Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Marga Klompelaan 80
6836 SM ARNHEM
€ 350.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Perceel opp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Woonhuis
hoekwoning
1999
105 m2
164 m2
380 m3
4
3
Omschrijving
Verrassend vrij gelegen hoekwoning, met fraai uitzicht naar het Zeegbos en waterpartij. De woning verkeerd in een goede staat van onderhoud en een vrijstaande berging met overkapping in de achtertuin. De riante zolderverdieping (met wasmachineaansluiting) biedt tevens veel inpandige bergruimte. De woning beschikt daarnaast over een nette keuken, badkamer en drie slaapkamers en is met een energielabel B gerust energiezuinig te noemen.

De woning ligt aan de rand van de wijk Rijkerswoerd, op steenworp afstand van het Zeegbos dat in verbinding ligt met Huissen. Ook het winkelcentrum van Rijkerswoerd is op korte afstand van de woning gelegen, met diverse voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, slagerij, apotheek en huisartsenpraktijk. In de wijk zijn er diverse basisscholen aanwezig en ook aan recreatie ontbreekt het er niet. Ten slotte is het overdekte winkelcentrum Kronenburg ook nabij gelegen en stopt de bus naar het centrum van Arnhem direct om de hoek. Met andere woorden: alles ligt binnen handbereik!

INDELING
BEGANE GROND:
Voortuin met veel privacy door de nette heg. Entree aan de zijkant van de woning, hal met meterkast, vaste trapopgang naar de eerste verdieping en een separaat toilet met fontein. Woonkamer, gelegen aan de voorzijde, met een doorloop naar de halfopen keuken aan de achterzijde. Middels openslaande deuren is vanuit de woonkamer toegang tot de voortuin (die op het zuidoosten gelegen is). De keuken is modern afgewerkt en beschikt over diverse inbouwapparatuur. De achtertuin, gelegen op het noordwesten, is middels dubbele openslaande deuren vanuit de keuken toegankelijk. Hier bevindt zich de vrijstaande houten berging met overkapping.

VERDIEPING:
Overloop met vaste trapopgang naar de zolderverdieping, drie slaapkamers waarvan één met trapkast. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en wastafel.

ZOLDERVERDIEPING:
Open zolder met CV installatie, aansluiting was-apparatuur en ruim voldoende bergruimte.


BIJZONDERHEDEN:
• Hoekwoning;
• Rustige ligging met alleen bestemmingsverkeer;
• Berging met overkapping;
• Drie slaapkamers;
• CV ketel van het merk Vaillant, 2013;
• Energielabel B;
• Bouwjaar woonhuis 1999;
• Voortuin gelegen op het zuidoosten;
• Achtertuin gelegen op het noordwesten;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs