Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Sonsbeeksingel 18 1
6814 AB ARNHEM
€ 300.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
benedenwoning
1955
68 m2
255 m3
2
1
Omschrijving
Perfect onderhouden sfeervol tweekamerappartement met riante achtertuin en geïsoleerde en verwarmde stenen berging in gebruik als kantoor. Het appartement is gelegen in de Transvaalbuurt; op loopafstand van het stadscentrum van Arnhem, maar ook dicht bij de prachtige stadsparken, het NS station en diverse uitvalswegen. Daarmee is het appartement perfect gelegen ten opzichte van dagelijkse voorzieningen en openbaar vervoer, maar ook buiten de drukte van de binnenstad. Goed om te weten: er zijn altijd voldoende parkeerplekken voor de deur vanwege een parkeervergunning.

Indeling
Bel-etage:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau voorzien van camera en brievenbussen. Links van de gemeenschappelijke entree bevindt zich een brandgang die toegang biedt tot de achtertuin van het appartement; zo hoef je niet met de fiets en containers door het appartement !

Appartement (bel-etage):
Entree/hal met toegang tot aan de rechterzijde de keuken die is voorzien van voldoende kastruimte en moderne, energiezuinige inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en een ruime koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is er toegang tot de unieke, diepe stadstuin met veel groen, privacy en gezellige zithoekjes voor een heerlijk plekje in de zon, of om te relaxen na een drukke (werk)dag. Rechtdoor in de entree bevindt zich de badkamer die is voorzien van ligbad met douche, toilet en wastafel in meubel. De badkamer biedt rechts toegang tot de slaapkamer met grote kledingkast en tevens toegang tot de achtertuin. Ten slotte biedt de entree links toegang tot de sfeervolle eet- en woonkamer met gezellige sierschouw en lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
+ Energielabel C aanwezig;
+ Plat dak vernieuwd in 2018;
+ Kunststofkozijnen met isolerende beglazing aanwezig ter plaatse van woonkamer, slaapkamer en keuken;
+ CV ketel van het merk Vaillant uit 2005;
+ In 2022 is het expansievat vervangen;
+ Het keukenblad met spoelbak en kraan zijn in 2023 vervangen;
+ Het appartement maakt onderdeel uit van een klein en karaktervol appartementengebouw met rustige buren. De Vereniging van Eigenaren is actief en gezond.
+ Bouwjaar complex 1955;
+ De schuur in de tuin is in december 2020 volledig gerenoveerd. Hierbij zijn het dak en de wanden geïsoleerd en nieuwe elektrische leidingen aangelegd voor inbouwspots en stopcontacten. Daarnaast is een elektrische verwarming geïnstalleerd en een nieuwe vloer bovenop de betonvloer gelegd;
+ Tweede berging in de kelder is met nog eens ruim 6 m2 opbergruimte.

Overdracht: in overleg

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs