Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Van Wageningenstraat 47
6813 DN ARNHEM
€ 250.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
bovenwoning
1933
72 m2
38 m2
275 m3
3
2
Omschrijving
Bovenwoning met garage! Nu te koop in de Van Wageningenstraat, een jaren ‘30 bovenwoning met twee slaapkamers en een breed zonnig balkon met eigen berging van buitenaf te bereiken. Als kers op te taart wordt deze woning met garage, in de onderbouw, aangeboden!

Locatie:
De wijk “Heijenoord” staat bekend als een rustige, kindvriendelijke omgeving met de speeltuin, landgoed Mariëndaal en park Sonsbeek op loopafstand. In de directe omgeving zijn er verschillende (basis)scholen, kinderopvang, supermarkten, sportfaciliteiten en openbaar vervoervoorzieningen te vinden. Het centrum van Arnhem is te voet bereikbaar zo ook het centraal station. Diverse natuurgebieden en parken liggen op loopafstand. Dichtbij ligt de Amsterdamseweg, die leidt naar de A50 en A12.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meters en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang naar overloop en toilet. Woonkamer met aan de voorzijde glas-in-lood-vensters, twee (sier)schouwen, riante inbouwkast en vanuit de achterkamer toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten gelegen. Gesloten keuken v.v. eenvoudig keukenblok en cv installatie. Ook vanuit deze ruimte is het balkon toegankelijk.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers, beide met dakkapel en inbouwkast. De eenvoudige maar nette badkamer beschikt over een ligbad met douche en een wastafel. Middels een losse trap en een luik in het plafond is de bergzolder toegankelijk. Hier is ruim voldoende bergruimte beschikbaar voor de spullen die niet dagelijks nodig zijn, zoals kerst- of vakantiespullen.

Garage:
In de onderbouw bevindt zich de garage, die meer dan voldoende bergruimte biedt! Deze garage is via de achterzijde en tuinen toegankelijk. De stenen berging bevindt zich op het achter terrein.


Bijzonderheden:
• Riante bovenwoning met veel (externe) bergruimte;
• Energielabel F aanwezig;
• Paneeldeuren zijn aanwezig;
• In de woonkamer ligt een houten vloer;
• Nen 2580 meetrapport is aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs