Van Sonsbeeck makelaars
Van Sonsbeeck makelaars
 
foto
Adres
Sint Marten 72
6821 BX ARNHEM
€ 295.000,- kosten koper
Deze woning is: Verkocht
Kenmerken
Soort woning
Type woning
Bouwjaar
Woonopp.
Inhoud
Aantal kamers
Aantal slaapk.
Appartement
benedenwoning
1906
55 m2
275 m3
2
1
Omschrijving
Charmante benedenwoning met nette en moderne afwerking, gelegen in het levendige Sint Marten. De woning heeft een riante stadstuin met achterom en een souterrain geschikt voor meerdere doeleinden. De woning biedt veel privacy, verkeert in goede staat van onderhoud en is volledig voorzien van dubbel glas / HR++-glas.

De woning is gelegen op een gewilde locatie in de oude woonwijk Sint Marten in Arnhem Noord, die gelijknamig is aan de wijk en één van de mooiste straatjes van Arnhem is. De straat is een rustig straatje, doordat vooral voetgangers en bestemmingsverkeer passeren.

De wijk is gunstig gelegen ten aanzien van winkels, scholen, openbaar vervoer en dichtbij Park Sonsbeek. Voorts is het gezellige centrum van Arnhem op loopafstand, evenals het bruisende Modekwartier, het Centraal Station, en station Velperpoort. Er zijn diverse uitvalswegen in de nabije omgeving zoals de A12 en A50.

INDELING
BEGANE GROND:
Entree/hal, ruime woonkamer aan de voorzijde met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de keuken bevindt zich de trap naar het souterrain. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt toegang tot de badkamer die is voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.
Middels dubbele openslaande deuren biedt de slaapkamer toegang tot overkapping en de achtertuin. De CV-ruimte met wasmachine-aansluiting is tevens toegankelijk vanuit deze overkapping.
SOUTERRAIN:
De ruimte in het souterrain is op veel manieren in gebruik te nemen. Het heeft een stahoogte van ongeveer 1,90 m. Momenteel wordt de ruimte benut als logeerkamer en ten behoeve van extra kastruimte.
TUIN:
De achtertuin is voorzien van een achterom en is gelegen op het nood-oosten. Je kan hier heerlijk genieten van de ochtendzon en op hete zomerdagen heb je vanaf een uur of 3 schaduw.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar circa 1901;
• Het souterrain van ca. 16 m² is niet meegeteld bij het woonoppervlak en valt onder overig inpandig.
• Bouwkundige keuring aanwezig;
• CV ketel eigendom 2009;
• Energielabel C aanwezig;
• Speeltuin om de hoek;
• Geliefde woonwijk;
• Gelegen nabij het Sonsbeekpark én het centraal station;
• Goede staat van onderhoud;
• VvE € 65,- per maand;
• NEN 2580 meetrapport aanwezig.

Neem contact met ons op

Van Sonsbeeck makelaars

Telefoon
+31 (0)26 38 28 853

E-mail
info@vansonsbeeckmakelaars.nl

Post/bezoekadres
Sonsbeekweg 28
6814 BC Arnhem

KVK nummer
71776893

Social media
Facebook
Instagram

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:30 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Hierbij geef ik toestemming dat de ingevulde gegevens alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. De contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor de medewerkers van Van Sonsbeeck makelaars en worden niet aan derden verstrekt.
NVM
funda
NWWI
NRVT
Vastgoed gecertificeerd
Erkend taxateurs