Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Hoofdstraat 51
6673 BC ANDELST
€ 450.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
2-onder-1-kapwoning
1978
167 m2
305 m2
715 m3
6
5
Omschrijving
Perfect onderhouden geschakelde ruime eengezinswoning uit 1978 voorzien van een riante garage met nok. De woning heeft maar liefst ca. 167 m² aan woonoppervlak verdeeld over 3 volwaardige woonlagen, 4 slaapkamers, een (strijk-) kamertje en een grote open ruimte op de tweede verdieping met tal van mogelijkheden. Vloerverwarming op de begane grond (op de bijkeuken en garage na), volledig geïsoleerd, voorzien van HR++ beglazing en meerdere terrassen om het huis. Parkeergelegenheid op eigen terrein.

De woning ligt aan de groene en gewilde Hoofdstraat in Andelst. Het centrum van Herveld-Andelst is op loopafstand van de woning gelegen. Hier zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals winkels, horecagelegenheden, scholen etc.
Andelst is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de ontsluitingswegen. De oprit van de A-15 is op enkele autominuten afstand gelegen, evenals het treinstation Zetten-Andelst.


Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toilet met fontein. Ruime woonkamer in Z-vorm met ingebouwde houtkachel, Travertin vloer en balkenplafond. Doorloop via schuifdeur naar de keuken, deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken is de bijkeuken, met witgoedaansluitingen, te bereiken. De bijkeuken geeft toegang tot de tuin en de garage. De garage is gebouwd met een hoge nok waardoor er een zeer ruime zolder te vinden is onder de kap.

De achter-, voor- en zij tuin zijn fraai aangelegd en beschikken over meerdere terrassen. Bovendien beschikt de achtertuin over een achterom.

Verdieping:
Overloop met vaste trapopgang naar de zolderverdieping, drie slaapkamers waarvan één met vaste kast. Het balkon aan de voorzijde van de woning is te bereiken via een klein kamertje wat nu dienst doet als strijkkamer. Ruime badkamer voorzien van ligbad (whirlpool), douchecabine, wastafelmeubel en vrijdragend closet.

Zolderverdieping:
Ruime sport- hobby- en/of werkruimte. Een separate slaapkamer met vaste kasten en nog een aparte inpandige bergruimte voorzien van cv-installatie.


Bijzonderheden:
+ Bouwjaar woonhuis 1978;
+ Volledig voorzien van dubbele beglazing;
+ Woonhuis voorzien van kunststofkozijnen op de garage, bijkeuken en keuken na;
+ Energielabel C aanwezig;
+ Glasvezel aansluiting aanwezig;
+ Buitenschilderwerk in 2021 uitgevoerd;
+ CV ketel van het merk Nefit uit 2016;
+ NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs