Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Leimuidenplaats 19
6843 HH ARNHEM
€ 295.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht onder voorbehoud
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
portiekflat
2003
83 m2
250 m3
3
2
Omschrijving
Ruim driekamerappartement met eigen berging in de onderbouw, gelegen in modern appartementencomplex in Elderveld. Het appartement is gelegen op de derde verdieping, is netjes afgewerkt en beschikt over een zuidgelegen balkon. De berging in de onderbouw biedt voldoende opbergruimte en plaats voor in elk geval twee fietsen. Tenslotte beschikt het appartement over een energielabel B.

Elderveld is een woonwijk die eind jaren '70 en begin jaren '80 in Arnhem-Zuid gebouwd is. Het is een rustige, ruim opgezette en groene wijk die is gelegen op korte afstand van het centrum van Arnhem en het grote overdekte winkelcentrum “Kronenburg”. De diverse uitvalswegen in de omgeving, waaronder de Pleijroute naar Arnhem-Noord, de A15, de A325 en de A50 zijn vanuit de wijk snel te bereiken. Ook in de wijk zelf treft u alle benodigde woonvoorzieningen aan, o.a. winkelcentrum Elderhof, een bushalte welke aan de overkant van het complex is te vinden en het treinstation Arnhem-Zuid is op loopafstand.

INDELING
BEGANE GROND:
Afgesloten gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau. Toegang tot de lift en het trappenhuis, welke beide toegang geven tot de bergingen in de onderbouw, waar zich tevens de eigen berging van het appartement bevindt.

DERDE VERDIEPING:
Entree/hal van het appartement met meterkast en toegang tot alle overige vertrekken, te weten twee slaapkamers (waarvan één met vaste kastenwand), de badkamer v.v. douchecabine en wastafel, separaat toilet met fontein, inpandige berging met cv installatie en wasmachine-aansluiting en ten slotte de woonkamer. De woonkamer beschikt over een open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Tevens vanuit hier toegang tot het zonnige balkon, dat op het zuiden gelegen is.

BIJZONDERHEDEN:
• ruim driekamerappartement;
• eigen berging in de onderbouw;
• goed geïsoleerd, energielabel B;
• voorzien van houten kozijnen;
• maandelijkse VvE bijdrage € 160,-
• twee (slaap)kamers;
• CV Ketel van het merk Nefit uit 2020;
• balkon gelegen op het zuiden;
• voldoende parkeergelegenheid om het complex;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs