Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Amsterdamseweg 38
6814 CP ARNHEM
€ 998.500,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
tussenwoning
2022
202 m2
91 m2
693 m3
7
5
Omschrijving
In Arnhem noord gelegen royaal en modern A+++ (gasloos) herenhuis in 2022 opgeleverd met twee eigen parkeerplaatsen onder een carport. Verder beschikt de woning over volledige triple beglazing, 9 zonnepanelen, alle verdiepingen vloerverwarming met koeling, een warmtepomp en heeft het maar liefst 5 verdiepingen!

De woning ligt in de gewilde ‘Burgemeesterswijk’ tegenover het vernieuwde station Arnhem en kijkt prachtig uit over de stad. Daarnaast ligt het om de hoek van het fraaie park ’Sonsbeek’ en loop je zo het centrum van Arnhem in. De uitvalswegen A50 en A12 zijn snel te bereiken.


Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast en toilet. Eetkamer met fantastisch hoog plafond, trapopgang naar de moderne keuken met keukenwand voorzien van diverse inbouwapparatuur en vrijstaand kookeiland. Vanuit de keuken is via openslaande deuren toegang naar het royale terras van bijna 35 m².

Eerste verdieping:
Hal, royale woonkamer met prachtige metalen zwarten puien. Achter één van de puien schuilt een werkkamer/hobbyruimte/leeskamer.

Tweede verdieping:
Overloop met trapopgang naar de derde verdieping, separaat toilet met fontein, drie slaapkamers allen met fraaie op maat gemaakte inbouwkasten. Moderne badkamer met ligbad, inloopdouche met dubbele douchekoppen, badkamermeubel en wederom een fraaie vaste inbouwkast.

Derde verdieping:
Overloop, inpandige berging met WTW-systeem en aansluitingen voor was-/droogmachine. Twee slaapkamers waarvan één met openslaande deuren naar het dakterras aan de voorzijde en één slaapkamer met vaste inbouwkast en geweldig uitzicht over het Sonsbeekpark. Daarnaast bevindt zich hier nog een (opberg)ruimte waar een 2e badkamer kan worden gerealiseerd (aansluitingen aanwezig).

Souterrain:
Perfecte ruimte om te gebruiken als bergruimte, wasruimte (ook hier zijn aansluitingen voor was-droogmachine), fietsenberging, hobbyruimte etc. Via de achteruitgang komt men op de twee parkeerplaatsen gelegen onder de carport. Het mandelige perceel aan de achterzijde is afgesloten middels een automatisch hekwerk.


Bijzonderheden:
• Gasloos herenhuis met energielabel A+++;
• 9 zonnepanelen aanwezig;
• In het souterrain staat de warmtepomp;
• Bouwjaar herenhuis 2022;
• Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming (met koeling);
• Gehele herenhuis voorzien van triple glas;
• Luxe afwerking in het gehele herenhuis;
• Twee dakterrassen aanwezig aan voor-en achterzijde;
• Jaarlijkse kosten mandelig perceel wordt nog besproken;
• Door het gehele herenhuis is pvc visgraat gelegd;
• Twee eigen parkeerplaatsen.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs