Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
IJsvogel 6
6988 CN LATHUM
€ 499.500,- kosten koper
Deze woning is: Ingetrokken
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
vrijstaande woning
1998
102 m2
320 m2
455 m3
3
2
Omschrijving
Op het schiereiland Riverparc aan het water gelegen vrijstaande woning van het type ‘Waterhoeve’ met aangebouwde stenen berging, vrij uitzicht over het water, volop privacy in de achtertuin, geen inkijk aan de voorzijde en voldoende parkeer mogelijkheden op eigen terrein en in de nabijheid.

Het Riverparc is een schiereiland met 351 woningen voor permanente bewoning en is een woonwijk van de Gemeente Zevenaar. Nagenoeg alle woningen liggen aan een waterpartij. Het is een mooi groen park, met toegang tot diverse (water)recreatie en is perfect gelegen ten opzichte van het gezellige dorp Giesbeek, uitvalswegen en overige voorzieningen. Daarnaast is er een goede busverbinding naar station Arnhem.


Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, vaste trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot het toilet met fontein en de badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche met cabine. Ruime, lichte woonkamer opgedeeld in voorkamer en riante achterkamer met toegang tot de achtertuin middels openslaande deuren. De open keuken is voorzien van een neutrale kleurstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken, met cv installatie en meterkast. Ook via deze ruimte is de achtertuin te bereiken.

De achtertuin heeft een goede breedte en kijkt uit over een mooie waterpartij waarbij men ca. 100 meter van je af kunt kijken. De beukenhaag aan weerszijden biedt ruim voldoende privacy. De voortuin biedt parkeerruimte voor meerdere auto’s maar ook voor een caravan of camper is plaats genoeg. Aan de zijgevel van de woning is een extra berging aangebouwd welke van voor- en achterzijde via een deur is te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop met één dakraam, een ruime vaste kast en toegang tot twee slaapkamers. De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een airco installatie. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Beide slaapkamers beschikken over eigen bergruimte, te bereiken middels knieschotten.


Bijzonderheden:
- In 2021 is er een nieuwe stenen berging aangebouwd;
- CV ketel van het merk Bosch uit 2012;
- Energielabel B aanwezig;
- Bouwjaar woonhuis 1998;
- Volop privacy aanwezig;
- Parkbijdrage is € 264,- per jaar;
- Het schiereiland “Riverparc” is omzoomd door de “Rhederlaagse” meren welke een open verbinding heeft met de
IJssel;
- Jachthaven nabij;
- Perfect gebied voor wandel-, water- en fietssport.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs