Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Bronbeeklaan 21
6824 PD ARNHEM
€ 619.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
2-onder-1-kapwoning
1953
127 m2
284 m2
490 m3
5
4
Omschrijving
Vrij gelegen tegenover het landgoed Bronbeek nabij het park Angerenstein, komt deze jaren ’50 twee-onder-één-kap-woning beschikbaar. De woning beschikt over een ruime uitgebouwde woonkamer, vier slaapkamers en een riant dakterras gelegen op het westen. Bovendien is de woning goed onderhouden en heeft het energielabel C. In 2022 zijn 6 zonnepanelen geplaatst welke niet meegenomen zijn in het energielabel en met een jaaropbrengst van 1900 kWh!

De woning is met een woonoppervlak van ca. 127 m2 relatief ruim te noemen. Tenslotte is de op het westen gelegen achtertuin keurig aangelegd en beschikt deze over een vrijstaande stenen schuur. De achtertuin is voor Paasberg begrippen royaal te noemen!

De Paasberg is een mooie dertiger jaren woonwijk gelegen in Arnhem-Noord. In de directe omgeving zijn alle stadsvoorzieningen aanwezig zoals scholen, winkels, parken en openbaar vervoer. Tevens zijn de uitvalswegen A12 en A50 uitstekend bereikbaar en liggen zowel het centrum van Velp, Winkelcentrum Presikhaaf als de Arnhemse binnenstad op fietsafstand.


Indeling:
Begane grond:
Entree/hal, vaste trapopgang naar de eerste verdieping alsmede toegang tot de kelder, toilet met fontein. Royale vergrote woonkamer voorzien van een houtkachel, eetkamer aan de achterzijde van de woning met toegang tot de keuken die is v.v. diverse inbouwapparatuur. De keuken is tevens toegankelijk vanuit de hal. De keurig aangelegde achtertuin, met vrijstaande stenen schuur, is toegankelijk via een schuifpui vanuit de eethoek en via een enkele openslaande deur vanuit de keuken.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met vaste trap naar de zolderverdieping. Drie slaapkamers waarvan twee met inbouwkast. Eén slaapkamer geeft toegang tot het dakterras via openslaande deuren. In de kleinste slaapkamer is momenteel de wasmachine-aansluiting aanwezig. Nette badkamer voorzien van dubbele wastafel in meubel, toilet en ligbad met douche

Zolderverdieping:
Voorzolder met inpandige bergruimte, CV installatie en vierde slaapkamer. De zolderverdieping is voorzien van een nok verhogende dakkapel.

Kelder:
Kelder met een goede stahoogte en voldoende bergruimte.


Bijzonderheden:
• Bouwjaar woning 1953;
• Bouwkundige keuring aanwezig;
• Energielabel C;
• Er zijn 6 zonnepanelen aanwezig geplaatst in 2022;
• CV ketel van het merk Vaillant uit 2009;
• Achtertuin gelegen op het westen, keurig aangelegd;
• Buitenschilderwerk in 2022 uitgevoerd;
• Volledig eigen grond;
• Uitgebouwde woonkamer.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs