Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Koninginnelaan 10
6866 NM HEELSUM
€ 775.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1880
145 m2
279 m2
665 m3
5
4
Omschrijving
Op een fantastische plek met VRIJ uitzicht over een Natura 2000 gebied ligt deze compleet gerenoveerde en verduurzaamde (2022) vrijstaande woning welke is voorzien van energielabel A, 16 zonnepanelen, moderne inrichting, vloerverwarming, separaat kantoor, royale woonkeuken met kookeiland, twee badkamers en 4 slaapkamers.

Locatie:
De ligging van de woning is zeer gunstig te noemen. Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen, maar ook de steden Arnhem en Wageningen bevinden zich op korte afstand. Hoewel de woning dicht bij de snelweg gelegen is, is deze gelukkig niet hoorbaar! Daarnaast zijn er diverse wandel- en mountainbike routes op slechts enkele minuten afstand van de woning gelegen. Tot slot is de woning gelegen aan één van de oudste straten van Heelsum, met oude bomen aan weerszijde van de weg en met de karakteristieke bebouwing nabij het kerkje op de heuvel.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toegang naar de kelder, toilet met fontein en garderobekast. Woonkeuken voorzien van fraaie keukenwand en kookeiland met bar. Daarnaast beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur onder andere een klimaatkast, stoomoven, combioven, Quooker, Bora inductiekookplaat met inwendig afzuigsysteem etc. Vanuit de keuken is er via twee openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De doorloop naar de woonkamer heeft een fraaie gashaard. De gehele begane grond (excl. toilet) is voorzien van vloerverwarming. Verder ligt er in de hal een plavuizen vloer en is de woonkamer en woonkeuken voorzien van een hoogwaardige visgraat pvc-vloer.

Verdieping:
Overloop, met in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamer. Er zijn 2 ruime slaapkamers met in het midden daarvan een badkamer (open), welke is voorzien van een vrijstaand ligbad, inloopdouche en breed wastafelmeubel. Deze ruimte met 2 slaapkamers en 1 badkamer is separaat af te sluiten. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafelmeubel en aansluitingen voor was-droogmachine. Er bevindt zich 1 slaapkamer direct grenzend aan deze badkamer en de andere slaapkamer is aan de andere kant van de hal.

Vliering:
Te bereiken via vlizotrap met voldoende opberg mogelijkheden, voorzien van 4 kleine raampjes, in het midden van de vliering is stahoogte van toepassing.

Tuin:
De achtertuin ligt op het zonnige zuidoosten en heeft een extra ‘tuinverdieping’ op de bestaande berging en kantoor. Hier is een fraai dakterras te creëren en een extra tuin. De onderhoudsvrije achtertuin, gelegen aan de woonkeuken, ligt zeer privé.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar woonhuis 1880;
• Complete renovatie woonhuis in 2022 uitgevoerd;
• Op de begane grond zijn fraaie stalen deuren toegepast;
• Separate ruime berging in de achtertuin aanwezig evenals een kantoorruimte;
• Triple glas (HR +++) aanwezig, op de badkamer en hal na dit is HR++ glas;
• Alle kozijnen, riolering, elektriciteit is vernieuwd in 2022;
• De woning is klaar voor het plaatsen van een warmtepomp;
• Glasvezel is aangelegd in 2022;
• Volledig geïsoleerd woonhuis.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs