Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Knippenmorgenstraat 14
6905 TR ZEVENAAR
€ 419.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
hoekwoning
2016
120 m2
172 m2
465 m3
5
4
Omschrijving
Perfect onderhouden hoekwoning uit 2016 voorzien van een overkapping aan de achterzijde. Een royale zolderverdieping, pvc visgraatvloer op de begane grond en eerste verdieping. Een parkeerplaats op eigen terrein en een energielabel A aanwezig.

Omgeving
Groot-Holthuizen is de woonwijk aan de oostkant van Zevenaar. Deze woonwijk kenmerkt zich door de groene omgeving, de ruimte en rust, maar toch gelegen op fietsafstand van het stadcentrum van Zevenaar. Bij de ontwikkeling van de woonwijk is één van de belangrijkste uitgangspunten het historisch landschap geweest. De wijk is opgedeeld in vijf buurtschappen, te weten: De Tol, De Bem, De Stede, De Houtkamp en Het Hof.

Groot-Holthuizen is een autoluwe woonwijk waar kinderen nog op straat kunnen spelen en fietsen. Een woonwijk met een groen en dorps karakter, maar toch dicht bij het centrum. Het centrum van Zevenaar met al haar winkels, horeca en recreatiemogelijkheden is dan ook gemakkelijk bereikbaar. (Basis)scholen, sportvelden, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn als vanzelfsprekend in de directe omgeving bereikbaar. Het is niet voor niets dat de wijk Groot-Holthuizen de meeste gewilde woonwijk is van de gemeente Zevenaar.


Begane grond:
Entree, hal, garderobe, meterkast met uitgebreide groepenkast, stadsverwarming en glasvezelaansluiting. Toilet v.v. hangcloset en fontein, tuingerichte woonkamer met trapkast en deur met glas naar de hal.
Uitgebreide inbouwkeuken in parallelopstelling voorzien van composiet aanrechtblad en diverse Siemens inbouwapparatuur waaronder vaatwasmachine, koelkast, vriezer, combi oven, inductiekookplaat en RVS afzuigschouw. Veel bergruimte door de brede, diepe lades.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 keurig afgewerkte slaapkamers voorzien van doorgelegde pvc visgraat vloeren. Alle slaapkamers zijn voorzien van dakramen waarvan één in gebruik als walk-in-closet.
Moderne badkamer voorzien van inloopdouche, tweede hangcloset, wastafel met badkamermeubel en designradiator.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping met mogelijkheid voor extra (slaap)kamer (mogelijkheid om een vliering te creëren), bergruimten, wasmachine en droger aansluiting en mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2016;
- airco installatie aanwezig op de overloop;
- inhoud circa 465 m³;
- fundering voor een garage reeds aanwezig;
- parkeerplaats op eigen terrein;
- hardhouten kozijnen met HR++ glas;
- zinken goten en HWA afvoeren.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs