Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Sittardstraat 21
6845 DJ ARNHEM
€ 329.500,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
hoekwoning
1982
113 m2
217 m2
434 m3
5
3
Omschrijving
Ruime hoekwoning met garage én berging gelegen in de Arnhemse wijk "de Laar-Oost" aan de rand van de Rijkerswoerdse Plassen, in een prachtige groene omgeving. De begane grond heeft een speelse indeling en een dichte, L-vormige keuken met diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet aanwezig. Op de tweede verdieping kan een vierde slaapkamer worden gerealiseerd. De woning is voorzien van een CV ketel uit 2020 en een energielabel C.

De wijk De Laar-Oost is een kindvriendelijke woonwijk in Arnhem-Zuid. Deze goed gesitueerde woning ligt aan een verkeersluw deel van de Sittardstraat waar enkel bestemmingsverkeer passeert. Op loopafstand liggen alle woonvoorzieningen, zoals het wijkwinkelcentrum ‘De Laar’, ‘Woonboulevard Arnhem’, drie basisscholen, sporthal, kinderdagverblijf en peuterspeelzaal, kinderboerderij ‘De Kroon’ en diverse speeltuinen.
Op circa 300 meter van de woning bevindt zich recreatiegebied ‘Lingezegen’ met de Rijkerswoerdse Plassen. In de zomer wordt hier volop gezwommen en gerecreëerd. In koude winters kan op de plas eveneens worden geschaatst! Je vindt in deze omgeving ook fiets- en wandelroutes voor ontspanning.

INDELING
BEGANE GROND:
Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje en trap naar de eerste verdieping. De woon- en eetkamer met een speelse indeling. Dichte keuken met L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kasten. Badkamer voorzien van een douche, toilet en een wastafel met meubel.

TWEEDE VERDIEPING:
Ruime tweede verdieping voorzien van dakramen. Ideaal voor het realiseren van een vierde slaapkamer. Nu in gebruik voor berging, opstelling cv ketel en aansluiting witgoed.

BIJZONDERHEDEN:
• hoekwoning met garage;
• speelse indeling;
• vier (slaap)kamers;
• grotendeels geïsoleerd, energielabel C;
• cv ketel Remeha Calenta 2020;
• per direct beschikbaar;
• gelegen op steenworp afstand van Rijkerswoerdse plassen;
• bouwjaar woonhuis 1982;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Aanvaarding: per direct.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs