Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Duimeling 19
6687 LZ ANGEREN
€ 499.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1987
123 m2
406 m2
590 m3
4
3
Omschrijving
Altijd al in de Betuwe willen wonen? Gelegen in het mooiste straatje van het gezellige dorp Angeren, komt deze vrijstaande woning beschikbaar. De woning is gelegen op een riant perceel van in totaal ca. 400m2. en is gebouwd in 1987.
De woning is voorzien van een royale oprit, met ruim voldoende plek voor twee auto’s, een aangebouwde garage met separate wasruimte. Zowel de voor- als achtertuin zijn onder architectuur fraai aangelegd. Verder beschikt de woning over 30 zonnepanelen, vloerverwarming over de gehele begane grond (met uitzondering van de garage), een moderne keuken, neutrale badkamer, drie slaapkamers en een zolderverdieping met infrarood saunacabine (toegankelijk middels Vlizotrap). De woning is aan de binnenzijde voor het overgrote deel afgewerkt met schoon metselwerk en een Aziatische leisteenvloer op de begane grond.

De woning is gelegen aan de rand van Angeren, met de dorpskern op slechts ca. 4 minuten loopafstand. Er is een goede verbinding naar Bemmel, Arnhem-Centraal en Nijmegen middels buslijn 33, waarvan de halte tevens op ca. 4 minuten loopafstand gelegen is. Tenslotte is de woning relatief gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A15, A12, A325 en A50.

Indeling
Begane grond:
Garage met zelfstandige entree, toegang tot de hal, een separate wasruimte en de achtertuin. Entree, royale hal met toegang tot de garage, vaste trapopgang naar de eerste verdieping, garderobe, meterkast en toilet met fontein. Woonkamer in L-vorm met dichte haard (allesbrander) en toegang tot de achtertuin middels openslaande deuren. Eetkamer met toegang tot de gesloten keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt vervolgens weer toegang tot de hal.
De achtertuin, gelegen op het zuiden, beschikt over een vrijstaande houten berging met overkapping. Tevens is er in de achtertuin een fraai waterelement aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met Vlizotrapverbinding naar de tweede verdiepingen en een separaat toilet met fontein. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand en één met eigen wastafel. Badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in meubel.

Tweede verdieping:
Zolder met vaste kastenrij, cv installatie en infrarood saunacabine.

Bijzonderheden:
• Vrijstaande woning.
• Energielabel C. De woning is voorzien van vloer, muur en dakisolatie.
• De hele woning heeft kunststof kozijnen met ingebouwde rolluiken.
• Vloerverwarming aanwezig op de gehele begane grond, inclusief de wasruimte.
• De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie en tuinverlichting.
• De voor en achtertuin zijn verbonden middels een poort.
• In de woning is een glasvezelaansluiting aanwezig
• Gelegen nabij de dorpskern van Angeren.
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Overdracht: in overleg.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs