Zonnepanelen (9 stuks) in 2022 geplaatst;
+ Bovenverdieping voorzien van kunststofkozijnen met HR++ glas in 2021 geplaatst;
+ Onderhoudsvriendelijke dakkapel (kunststof);
+ Buitenschilderwerk voorzijde in 2021 en achterzijde 2023 uitgevoerd;
+ CV ketel van het merk Remeha uit 2020;
+ Massief eiken vloer in de woonkamer;
+ Elektrische screens en zonnescherm aanwezig;
+ Trappen zijn met eiken hout bekleed;
+ Gelegen in kindvriendelijk hofje;
+ Bouwjaar woonhuis 1968.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs