Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Duivenstraat 10
6822 KR ARNHEM
€ 365.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
1919
80 m2
107 m2
345 m3
4
3
Omschrijving
Perfect onderhouden, karakteristieke tussenwoning gelegen in Arnhem-Noord in de wijk ‘Vogelwijk’. Een aantal belangrijke kenmerken van de woning zijn: vrije ligging aan de achterzijde aan groen plantsoen, open moderne keuken, houten berging deels geopend tot veranda en de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer op de zolderverdieping.

De woning ligt aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid en diverse speeltuintjes, aan de rand van een kindvriendelijke wijk. Na een paar minuten wandelen kom je al een supermarkt, huisartsenpraktijk en apotheek tegen. Ook (basis)scholen en middelbare scholen zijn in deze wijk breed vertegenwoordigd! Dat is nog niet alles want in de weekenden spelen je kinderen heerlijk buiten bij de grote speeltuin “de Leuke Linde” en geniet je van het diverse winkelaanbod en de horecagelegenheden die zich in deze hippe wijk bevinden. Park Klarenbeek, park Sonsbeek en het Centraal Station Arnhem liggen op korte wandel-/fietsafstand en na enkele minuten rijden bevindt je je op de A12/A50.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toilet, vaste trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast. Toegang tot de woonkamer met aan de achterzijde de moderne open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de achtertuin met achterom, vrijstaande houten berging met kleine veranda.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer v.v. ligbad met douche, wastafel in meubel en tweede toilet. Vanaf de overloop middels een vlizotrap toegang tot de zolderverdieping met CV installatie en, relatief eenvoudige mogelijkheden om een vierde slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar woonhuis 1919;
- CV ketel uit 2014;
- Buitenschilderwerk 2020;
- Zonnepanelen aanwezig, Energielabel D;
- NEN 2580 meetrapport aanwezig;

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs