Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Weldamlaan 15
6825 BX ARNHEM
€ 499.000,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
2008
191 m2
139 m2
680 m3
6
4
Omschrijving
In Arnhem noord gelegen perfect onderhouden royale tussenwoning op een rustige locatie in een nieuwe woonwijk in de buurt "Over het Lange Water". Het huis is gebouwd in 2008 en beschikt over een multifunctionele ruimte op de begane grond, royale woonkamer met dakterras, 3 slaapkamers en energielabel A. Alle voorzieningen vind je op loop- en fietsafstand. De vele parkeermogelijkheden achter de woning maken dat je kantoor of bedrijf aan huis makkelijk bereikbaar is. Het mooie park Presikhaaf en de bossen van de Posbank zijn vlakbij gelegen.

Wat deze woning bijzonder maakt is dat de begane grond multifunctioneel is. Zo is er de mogelijkheid om een bedrijf aan huis te hebben zonder dat er bezoek door je privéruimtes lopen. Of je vergroot je woning door hier een extra woonkamer of juist speelkamer van te maken, maar ook mantelzorg is een goede optie.

Daarnaast is de woonkamer op de eerste verdieping heerlijk licht en ruim en geeft toegang tot een royaal terras.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, de voormalig garage is verbouwd tot een multifunctionele ruimte wat nu gebruikt wordt als fitnessruimte. Aan de achterzijde van de begane grond is er nog een multifunctionele ruimte van ongeveer 50 m² met een trapkast. Deze ruimte is ook direct toegankelijk via een eigen ingang aan de achterzijde. Daarnaast is het voorzien van een eigen toilet.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang naar de royale woonkamer met groot terras van ruim 22 m² en een open moderne inbouw keuken in hoek opstelling.

Tweede verdieping:
Overloop, met toilet, washok, badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel en drie slaapkamers.

Bijzonderheden:
+ Royaal woonhuis met meerdere mogelijkheden;
+ CV ketel van het merk Intergas uit 2020;
+ Ventilatiesysteem in 2020 vervangen;
+ 16 Zonnepanelen aanwezig (ca. 4000 KWh per jaar);
+ 4 Airco’s van het A-merk Daikin en LG (duo convertor) geplaatst;
+ Alarmsysteem met binnen en buiten camera’s aanwezig;
+ Elektriciteitskast vervangen en voorzien van een 3 fasen aansluiting, voor de laadpaal aan de voorzijde;
+ Multifunctioneel gebruik mogelijk, werken aan huis;
+ Riant terras aan de woonkamer;
+ Volledig geïsoleerd woonhuis, label A (na het uitkomen van het label is er meer in het huis verduurzaamd met waarschijnlijk als gevolg dat het op een hoger energielabel gaat uitkomen);
+ Vloerverwarming als hoofdverwarming op alle verdiepingen, alle vertrekken met eigen regelaars;
+ 2 Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Locatie:
De woning is gelegen aan de Weldamlaan (inbreidingsproject) welk in het voorjaar van 2008 is opgeleverd. De Weldamlaan is gelegen aan de rand van de rustige en kindvriendelijke woonwijk “Over het Lange Water”. Deze wijk heeft diverse groene wandelparken afgewisseld met waterpartijen. Zoekt u nog meer groen, dan stapt u op de fiets en rijdt u binnen acceptabele tijd zo de Posbank op.
Op loopafstand van de woning vinden we een basisschool en een compleet overdekt winkelcentrum (Presikhaaf). Tevens is Velp om de hoek gelegen alwaar u gezellig door de altijd levendige winkelstraat kunt wandelen. Bent u voor uw werk aangewezen op de belangrijke uitvalswegen rondom Arnhem noord, ook dan is de woning gunstig gelegen. Binnen enkele minuten begeeft u zich namelijk op de A12 en A325.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs