Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Fuukweg 2
6942 PN DIDAM
€ 695.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1956
296 m2
3910 m2
1090 m3
6
4
Omschrijving
Rust, ruimte en privacy, dit zijn de kernwoorden voor deze woonboerderij! De woning is in 2017 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Naast veel woonruimte beschikt het zeer royale perceel van 3910 m² over veel externe bergruimte. De ruime woonkeuken is het hart van de woning, verder zijn er diverse ruimtes met o.a. een beleving van een badkamer en een extra kamer/kantoor. Er zijn drie ruime slaapkamers met ieder een eigen opgang.

Dit unieke woonhuis ligt in het buitengebied van Didam (gemeente Montferland) en vindt u op slechts 15 minuten van Arnhem, 10 minuten van de A3 (Duitsland) en u bent binnen 5 minuten op de snelweg A12. Het NS-station Didam, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn gesitueerd binnen 10 fietsminuten. Kortom, ideale centrale ligging met zeer goede bereikbaarheid.


INDELING
BEGANE GROND:
Entree, centrale hal, vaste kast, toilet en trap naar eerste verdieping. Royale woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin, de keuken heeft een L-opstelling én kookeiland voorzien van diverse apparatuur. Hal met trap naar de eerste verdieping en doorloop naar wasruimte. Aan de andere zijde van het huis ligt de woonkamer met veel lichtinval. Hal met trap naar de eerste verdieping, meterkast en doorloop naar extra kamer/kantoor. Vanuit de ruime hal is de royale badkamer, met (hoek)whirlpool, inloopdouche, unieke dubbele wastafel, toilet, designradiator en bergruimte te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
Via drie trappen met ieder een overloop zijn de drie royale slaapkamers te bereiken. Eén is voorzien van een grote kast. Verder is er een ruime bergzolder aanwezig.

TUIN:
De tuin is zeer fraai aangelegd en beschikt over meerdere terrassen zodat u de gehele dag zowel in de zon als in de schaduw kunt genieten. De tuin is rondom gelegen en beschikt over volledige privacy!

DIVERSE BIJGEBOUWEN:
Vrijstaande schuur / werkplaats van ca. 130 m² welke is voorzien van een aparte verwarmde wasruimte met toilet en wastafel. De complete elektra met krachtstroom is in 2021 nieuw aangelegd. Overkapping van ca. 107 m² voor het stallen van een camper, caravan, aanhanger en auto’s. Deze is voorzien van 400 volt, perslucht- en wateraansluitingen.


BIJZONDERHEDEN:
• Ruime woonboerderij;
• Royaal perceel;
• Veel externe bergruimte;
• Waterpomp installatie aanwezig;
• 36 zonnepanelen (huur, € 130,- per maand);
• Grotendeels voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie;
• Remeha Calenta HR combiketel uit 2017;
• Schilderwerk buitenzijde 2022;
• 1/5 mandelige toegang naar de woning;
• Perceel is afgesloten met toegangspoorten;
• Beveiliging middels camerasysteem;
• Bedrijf aan huis mogelijk;
• Bouwjaar 1956;
• Ingemeten volgens de NEN 2580 norm.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs