Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Meginhardweg 7
6841 HB ARNHEM
€ 435.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
2-onder-1-kapwoning
1918
92 m2
387 m2
350 m3
5
3
Omschrijving
Aan de achterzijde volledig vrij gelegen, in het uiterwaardengebied Meinerswijk, twee-onder-een-kapwoning. De woning heeft een ruime en lichte woonkamer. De keuken is modern uit ’21 en gelegen aan de voorzijde. De badkamer bevindt zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn vier (slaap)kamers aanwezig en er is toegang tot de bergzolder. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en op het dak liggen dertien zonnepanelen. In de tuin staat een degelijke ruime schuur met aan de achterzijde een aangebouwde veranda met zicht op de natuur.

Meinerswijk, gelegen tussen Arnhem Noord en Arnhem Zuid, is een intrigerend stuk onbewoond Arnhems gebied. Met uitzondering van enkele huizen in De Praets en een oude steenfabriek, is er in dit 240 hectare grote gebied geen bebouwing te vinden. De binnenstad en het centraal station zijn te voet of met de fiets binnen tien minuten bereikbaar. Daarnaast zijn diverse uitvalswegen als A325, A50, A12 en A15 gemakkelijk te bereiken.

INDELING
BEGANE GROND:
Entree, hal met trap naar eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en keuken. De woonkamer is ruim en licht en voorzien van een trapkast. De keuken is modern en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich een hal met achterdeur en opstelling cv-ketel. Vanuit deze hal toegang tot de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met vlizotrap naar bergzolder en toegang tot de vier (slaap)kamers. Drie slaapkamers waarvan twee voorzien van een dakkapel en één ‘doorloopkamer’, ideaal voor bijvoorbeeld een werkruimte.

BIJZONDERHEDEN:
• bijzonder fraai gelegen woning;
• twee-onder-één-kapwoning;
• vrij gelegen, ruim perceel met oprit;
• begane grond voorzien van vloerverwarming;
• moderne keuken uit ’21;
• vier (slaap)kamers;
• Remeha cv ketel uit 2020;
• energielabel B;
• voorzien van dertien zonnepanelen;
• bouwjaar 1918;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Overdracht: in overleg

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs