Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Malsenlaan 23
6825 BZ ARNHEM
€ 450.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1970
138 m2
212 m2
550 m3
6
5
Omschrijving
In Arnhem noord gelegen moderne royale tussenwoning met garage, vrij gelegen achtertuin, energielabel B, begane grond en verdieping compleet gerenoveerd in 2020, 5 slaapkamers volledig voorzien van kunststofkozijnen met HR++ glas en 12 zonnepanelen aanwezig.

Locatie:
Gelegen in de luwte van de stad, aan de rand van de rustige woonwijk Over het Lange Water (Arnhem-noord), vinden we deze bezienswaardige woning terug. De Malsenlaan is breed opgezet. Hierdoor heeft u een groene buffer tussen het uitzicht en de geparkeerde auto’s.
De wijk staat bekend om haar zeer gunstige ligging t.o.v. de belangrijke uitvalswegen. Zo bent u binnen enkele minuten op de A12 richting Utrecht of Oberhausen of de A50 richting Apeldoorn.
Reist u veel met het openbaar vervoer dan vindt u diverse busverbindingen op loopafstand gelegen. De trolleybussen brengen u binnen 10 minuten in het bruisende stadscentrum van Arnhem. Overigens ligt het complete en overdekte winkelcentrum Presikhaaf op enkele minuten fietsafstand. Hier vindt u o.a. 2 supermarkten en diverse bekende winkelketens waaronder de Hema, Open32, Kruidvat en de Blokker. Door het aangrenzende park komt u via beide kanten rechtstreeks in Velp uit. Houdt u van de natuur, dan is mountainbiken op natuurgebied De Posbank een goede optie.


Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met meterkast, toilet met fontein en toegang tot tweede hal en garage. Hal met vaste kast, een trapkast en toegang naar de eerste verdieping. Via fraaie staal zwarte pui komt men in de woonkamer met openhaard en open moderne keuken in hoekopstelling voorzien van elektrische vloerverwarming en diverse inbouwapparatuur. Via openslaande deuren is de vrij gelegen achtertuin te bereiken.

Verdieping:
Overloop met airco opstelling en vaste trap naar de zolderverdieping, vier ruime slaapkamers allen met vaste kasten en één met toegang naar het balkon aan de achterzijde. Moderne badkamer voorzien van fraai tegelwerk, elektrische vloerverwarming, vrijdragend closet, inloopdouche, ligbad en dubbel wastafelmeubel.

Zolderverdieping:
Overloop met cv en airco opstelling, slaapkamer met dakraam en wastafel. Daarnaast biedt de verdieping voldoende opberg mogelijkheden.

Bijzonderheden:
• Begane grond en eerste verdieping compleet gerenoveerd in 2020;
• Volledig voorzien van fraaie antraciet kunststofkozijnen met HR++ glas;
• Boeiboord eveneens in fraai antraciet kleur afgewerkt;
• 12 zonnepanelen aanwezig geplaatst in 2020;
• Bouwjaar woonhuis ca. 1970;
• Energielabel B aanwezig;
• CV ketel van het merk Remeha uit 2019;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs