Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Eusebiusplein 2
6811 HE ARNHEM
€ 1.175.000,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
portiekflat
1992
210 m2
635 m3
4
3
Omschrijving
Op unieke locatie aan de rivier de Rijn gelegen, zeer royaal appartement van maar liefst ca. 210 m² woonoppervlak. Het appartement is in 2020 volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en voorzien van de meest luxe faciliteiten zoals onder andere domotica, PVC visgraat vloer, kookeiland met wijnklimaatkast en twee luxueus uitgevoerde badkamers.

Met aan de ene kant het uitzicht over de rivier en de uiterwaarden en aan de andere kant het centrum van Arnhem is dit met recht een UNIEK object te noemen! Bovendien is er een eigen parkeerplaats in de onderbouw aanwezig en heeft de woonkamer een prachtige ronding waardoor het een panorama uitzicht heeft.

Indeling:
Begane grond:
Afgesloten hoofdentree met bellentableau, videofooninstallatie en toegang tot de bergingen, parkeergarage, het trappenhuis en de liftinstallatie. In de onderbouw bevinden zich tevens de berging en parkeerplaats horende bij het appartement.

Eerste verdieping:
Entree, tochtportaal met meterkast, ruime hal met garderobe, toilet met fontein, inpandige berging met aansluiting voor witgoed. De hal biedt toegang tot een badkamer voorzien van douche en wastafel. Tevens zijn de twee kleinere slaapkamers toegankelijk vanuit de hal. Rechtdoor bevindt zich de master bedroom met aangesloten een eigen badkamer die is voorzien van een luxe ligbad, inloopdouche, wastafel in modern meubel en zowel een toilet als een bidet. Rechts van de hal bevindt zich de zeer royale woonkamer met riante, zeer luxe uitgevoerde open keuken. De keuken is voorzien van nagenoeg alle wenselijke inbouwapparatuur. Door de royale afmeting zijn er volop mogelijkheden qua indeling. De serre (loggia) biedt prachtig uitzicht over de Rijn en de uiterwaarden van Arnhem. Aansluitend aan de woonkeuken bevindt zich de woonkamer met panorama uitzicht over de Rijn en de John Frostbrug. Ten slotte is er nog een tweede ruimte verbonden aan de woonkamer, die tevens in te richten is als gezellige zithoek maar nu in gebruik is als kantoorruimte.

Bijzonderheden:
- Compleet gerenoveerd appartement;
- Servicekosten á € 450,- per maand;
- Bouwjaar complex 1992;
- CV ketel compleet nieuw;
- Parkeerplaats in onderbouw;
- Energielabel C aanwezig;
- Rolstoelbestendig;
- Volledig geïsoleerd;
- Drie slaapkamers.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs