Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Sint Marten 57 A
6821 BT ARNHEM
€ 289.000,- kosten koper
Deze woning is: Beschikbaar
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
benedenwoning

45 m2
224 m3
2
1
Omschrijving
Gezellige benedenwoning gelegen in een van de mooiste straatjes van Arnhem, voorzien van een energielabel B, een souterrain met een slaapkamer, optie tot een tweede slaapkamer en een zonnige achtertuin met achterom en berging.
Doordat het souterrain onder de twee meter hoogte is wordt het niet meegeteld in de woonoppervlakte maar het is wel een mooie aanvulling op deze goed onderhouden stadswoning.

De straat St. Marten, in de gelijknamige oude woonwijk in Arnhem Noord, is een gezellig straatje en bovendien rustig gelegen doordat dat er vooral alleen voetgangers en bestemmingsverkeer passeren.

De wijk ligt gunstig ten aanzien van winkels, scholen, openbaar vervoer en dichtbij Park Sonsbeek. Voorts is het gezellige centrum van Arnhem op korte loopafstand, evenals het bruisende Modekwartier, het Centraal Station, en station Velperpoort. Er zijn diverse uitvalswegen in de nabije omgeving zoals de A12 en A50.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toegang naar het souterrain en een toegang naar de badkamer welke is voorzien van een toilet, wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Woonkamer met volop lichtinval aan voor- en achterzijde, eiken houten vloer, open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur.

Tuin:
Via de keuken is er toegang naar de zonnige achtertuin met overkapping, eigen berging en een achterom naar de binnenspeelplaats met plaats voor de kliko’s.

Souterrain:
In het souterrain is een slaapkamer gerealiseerd welke beschikt over een raam en verwarming. Deze oppervlakte is niet meegenomen in het gemelde woonoppervlak. De reden is dat de hoogte hier net geen twee meter is.

Bijzonderheden:
+ Zeer net charmant benedenhuis met eigen tuin en berging in geliefde woonwijk;
+ De beschutte zonnige achtertuin ligt aan een besloten binnenspeelplaats;
+ Buitenschilderwerk in 2021 uitgevoerd;
+ Ramen begane grond voorzien van dubbelglas en HR++glas;
+ CV ketel van het merk Nefit uit 2011;
+ Gezamenlijke opstal op naam van de VvE;
+ Glasvezel aanwezig;
+ Nen 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs