Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Alteveerselaan 15
6881 AS VELP
€ 995.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1935
207 m2
737 m2
810 m3
6
5
Omschrijving
Aan prachtige lommerrijke laan gelegen vrijstaande uitgebouwde jaren ’30 woning met royale garage en vrij gelegen achtertuin. Het woonoppervlak is meer dan 200 m² en het heeft een perceeloppervlak van maar liefst 737 m². In de aanbouw aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken met uitzicht over de achtertuin.

Deze statige laan is op zeer goede stand gelegen te Velp Noord, nabij de Keienberg en Beekhuizense beek. Deze karakteristieke omgeving is ruim opgezet met klassieke villa’s, brede lanen en oude bomen. Op korte afstand bevinden zich voorzieningen waaronder; het dorpscentrum, openbaar vervoer, (basis)scholen, winkels, diverse sportaccommodaties en uitvalswegen naar autosnelwegen (A12 & A50).
Het Nationale Park De Veluwezoom, kastelen & bossen zijn recreatiemogelijkheden in de directe omgeving (enkele minuten loopafstand). Door de gunstige ligging is Velp een zeer aantrekkelijke woon-werkplaats.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met fontein. Royale woonkamer met aan de voor- en zijkant een erker met glas in lood ramen, aan de achterzijde bevindt zich de aanbouw in gebruik als serre en woonkeuken. Vanuit de serre is er toegang tot de wasruimte en keuken in U-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping. Drie slaapkamers waarvan één met vaste kastenwand en toegang middels openslaande deuren naar royaal dakterras. Ruime badkamer voorzien van ligbad, toilet, dubbele wastafel en een douche. Daarnaast heeft tevens de badkamer toegang naar het dakterras.

Tweede verdieping:
Overloop met dakkapel en toegang naar de vliering via vlizotrap, twee slaapkamers met ieder een dakraam, een separate bergruimte, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

Kelder:
Kelder met voldoende opberg mogelijkheden.

Garage:
De garage heeft een diepte van ca. 9,60 meter en is gecombineerd met een buitenberging. Er is daglichttoetreding middels twee ramen en een dakkoepel.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar woonhuis 1935;
• CV ketel uit 2011;
• Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd;
• Platte daken erkers en goten vervangen in 2018;
• Bouwkundige keuring aanwezig;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs